Indiscret Dezvaluiri
Hora ilegalităţilor de la ISU Mehedinţi se joacă şi fără colonelul Pleşu
Voteaza Articolul

Deşi are aspiraţii europene, IGSU protejează mentalităţile comuniste


Hora ilegalităţilor de la ISU Mehedinţi se joacă şi fără colonelul Pleşu


Deşi a trecut printr-un amplu proces de transformare, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, o structură importantă din cadrul MAI, n-a reuşit să facă pasul decisiv pentru a deveni, cu adevărat, o instituţie europeană. Astfel, în ciuda renunţării la „haina şi ierarhia militară“, a investiţiilor uriaşe în echipamente de ultimă generaţie sau maşini de intervenţii nou-nouţe, IGSU a fost incapabil să schimbe acel lucru care, până la urmă, face diferenţa dintre succes şi eşec, anume mentalitatea celor care conduc structurile teritoriale. Iar acest lucru se vede cel mai bine la ISU Mehedinţi, o unitate dominată încă de spiritul anilor de dinainte de Decembrie ’89.

de Dan Olteanu

În urmă cu câteva zile, pe adresa redacţiei a sosit o     scrisoare în care mai mulţi angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi vorbesc despre lucruri ce nu ar trebui să se întâmple decât, probabil, în vreo instituţie dintr-o ţară din lumea a treia. Cu toate astea, ilegalităţile şi neregulile semnalate acum nu mai au puterea să mire pe cineva dacă ne gândim că ISU Mehedinţi s-a dovedit a fi, de-a lungul anilor, un mic paradis al corupţiei şi al corupţilor.

IGSU ţine cu dinţii de „ofiţerii penali“ de la Mehedinţi
 „Misiunea fundamentală a personalului din structurile situaţiilor de urgenţă este salvarea vieţii oamenilor de la incendii, calamităţi, catastrofe şi alte evenimente deosebite. Din păcate, profesionalizarea acestor structuri începută în urmă cu câţiva ani s-a dovedit un eşec total, care nu a fost recunoscut niciodată de conducerile MAI, respectiv IGSU“, aşa începe scrisoarea primită pe adresa Indiscret în Oltenia, iar exemplele care vin să confirme această realitate nu sunt deloc greu de găsit. Cel mai elocvent este, cu siguranţă, cel al fostului inspector şef al ISU Mehedinţi, colonelul Ion Pleşu, trimis în judecată de procurorii DNA, acesta fiind acuzat de săvârşirea câtorva sute de infracţiuni. Mai exact, deşi de la acel episod ruşinos pentru obrazul IGSU au trecut mai bine de doi ani, colonelul Pleşu este ţinut încă pe statele de plată ale unităţii din Mehedinţi, chiar dacă nu desfăşoară niciun fel de activitate. Mai mult decât atât, se pare că mai-marii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă nu doar că nu par dispuşi să se lepede de fostul şef al ISU Mehedinţi, ba chiar fac eforturi pentru reabilitarea acestuia şi reînscăunarea sa în fruntea pompierilor mehedinţeni. Altfel nu se explică de ce, pe lângă tergiversarea dosarului penal nr. 5/759/2009 aflat pe rolul Curţii de Apel Militare Bucureşti, autorităţile se prefac că nu-şi mai amintesc de dosarele de achiziţii ale unităţii Dubova, aflată în subordinea ISU Mehedinţi, şi care vorbesc despre prejudicii de miliarde aduse bugetului de stat.

Peştele de la cap se împute
Mergând în jos pe scara ierarhică, ajungem şi la alte persoane cu funcţii de conducere în cadrul ISU Mehedinţi, care încearcă să conducă destinele instituţiei cu metode desprinse din alte vremuri. „Prim-adjunctul mr. Dragomir Florentin, care nu a trecut testul psihologic, a fost cercetat pentru unele infracţiuni în legătură cu serviciul. (...) acesta a făcut presiuni asupra unor cadre din inspecţia de prevenire pentru a nu-şi exercita atribuţiile legale la un agent economic. (...) în urma demascării infracţiunilor de abuz în serviciu şi trafic de influenţă, a fost cercetat de o comisie din cadrul IGSU, dar când s-a ajuns la consiliul de judecată nu s-a luat nicio măsură“, afirmă în scrisoare angajaţii ISU Mehedinţi. Alături de mr. Dragomir Florentin, în sesizarea venită pe adresa redacţiei mai sunt menţionaţi şeful centrului operaţional cpt. Borugă Liviu, care pare să fi făcut o pasiune din a-şi jigni subordonaţii, şeful Biroului resurse umane, lt.Stanciu Cristian, despre care se spune că nu este străin de infracţiunile săvârşite de colonelul Pleşu, dar şi mr. Grigore Eugen, trecut iniţial în rezervă pentru comiterea mai multor infracţiuni, care însă a fost reîncadrat, deşi subunitatea pe care o comandă are cele mai slabe rezultate.

La ISU, angajările se fac pe ochi frumoşi
În ciuda numeroaselor discursuri în faţa camerelor tv referitoare la succesele procesului de reorganizare a inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, mai-marii IGSU se dovedesc a fi repetenţi la acest capitol. În realitate, calitatea candidaţilor nu a constituit un criteriu de selecţie decât pe hârtie, mii de derogări de la standardele medicale (înălţime, greutate, examene oftalmologice, semne particulare pe corp, cazier judiciar etc.), fiind acordate pentru ca posturile scoase la concurs să fie ocupate de rudele şi rubedeniile şefilor de inspectorate. Aşa se face că, în prezent, foarte multe dintre inspectoratele judeţene din ţară sunt înţesate de familii mai mult sau mai puţin numeroase. Printre acestea, exemple constatate şi de către procurorii DNA, sunt cele din Mehedinţi, Gorj, Dolj, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Sălaj, Buzău, Satu-Mare sau Constanţa.

Incendiul de la Rânca scoate la iveală deficienţele sistemului
După cum se ştie, în urmă cu foarte puţin timp, un incendiu devastator a mistuit nu mai puţin de şase vile de lux situate în staţiunea gorjeană Rânca, pagubele materiale fiind uriaşe. Numai că, deşi intervenţia târzie a pompierilor a fost pusă pe seama condiţiilor meteorologice nefavorabile, există destui angajaţi ai IGSU care spun că incidentul arată clar că inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din ţară merg în direcţia greşită. „Aşa se întâmplă când angajările se fac pe alte criterii decât competenţa. Nu poţi să aduci chiar pe oricine când este vorba despre o meserie cu un nivel atât de ridicat de responsabilitate“, spune unul dintre semnatarii scrisorii. Pe lângă problema angajărilor, un alt aspect semnalat este legat de unificarea pompierilor cu angajaţii protecţiei civile, consideraţi un adevărat „balast“ pentru pompieri deoarece, vreme de foarte mulţi ani, aceştia nu au lucrat efectiv şi nici la ora actuală nu au reuşit să se integreze în sistem. Mai mult, fuziunea a avut drept rezultat unităţi-mamut, cu atribuţiuni sporite şi competenţe complexe, dar care se dovedesc foarte greu de condus, mai ales când în funcţiile cele mai înalte încap personaje de genul colonelului Ion Pleşu.

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus, iar dacă "l-am ochit", aveţi colţişorul dumneavoastră de pagină. De ce facem asta? Pentru că lucrul cel mai de preţ care-i lipseşte acestei ţări este conversaţia şi posibilitatea de a citi şi analiza alte păreri ale românilor ei. Şi nu vă daţi la o parte din a ne critica.

Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

Nume:
Comentariu:
Comentariubalanescule ai grija cu prietenia ta cu smit,poate o sa ai probleme pentru ca el face ce vrea pe la baia,in loc sa mearga la practica la ambulanta joaca pocar in bar in tinuta militara.si nu numai asta sunt multe....
Scris de woda
Comentariuuite barfa va spun eu :balanescu si iubita lui i-am vazut din nou impreuna . frumoasa femeie dar si balanescu e pe masura . Vroiati barfa uite barfa pentru cei care le poarta sambetele
Scris de pro balanescu
Comentariuatat? nici o barfa? nimic?
Scris de cum?
ComentariuSpagaru a ajuns inspector sef la galati
Scris de cris
Comentariuaoleu?!!
Scris de aaaaaaaa
ComentariuDe-a dreptul idioti , va meritati soarta!!!
Scris de friend
ComentariuBa nu mai, ne arde de tampeniile tale cu cutremurele dracesti... Mi se rupe de cutremurul tau din NY! Nu stiu cum de nu iti pasa si de seceta din Sahara, de foametea din Somalia, de testele nucleare din Oceanul Indian, de cat de greu si mare a fost tortul sotiilor Borcea... si ce ar putea cauta un gandac de bucatarie in doemitor!? Lasa-ne...!
Scris de Gogaie: Go-Ga-Ie!
ComentariuLasati prostiile, in alte parti oamenii mor pe capete. Cutremur mare in New York, Germania,America si voua va arde de prostii,am auzit ca si la noi va fi sfarsitul lumii,oameniu sunt rai
Scris de cutremur mare
ComentariuUndeva la ţară ... Bătaie în geam noaptea pe la ora trei: - Hei, n-ai văzut o turmă de boi? - De ce? Ai rămas în urmă?
Scris de hai
ComentariuLa o staţie de benzină cu o singură pompă se opreşte un tip cu un Hummer şi începe să bage benzină. Trece o jumătate de oră, el bagă benzină... Trece o oră, trec două... În spatele lui s-a făcut coadă, toţi înjură în delir. Unu scoate capul pe geam şi îi strigă ăluia cu Hummerul: - Ascultă, bă! Măcar opreşte motorul, cât bagi benzină !
Scris de .
ComentariuCe te face sa crezi ca ne intereseaza. Poate este sau nu adevarat, important este ca tot un nimic abuzat ai ramas sau poate abuzata, pitulat/a in spatele calculatorului. Ma intreb oare ce ai tu de castigat din asta. Terfelesti niste nume si oameni de dragul satisfactiei pe care nu ti-o ofera nevastata sau poate sotul tau si daca n-ai nici macar atat esti si mai distrus/a. Iti reamintesc de zambetul pe care ti-l ofer din suflet poate o sa pricepi in final ca esti tare mic/a.
Scris de Ursul trece cainii latra
ComentariuDaca vrei sa sti cum o cheama pe iubita lui balanescu. Va spun eu pentru ca am o chitanta acasa de cand am avut onoarea sa imi faca chiar ea rulajul la card si scrie asa Manager Operatiuni Front Office. Paun Mariana Claudia.La Multi Ani pt ieri. Si s fi tot la fel de frumoasa
Scris de pt curiosi
ComentariuAye, aye Sir! Perfect de acord cu dvs.! Asa cum v-am mai spus-o, decat sa ma moralizati ca fac alergie la analfabeti pe Net, mai bine am iesi la o bere si v-as da vreo doua pagini cu IP-urile celor care au sris pe forum. A venit vremea cand trebuie sa intelegem ca acasa nu mai suntem o autoritate publica. La re-ve-de-re!
Scris de irefutabil
ComentariuIvatati sa scrieti corect si dupa ....postati ok?
Scris de eu
ComentariuCu agramatii si cu analfabetii nu fac conversatii. Scuzele mele!
Scris de Te stiu dupa IP ...doar
ComentariuSunyt tot eu cu sticul de vodafon pt cei care ii intereseaza sa nu mai caute ip uri.. Ce p..a mea vrei tu asta care il pupa in cur pe Balanescu si pe iubita lui ca nu stiu cum mortii masii o cheama? Ce vrei? Tea platit Balanescu sa ii ti partea? Sau aia de la banca tea plati,.se crede desteapta nu?
Scris de ip
ComentariuCita drepate ai......
Scris de eu
ComentariuBăieţeii de mai jos frecventează aceeaşi meserie cu mine, probabil m-au văzut la intervenţii, la aplicaţii, exerciţii, rapoarte, etc. Vă daţi seama cât sunt de curajoşi? Intră pe rahatul ăsta de blog cu ip de Vodafone şi ne aduc pe toţi in ipostaze neplăcute care atrag asupra noastră repercusiuni din partea şefilor. La serviciu în schimb, nu reuşeşte să mi se adreseze, să ni se adreseze sau să ne reproşeze ceva anume. La serviciu curajul îi dispare, pentru că e un băieţel abuzat de tăticul său în copilărie şi abandonat de mamă. Îi e frică de rezultatul părerii sale. E posibil să aibă repercusiuni, nu? Acasă, in spatele monitorului cumparat in zeci de rate, se ascunde sub anonimat. E greu să fii atât de mic. Prietene, de fiecare dată când îmi vei vedea zâmbetul la muncă, să ştii că îi e adresat mamei tale, care nu a putut să te educe.
Scris de Te stiu dupa IP ...doar
ComentariuAm citit ca iubita lui Balanescu a plecat din tara daca este adevarat dati-mi voie sa o felicit pt ca Balanescu are multi dusmani iar lui nici prin minte nu ii poate trece ce i se pregatea iubitei lui. Asa se intampla atunci cand nu iti vezi de ale tale si lucrezi murdar, am dreptate Cataline???p
Scris de un amic
ComentariuComentam aiurea fara nume ascunsi in spatele propriei frici. Suntem lasi. Da
Scris de toti
Comentariuistoria CTP sau IGSU. inainte de unirea cu protectia civila sau dupa unire. se pot scrie romane, mai ales daca ai lucrat destul in sistem si ai avut si un anume grad sau functie. dar de ce sa dezgropam mortii sau sa acoperim vii cu pamant. la fel de bine putem vorbi si despre aceasta activitate inainte sau dupa ceausescu. de ce sa improscam cu ..... pe cei care sunt in activitate acum si care sunt fii sau rudele unor fosti sau actuali din moment ce pestele de la cap se impute, dar se curata numai de la coada, mai putin cega. la nivel inalt se produc cutremure mai rar decat se produc in vrancea, dar cand se produc cei vizati deja sunt cu sacii in caruta. asa se va intampla si cu cei care sunt acum la putere atata timp cat profesionalismul dispare, iar politicul isi face din ce in ce mai pregnant influenta. vezi filiera blejnar sef ANAF, igas ministru, lucaciu sef IGSU via falca primar Arad, fin sau nas ale altor persoane foarte suspuse. ca sa nu mai vorbim de politia de frontiera sau de
Scris de tot un fost
ComentariuAsa e lasatine in pace vitelor. Nu sunteti in stare sa bagati in gura dar sa scoateti numai prostii nu va doare mancatoarea de rahat
Scris de sam
ComentariuVad ca cineva vrea sa bage iar coada. Atata lucrurile poate, poate
Scris de noi
ComentariuNu te duci tu sa le sufli in duda. Te crezi tare destept vad dar nu esti decat un pisat in cur
Scris de indirect
ComentariuParerea mea e sa ii dea pe toti comandantii afara , sa se schimbe toata conducerea. In primul rand Dragomir si urmeaza Balanescu dar el oricum e nenorocit saracul de cand a plecat iubita lui din tara . Am fost la banca unde lucreaza ea si nu am vazuto , am intrebat de ea si mi sa spus ca pentru cateva luni a plecat in Germania cu serviciul si ca revine in noiembrie . Asa ca , locotenente sufli in duda pana atunci ..
Scris de indiscret
Comentariutot ministerul de interne a devenit o mare asociatie familiara pe timpul acestei guvernari, cu ministri care nu au nici o treaba cu interneledoar cu internele pietii din Arad, doar cu bisnita IGAS, provine de la Arad, cu un sef al IGSU care nu are nici o treaba cu pompieri provine de la Arad, cu unitati teritoriale vai de capul lor care abunda de rude si fini nasi etc. ale sefilor de inspectorate, adjuncti, sau a celor care sunt sau au fost in conducerea IGSUfara nume ca saraci poate singura vina care o au este aceea ca sunt rude cu cei care au fost in functii de conducere, cu promovari nu pe temeiul profesionalitatii, ci pe cel politic............m-am plictisit de scris, cu toate ca s-ar putea spune foarte multe, dar ma enervez si nu vreau vedeti de ce pleaca lumea din sistem, deci la revedere
Scris de un fost
Comentariuasteapta... mult si bine!
Scris de Indecis
ComentariuAşteptăm pensionarea şi disponibilizarea ofiterilor pardon inculpaţilor.
Scris de să fiţi Deştepţi şi FĂR
Comentariualt bou deontolog... Care lume, care pleaca sau care ramane? Ti-ai facut cartile de esti asa de relaxat?
Scris de marsh mah:!!
Comentariuvedeti-va de treaba voastra ca este mai bine asa pt toata lumea
Scris de stefan
ComentariuMama mea cate javre au ramas... La un bilant amanuntit, cu siguranta veti vedea ca cei buni pleaca, javrele raman... Meserie pe campie...
Scris de lol
ComentariuPe dracu sa te ia de gat! ...a fost corect... Ia mai gandeste-te tu la aia care au luat 92-97 de puncte si care nu ii duce mintea nici sa treaca strada pe /zebra/ Pe principul /mintiti poporul cu televizorul/ si in speranta ca DGA-ul va v-a trage o vizita, va salut!
Scris de sa mori tu..?
ComentariuChiar daca e neplacut ce se intampla acum cu noi, chiar daca ma gasesc printre cei care am dat interviu, se pare ca macar acum am inteles ca trebuie sa fii cu adevarat meserias ca sa ramai la pompieri. Bravo celor care au fost in comisii, mai exista inca oameni verticali, bravo lor...Carcotasilor mai aveti ceva de spus? A fost sau nu a fost corect interviul?
Scris de un pompier adevarat
Comentariu.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., ?????????????????????????
Scris de .............
Comentariupilosule..plange/l pentru tine!
Scris de hai pa!
Comentariuaceasta unitate a avut un comandant pe care nu/l va mai avea niciodata,pacat.restul e can can,adica barfa de muieri. ...
Scris de cartea de capatai
ComentariuCe sa mai zic, imi pare rau ca sunt coleg cu voi. Sper sa am noroc sa pic examenul ptr ca ,comentariile vostre mi-au provocat scarba, ce aveti cu Balanescu , cu Balaure, cu Dragomir, voi vedeti-va de treburile voastre, puneti mana instruiti-va si nu aveti de ce va teme, dar asa improscati cu gunoi tot ceea ce nu intelegeti, asumati-va greselile si sperati sa nu mai faceti altele,eu sunt pe lista si afirm cu tarie ca e numai vina mea ca sunt acolo , stau vertical, voi da interviul si ce va fi, va fi, nu ma plang ca voi ca cumnatu sau finul, sau cin emai spuneti voi nu e, dupa cum ziceti voi nu a-ti merita nici unul sa fiti acolo dar eu va ccunosc pe toti si sincer toti meritati sa fiti pe lista, asa ca mucles
Scris de R
Comentariuca de pilda...
Scris de ia zi-i tu mai tata!
ComentariuMAI TERMINATI MAI!!! CE TOT O TINETI LA RECE!!! MAI LASA-TI SI PE ALTII SA-SI EXPRIME PARERILE DESPRE CEVA...
Scris de POMPIER
ComentariuCat de dobitoc esti ! Era nevoie sa il invete chiar el? Sau tu esti genul de om care pe tine inca te mai duce ma-ta de mana atunci cand iti vine sa faci pishu? Fa-mi placerea si da-ti un shutdown! Ai nevoie de ajutor?
Scris de Nu va e rusine?
ComentariuAsa e ai dreptate numai ca sa ne amintim de cumnatelul hotoman pe care l-a adus in subunitate si pe care l-a invatat sa plece in concediu de crestere a copilului. Fiecare are ceva de ascuns asa ca ciocul moale. Daca mai vrei iti mai zic multe si de la lot
Scris de ?
ComentariuAlin est unus dentis quis non dignitas umbrage donum nuntius! Mr. AC este unul care nu merita jignirile tale nefondate... Stim cu totii!
Scris de Nelu Martalogul
ComentariuDaca ai aruncat cuvintele astea pe Net probabil fara sa cunsoti compozitia comisiei, atunci, esti prost. Te rog, mai fa-i o analiza, a comisiei, din punctul tau de vedere ce-i drept si cu siguranta vei observa ca printrei cei mentionati de tine ca fiind numai prosti, mai sunt si oameni de onoare, sinceri si cu experienta. Alin est unus dentis quis non dignitas umbrage donum nuntius!
Scris de M
ComentariuBa aveti dreptate cu comisia lu peste la isu mh sint toti niste hoti,in frunte cu Dragomir marele pompier....la pariuri sau la altceva dar nu la pompieri
Scris de fara
Comentariusi la isu hunedoara au pus pe liste dupa bunul plac
Scris de pompier
Comentariudoar stiti cate lucruri bune a facut si cpt. balaure pt unii dintre acesti "oameni" de la detasament..poate aici a gresit el ca va ajutat
Scris de dts
Comentariuvoi care scrieti pe acest site sunteti niste prosti cu P.. habar naveti cate urechi aveti in cap
Scris de dts
ComentariuDR TR SEVERIN
Scris de ALIN
ComentariuDGA-ul doarme mai baieti! Pana acum unde-ati fost de nu v-ati dat seama? Nu vedeţi ca tot astia care au facut carari pe la consiliile de judecata si DGA, tot ei ne judeca? S-a simtit candva ca se vrea profesionalizare, cinste si onoare in randurile institutiei? V-aţi inselat! Cocosaţi, handicapaţi, beţivani, hoţi, şpăgari si de cele mai multe ori javre asta se cauta! DGA-ul ne spune starea vremii: afara ploua!
Scris de Mircea
Comentariuo mascarada ,tot ce se face este de fatada,listele se stiu dinainte,sunt exceptii.unde este dna-ul? au ramas hoti,puscariasi,handicapati ca serban cu 2 degete,
Scris de catalin
Comentariu..............
Scris de ciprian
ComentariuEste o magarie pe fata ce se intampla! Dar asta este! Ii vede Dzeu pe toti!
Scris de fghjk
ComentariuCum asa Balaure unii de la paza sunt buni alti nu. Pe Juganaru cum l-ai bagat, nu te-a intrebat nimeni? Nu a fost evaluat pe paza doi din cei trei ani? Pe el ai putut sa-l numesti direct desi nu a lucrat niciodata pe apa si spuma. Mai sunt si altii. Nune lua de prosti.
Scris de Pazea
ComentariuDaca si tzaranu asta de Navala a ajuns sa faca liste, vai mama noastra! Ce mi-e Navala, ce mi-e Ditza: 2 ciobani! Tzaranetzi de ofitzeri cu facultati pe la Herculane, functii lutate pe branza si miei. Astia ne conduc, mama lor de javre!
Scris de AsFGI
ComentariuPlesu, cu toate dosarele lui penale si ce-o mai fi pleca la galati si facu in asa fel incat sa-i ramana toti oamenii, el nu a concediat pe nimeni.
Scris de fgj
ComentariuPe Balaure oricum l-a lovit Dzeu cu nevasta-sa aia care traieste cu pastile, iar lui Navala sa-i dea Dzeu sa ajunga francu la 100 de mii sa-l sature pe el sa dea lumea afara
Scris de aaa
ComentariuScăpaţi măi de trantorii din subunitaţi, de condamnaţii cu pedepse executate, de hoţi si nesimţiţi... Bătuv-ar Dumnezeu să vă bata!
Scris de Jigodiile sa plece
ComentariuDomnule Claudiu Balaure, sa va fie rusine!! Dupa toata circadiada asta, v-as recomnada solemn un lung concediu de odihna! Zic eu, c-ar fi benefic in spalarea pacatelor care le-ati facut n ultima vreme. Sa va fie rusine, domnule! Dumnezeu nu doarme!
Scris de Marian - D.S.
ComentariuCand sti ca postul tau nu este amenintat tai foarte usor pe al altuia. Ce simplu este. Da-i afara pe toti. Am inteles si treci la executare. Ala pleaca, ala pleaca. Simplu nu. Fiecare are in spate o familie, rate, copii, greutati. Nu mai conteaza, nu te mai gandesti. Tu sti ca esti asigurat si nu trebuie sa faci nimic sa ramai. Sa va fie rusine dar degeaba zic eu asa ceva s-a pierdut demult. Va urez atunci doar sa ajungeti si voi in situatia noastra, sa nu mai aveti liniste, sa asteptati schimbarea listelor de la o zi la alta, sa nu stiti daca veti mai lucra la pompieri desi poate aveti ani de armata si sunteti buni. Sa fiti in locul nostru!
Scris de un gand
ComentariuHai sa lasam tampeniile vedetiva de ale voastre ca pe noi nu ne-ati intrebat daca vrem sa plecam. Poate ca nu vrem asa ca nu va taiati si voi posturile singuri ne mai raman si noua bani de rate
Scris de 2
ComentariuPoate voi de la ISU vreti ca de aia ne-ati pus sa scriem ce vroiati dar vad ca el nu a facut ce se face pe la DTS. Din cate stiu nu a propus pe nimeni sa "zboare". Acum se vede cu adevarat cine tine la oameni dupa toate care s-au intamplat.
Scris de 1
Comentariua
Scris de a
ComentariuAsa este! Acum hora ilegalitatilor continua la detasament, unde cap Balaure isi face de cap si face criteriile de concediere dupa bunul sau plac.... sau dupa rude, prieteni, cumnati, fini, s.a.m.d. Acum cateva zile s-a anuntat o lista cu ce-i care vor fi disponibilizati pe baza criteriilor de concedii medicale, dosare penale sunt incadrati cadre cu condamnare executata, criminali, puscariasi, hoti din market-uri, hoti de cauciucuri, scutiri medicale de asemenea exista angajati care sunt scutiti permanent de efort. Astazi, 03.07.2011, cap Balaure, pe furis, a afisat o noua lista cu subofiterii care vor da examen. Mentionez ca subofiterii puscariasi, criminali, hoti, etc nu mai apar pe lista de disponibilazari afisata azi, ci doar angajati fara dosare penale, fara sanctiuni, fara vreo problema cu legea, Dar cum putea Balaure sa dea afara pe finu sau pe cumnatu sau ... sau... si lista poate continua. Este bataie de joc ce se intampla la ISU Drobeta! nu este admisibil! Pt a ramane in sist
Scris de adrian
Comentariuasa ma dati cu puscariasi afara ca daca nu dau altii cu voi
Scris de el
ComentariuBalanescu o fi pe lista de restructurari ? Ne scapam de el sau nu? Voi ce ziceti?
Scris de mari
ComentariuRusine moderatorilor care nu fac altceva decat sa permita tuturor mucosilor analfabeti sa dea cu mucii in perete. Este ca si cum ati invita pe cineva acasa la voi, iar invitatatul incepe sa dea cu cartofi de pe balcon dupa cei veniti cu Boboteaza! Rusine!
Scris de Nu va e rusine?
Comentariude7 sau8 ani sa fiu pupaceoasa si sa faca sexy sa fie buna si iuibtoare si sa ne intlnim acum la merei la stadion da si sa fie foarte foarte foarte foarte frumoasa sa ne intlnim la ora 5 jmote azi da si va multumesc si sa ma si sa fie foarte foarte foarte foarte frumoasa
Scris de alex
ComentariuAsa domne sa se umble si la servanti, ce plm!
Scris de EU
ComentariuPlecati mai in pula mea de lepre!! Vă apucă pupatu-n cur?!! Va lăsat careva impresia ca ceea ce urmează va fi un referendum? Vroiati sa se mai scrie si de Dragomir si nu stiati cum sa faceti introducerea? Incepeti sa descrieti cum stie el sa-si puna casaca de pompier atunci cand milogeste interviuri televizate si pana in momentul interventiei de la ANL - Carrefour... Cum a batatorit poteciile DNA-ului si cum se lauda ca face tot ceea ce viseaza cu doua zile-n urma... Il si găsirăti...?!!
Scris de celor care sunt cu m****ia!
ComentariuSi eu va trnsmit Felcitari daca mergeti pe aceasta propunere domnule colonel si domnule maior si ma bucur ca sunteti alaturi de oamenii care au fost corecti si nu au avut nici o abatere disciplinara, va multumesc inca o data pe aceasta cale.
Scris de EU
ComentariuFelicitari domnule colonel Florea si dumneavoastra domnule Dragomir propunerea pe care ati spus-o la sedinta e extraordinara de a da afara penali ,scutiti,hotii acum se vede interesul fata de oameni ,insa nu va lasati influentati de unii comandanti de subunitati care vor sa tina penali si sa dea oameni curati afara .Pana anul trecur erau peste 100 de scutiti medical iar acum nu mai gasesti 10,15 care e soparla aici? Sper si am incredere in dumneavoastra ca v-eti lua decizia corecta si nu intrati in zocul murdar al unora din inpesctorat
Scris de Adi
ComentariuUnde e tata restucturarea din aparatul central la subofiteri , ati ramas cu tot atatia oameni sa plimbe cafelele si sa ocupe bancile prin ISU ,stat intocmit sa fereasca pe uni care au dosare penale, hoti contrabandisti .Ce mai conteaza asta e , dar nu va culcati pe o ureche oameni nu sant prosti chiar daca nu lucreaza la birou si merg cu cazmalele prin padure asa ca atentie Cristiane.
Scris de tinu
ComentariuCa daca am veni si ne-am spovedi la tine, ai putea face tu ceva!! Lasa-i in pace, SIPI, STS si cei care stiu cum merge vrajeala pe Net sunt "geana"!!
Scris de anonim
Comentariurusine ca va balacariti pe net. dar probabil nu aveti alta posibilitate sa va rezolvati problemele!!!!!!!!!!!!!!!!
Scris de morjii din gorj
ComentariuVa sucirati, va invartirati si iar dadurati cu balega in Florentin! Of-of, mai-mai...
Scris de Marean sect. IV
Comentariu- cei cel contesta - dupa ultimele descoperiri ale lui Nassim Haramein, se scrie - cei ce il contesta, sau cei ce-l contesta - Asadar, cu gramatica esti praf, cat despre mesajul tau off topic, esti prost! Du-te la gara, intoarce ceasul si lasa-ne! Intelectuali din astia si din cei care dau interviuri si isi pun casca inves, ne-am cam saturat! Stima!
Scris de Alrat
Comentariucol. Plesu este un ofiter foarte bine pregatit si exigent si cel mai probabil din aceasta cauza este permanent sicanat Cei cel contesta sunt slab pregatiti si nici nu depun efort in a se pregati
Scris de fane pompierul
ComentariuInstitutia ii are in vedere pe campionii interventiilor care au reusit recordul absolut de 4 interventii in 5 ani!
Scris de sacaliu
ComentariuFacem pariu pe cat vrei tu ca de telefonisti, soferi pe Aro si Touareg, jdemii de pupeze in intreaga institutie, de ciobani prin Logistica, gura casca prin P.Civila si multe alte exemple similare, Institutia noastra inca mai are nevoie... O ardem la modul de ramasag?
Scris de zdamasii de treaba!
ComentariuE, acum sa vedem noi, incepand cu 1 iulie, cum si pe ce criterii vor veni disponibilizarile... Are dreptate Min. Igas atunci cand spune ca in MAI statul de organizare are baza piramidei in partea de sus. Multi sefi, multe pupeze in birouri si statute inventate, multe fete habarniste si incompatibile cu meseria noastra, prea multi trecuti prin comisile de disciplina ori consiliile de onoare care au taiat-o in indemnizatie crestere copil, multi prea multi cercetati penal, condamnati chiar... Exemplele pot continua, insa cel mai nefericit lucru care cred ca se va intampla vor fi criteriile. Aici se va mânării toata combinatiunea posibila, existenta si viitoare. Pe cai ca se filmeaza!!!
Scris de Florentin martalogu
ComentariuFrica ucide mintea. Frica de a ramane necunoscut pentru ceilalti ne impinge sa iesim in evidenta online mai mult decat am avea curajul sa o facem offline. Motarca, asa cum mai este cunoscuta starea de fapt, se simte din ce in ce mai aproape, din ce in ce mai adanc.... Nu este de condamnat ca fiecare incearca sa isi apere pielea asa cum stie, asa cum este invatat si ajutat. Dumnezeu sa fie cu noi!
Scris de Alrat
Comentariuda ai dreptate colegule hoti fug in maternal invatati de altii ca sa scape de restructurari
Scris de tinu
ComentariuPtr cei de la imparatie sa aveti grija cu listele caci chiar am nevoie de 1,2 miliarde daune acum pe criza asta daca nu sunteti atenti la cutitari, hoti contrabandisti si chiar criminali cu omor din inculpa si multe alte lucruri nedemne de un subofiter care sunt la noi in institutie
Scris de un telefonist
ComentariuCa tot veni vorba de ciobani , Dita asta, a fost el in stare sa-i traga-n piept pe sarmanii ciobani din mediul rural, le lua branza, le promitea ca le-o vinde si le tragea teapa. Atat el cat si bomba aia cu cacat de Bogeanu, au masluit dreptul de echipament cum au vrut cariciul lor... Dragomir statea de 6 sa nu se ia curentul.... Masuri?...aiurea! Ca-asa-i la noi - hotul striga HOTII !!!
Scris de Milebei Florentiné
Comentariustie careva ceva despre cazul lui Dita. Am auzit ca ala a falsificat si furat banii de echipament la greu
Scris de ha
ComentariuPe mine ma preocupa mai mult partea cu disponobilizarile de la noi din sistem sincer sa va spun , dar cu toate astea stau si ma gandesc ca cine ar fi crezut ca Balanescu la cat e de sarit de pe fix sa iubeasca pe fata asta , inseamna ca daca Balanescu e indragostit , iubeste atunci femeia asta e cineva . Am vazuto si eu mai demult si e tare finuta si manierata , are un vocabular elevat si foarte frumoasa si lucreaza la o banca .Acum am auzit si eu ca e transferata pe undeva
Scris de ce ne facem cu disponibilizari
ComentariuEste destul de draguta domnisoara lui Balanescu , este frumoasa
Scris de dts
ComentariuBa jur cu mana pe inima ca mai sunt impreuna , si hai sa iti zic cate ceva .Balanescu tot acolo e unde stim cu totii , de el nu o sa scapam niciodata , iar iubita lui sau logodnica lui cum vrei tu sa ii spui am auzit ca este ofiter de credite mare si tare pe la nu stiu ce banca si a fost transferata pe undeva pe la dedeman tot la banca asta si tot impreuna sunt , si frumoasa in draci . Al dracu si Balanescu e ca un cocos pe langa ea nu cumva sa io fure careva . Cam asta ce stiu despre ei .
Scris de pentru Severin
ComentariuCe mai face frumosul cuplu ? Nu prea sa ma scris despre ei , mai sunt im[reuna ? Imi e dor de povestea lor , tot am mai intrat pe aici dar nu am mai vazut scris despre ei .Povestea lor de dragoste ma inspira in viata asta
Scris de severin
ComentariuBAlanescule e frumoasa iubita ta , e foarte frumoasa dar e nervoasa rau ce dracu faci de nu o calmez ....
Scris de special pentru balanescu
ComentariuA venit lista nominala! Lets go dance!
Scris de Yupii!!
ComentariuSUNTETI PENIBILI!!!NU CRED CA AVETI CE CAUTA IN ACEST SISTEM,RUSINE!!!
Scris de eu
ComentariuHAHAHAHAHA TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA.....TOATA LUMEA VORBESTE DE RESTRUCTURARI IN M.A.I.SI LA POMPIERI, BINEINTELES PIERDERI LOCURI DE MUNCA...NECAZURI MARI.....IAR VOI, PE SITE-UL ASTA AVETI O PROBLEMA....BALANESCU SI IUBITA LUI.....SINTETI PENIBILI! BAFTA IN CONTINUARE LA DISCUTII!
Scris de FARFURIDI
ComentariuSi semanati ca doua picaturi de apa ....am remarcat asta din prima si tafnosi amandoi
Scris de pentru Catalin B.-are un zambe
ComentariuAm vazuto pe iubita ta Cataline si am avut ocazia chiar sa si vorbesc cu ea si cred ca pe langa faptul ca este foarte frumoasa , are un caracter foarte dificil , este foarte dura si vorbeste foarte rece , dar am vazuto zambind cu o femeie si ......... M-am indragostit ...............are un zambet formidabil , nu mai imi luam ochii de la ea .Ai grija de ea ca ti-o fur
Scris de pentru Catalin B.-are un zambe
ComentariuVrajeli, imbarligari, dume, abureli... De unde stii?
Scris de aaaa
ComentariuA venit STATUL fara telefonisti si aro. Aveti grija baieti. Vedeti ce se poate face.
Scris de eu
ComentariuEl incearca sa ne ajute asa cum poate si unii dintre noi incearca sa ii faca rau ablamand despre el ca s-ar da la nu stiu ce colega .Eu zic ca e urat pentru ca incercati sa ii faceti probleme cu iubita lui iar el accepta sa fie facut tampit pentru ca incearca sa ne ia apararea si sa ne ajute .
Scris de urat din partea voastra
ComentariuEram in sedinta la ISU cand l-au chemat pe Balanescu si l-au facut tampit de fata cu noi toti pt ca a incercat sa le dea liber la subofiteri pt orele lucrate in plus. Contabila a bagat joarda si noul sef l-a facut tampi ca tot incerca sa obtina liberul. Lasa-i Cata ca nu merita
Scris de of ISU
ComentariuToate discutiile astea despre el nu ne mai impresioneaza. Ne-am convins de toate. Mai incercati si la voi in curte ca acolo e rahatul cat casa.
Scris de dto
ComentariuDe bine de rau Balanescu a incercat sa ne ajute dupa tot ce i-am facut. Cel putin la paza am vazut ca a incercat. Am stat in audienta si ne uitam cum ne minteau in fata astia de la inspectorat incercand sa arunce vina pe el. Ce nu stiau era faptul ca el ne aratase toate adresele ce le facuse inainte. Eram blocati cum ne minteau in fata.
Scris de paza
ComentariuBah, taran subteran!!! Cand / jumatate din orasul asta STIU .../, e greseala de ortografie, gresesti! Esti 100% agramat si sub un nivel critic al culturii generale! Iti recomand o replica: / Vorbiti mai dracului romaneste, futu-va muma-n cur !!! /
Scris de est praf, mai Adi!
ComentariuEste intr-adevar frumoasa . Ai dreptate
Scris de nu conteaza
ComentariuScuzati pentru greselile de ortografie , din graba
Scris de Adi
ComentariuStiti ce spun eu ? Mai bine de jumate din orasul asta stiu ca Balanescu are o relatie care am vazut ca nu este una la intamplare , ei se iubesc si nu au cedat la nicio presiune , fata este f frumoasa si desteapta asadar Catalin nu are ce sa caute in alta parte pentru ca stiu pe tipa care pune botul la filarile luiasa cum spuneti voi dar nu are solz de izbanda . Deci sfatul meu , vedetiva de treaba si nu mai trageti concluzii aiurea pentru ca Balanescu nu e prost iar acea tipa poate sa concureze cu sotia lui ,da ..........dar, doar atat ... .
Scris de Adi
ComentariuAre dreptate colegul cand spune :BOTANISTILOR
Scris de isu mehedinti
ComentariuNu stiu de ce nu prea imi vine mie sa va cred ca Balanescu ar face avansuri vreunei femei . O vazui azi pe domnisoara lui si ce ar mai cauta Balanescu in alta parte. Terminati cu prostiile , pentru ca omul asta chiar o iubeste pe fata aia si nu mai bagati zazanie intre ei .
Scris de isu mehedinti
ComentariuCine lui cine ii rupe motul ? Nu ii mai luati apararea lui Balanescu pentru ca l-am vazut clar cum fila cu acea femeie si asta e martisorul care il facem cadou iubitei lui
Scris de un martisor
ComentariuAm auzit si eu discutia dar parca a zis ceva si de un mascul dintr-asta ingramadit de nevasta. Oricum a nimerit ceva ca vad ca dusmanii erau in plutonul de ofiteri sau ofitarani. Deci noi astia de mai jos ce sa mai zicem
Scris de sub
ComentariuAi grija ca daca intrii pe mana lui iti rupe motul. Na ca acum te-am dat eu in gat
Scris de teapa
ComentariuVad ca a avut dreptate baiatul ala. Inainte sa inceapa baza mi-a zis sa vezi ce pun botul astia din pluton, astia de la inspectie. Si ati pus. Acum stiu si eu cine sunteti ca va indicat expres. Botanistilos sau mai bine zis botanisto. Distruso intoarcete la batranelul pe care l-ai rezolvat sa te promoveze acolo unde esti. Te-a dibuit bine. Cata dreptate avea. Sincer nu ma asteptam.
Scris de teapa
ComentariuLa Multi Ani Cataline pentru iubita ta pentru martisor .
Scris de pentru catalin
ComentariuAcum am tulburat apele de tot, L-am dat in gat pe Balanescu .Pai tu crezi ca noi nu vedem ???
Scris de rusinica , rusinica
ComentariuBalanescule ce ai zice tu sa ii spunem noi lui iubita ta ca tu mai flirtezi si cu o alta femeie ? Tu crezi ca noi nu am vazut ??????? Vorba aia :Ochii din umbra vad tot . Nu iti bate joc de iubita ta chicotind cu pramatii . Rusinica , rusinica si abia acum intelegem ca tu chiar te-ai dat serios la sotia colgului . Cum sa facem sa afle iubita ta , ca marea ei dragoste flirteaza cu o alta femeie ?
Scris de rusinica , rusinica
ComentariuEu zic sa nu mai tulbutrati apele si sa ii lasati in pace pe Balanescu si pe iubita lui
Scris de 111
ComentariuAcesti doi oameni sunt gunoaiele Severinului iar voi cei de la pompieri ar trebui sa faceti curat si sa ii aranjati asa cum trebuie iar Claudia este iubita lui Balanescu care au pierdut un copil din cauza acestor gunoaie ale Judetului Mehedinti.
Scris de gunoaie , niste gunoaie
ComentariuMariuse, sa moara Bibi, aici este mana lui Bivolaru... Religii, crime organizate, ace, brice, chestii, socoteli... Stii, am dat o cautare pe facebook ai am gasit-o pe paraschiv marieta, fufa cu pricina, insa asa ca si tine, nu vad ce legatura au astea cu isu mh. Parerea mea este ca marieta asta este vaca cap-ului, iar nenea paraschiv este taurul comunal. Ma rog, in mare, din cate am inteles aici se discuta si afaceri in domeniul zootehniei... Daca gresesc, imi cer scuze de nu, faceti precizarile asa cum trebuiesc mentionate / cu calm, sinceritate si fara comfort / ... Ca ne omoara...
Scris de Who, me?
ComentariuCine plm este Petrica si Maraschiv Marieta? Cine este Claudia si ce legatura au toate astea cu viata militara si forumul ISU Mehedinti? Luminati-ne mai fratilor si pe noi, nu ca ne-ar interesa in mod direct, insa sa veniti cu filme si scenarii din astea de toata jena si sa ajugeti la ceaiuri, voodoo si chestii oteviste, sincer, aici nu este loc! Bagati-va reciproc in listele de messenger, da-ti-va accept pe conturile de Facebook, sunati-va in RDS ca tot este moca si nu ne mai plictisiti aiurea cu regii de A. Hitchcock!
Scris de MdlM
ComentariuDomnul Petrica observ ca sunteti businesman ati putea sa ne faceti un favor si sa povestiti cum puneti la cale crime organizate impreuna cu sotia dumneavoastra si nu numai , Doamna Paraschiv Marieta va spune ceva sau mai bine zis dupa ce omorati un copil spuneti ca va pare rau????????????? Credeti ca asa se rezolva problemele certi scuze cui ??? Unui suflet nevinovat inger ..................to be continue
Scris de Intotdeauna prieteni
ComentariuD-na. Paraschiv Marieta din cate stiu eu religia dumneavoastra nu va permite multe insa credeti ca va permite sa luati viata unui copil nenascut?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Imputita dracu ce esti . Crezi ca ai putea sa faci puscarie ???? Sau nu ti-e frica ca ai si tu un copil . Doamna Marieta Paraschiv cum ati putut sa ii dati sa bea ceai domnisoarei Claudia spunand-ui ca ii face bine ??????????????????? As dori ca persoanele competente si mai ales dumneavoastra dragi cititori sa faceti ceva cu aceasta persoana..............ofer mai multe detatlii pt persoanele ineresate.
Scris de Despre religie
ComentariuSi ce daca Balanescu a pierdut un copil , sunt tineri si vor face altii dar e dureros ce scri tu retardat nenorocit si obsedat ce esti . Este frumoasa da iubita lui Balanescu si o sa fie o mamica extraordinara dar nu a copiiilor tai ci a copiilor lui Balanescu .Si asta te oftica nu? Nenorocitule , lasa-i in pace .
Scris de ....
ComentariuBravo Mdl! Haideti sa alungam cu totii rahatii astia imputiti de pe un sit care ar trebui sa cuprinda cu totul si cu totul alte lucruri! Bravo!
Scris de Mirel
ComentariuEi bine, prostia ne urmăreşte şi trebuie să ne strofocăm intens pentru a nu fi atinşi de acest virus care nu dispare ca porcina la minus 30 de grade. Pentru cel care de ceva vreme face atac la persoană, iţi doresc un viitor stralucit ca vidanjor şi viată plină de obiectul muncii tale de acolo. Iţi mai doresc in continuare să darami peretii cu Fernando de la Caransebeş, Guţă şi alte branduri care te caracterizează, insă nu inainte de aţi ura masturbare placută la clipurile cu mă-ta* balena ucigaşă şi soră-ta Nikita! / Le găseşti pe site-ul sătidaulamuie punct com. /
Scris de Mdl
ComentariuNu esti decat un frustrat obsedat care are o nevasta de tot cacatul sau nu are deloc, probabil un faiantar nenorocit care se uita numai pe private. Agiti apele aici doar, doar o raspunde careva sa atati iar spiritele. Esti de tot rahatul si ai o viata foarte plictisitoare. Probabil esti si unul de ala cu grade multe care ne minte in fata si care nu face nimic pentru noi. I-a zine ceva despre tine pretene. Esti cumva faiantar de dreapta sau de stanga. Pe mata n-ai vazut-o cand nastea retardati. Schimba subiectul ca e expirat ca tine. Povestestene despre tine cum ai ajuns la ISU sau poate nu lucrezi la ISU poate la Transilvania sau la faianta.
Scris de ISU
ComentariuAm vazuto pe iubita lui sefu ieri , ca vad ca tot se vorbeste despre ei , pe Bulevardul Tudor Vladimirescu se juca cu un copil mic .Este o femeie foarte dulce si tandra , i s-ar potrivi rolul de mama la perfectie , Am vazuto cum se juca cu copilul , cum il lua in brate si mi-am amintit ca ea trebuia sa nasca daca nu pierdea copilul .
Scris de mh
ComentariuDepinde de obiectul perchezitiei... Nebuni avem, nu ne plangem... Majoritatea sunt de alb, astia mananca regulamente, salarii, rapoarte...
Scris de Simi
ComentariuUn grup de mascaţi care avea misiunea să ridice mai mulţi vameşi a descins, din greşeală, într-un club de şah. Mascaţii au fost, se pare, derutaţi de faptul că vameşii le-au fost prezentaţi de superiori drept pioni, cai sau ture. Mă intreb, dacă ar fi avut misiunea să descindă la Isu Mehedinţi, ar fi găsit şi nebunii?
Scris de MdlM
ComentariuCe ar fi sa ne povestiti cate ceva si despre voi nu numai despre ei. I-a zi Miha n-ai de lucru. Mai bine vezi ce face sotiorul cu contabilele. O fi o placere nenea Mihnea dar pt tine care ai o viata distrusa si nu sti decat sa barfesti pe altii este doar o iluzie pe cand pentru sefu este o realizare.
Scris de ISU
ComentariuAm spus eu ca este un cuplu interesant . Va pup copii !
Scris de Mihaela D.
ComentariuFrumoasa e roscata ta Balanescule , frumoasa rau , nu a mintit cine a scris pe aici ca e enervant de frumoasa .Arata criminal. Nu sunt obsedat asa cum probabil o sa se scrie dar numai orb sa fi si sa nu remarci o asemenea femeie . CRED CA E O PLACERE SA STI CA ESTE A TA
Scris de MIHNEA
ComentariuDesteapta fata ca a refuzat sa se intalneasca cu niste obsedati ca voi vorba colegului .De aia Balanescu o ioubeste asa mulkt si orice ati incerca voi sa faceti nu veti putea concura cu Balanescu . Rahatiilor !
Scris de pt obsedati
ComentariuDin momentul integrarii in Uniunea Europeana, Romania va trebui sa adopte sistemul european de identificare si inregistrare a animalelor. Fiecarui animal ii va fi implantat cite un microcip. Lui tilicarul asta care face mereu aluzie la viata intima si personala a unuia, altuia, microcipul cu pricina ii va fi montat in cur! Sa nu credeti ca nu stiu ce tehnica dracului vpi folosi! Aiurea!! Prin nelubrefiere si binecunoscutul / hei ruuppp! / Asa ca mai putulica, indiferent ca scrii de pe RDS, ca folosesti telefonul sau ca te duci ca ultimul carnat in spatii incarcate wirles, intr-o zi am sa pun mana pe tine! ...Si tin neaparat sa iti montez microciful! Hai noroace!
Scris de MdlM
ComentariuProsti mai sunteti. Aveti o viata de tot rahatul. Chiar trece asa pe langa voi fara importanta
Scris de hahahahaha
ComentariuDaca-ai ai muri, as face o sarba cu trei pasi peste movila aia betonata cu care te vor astupa deejay-ii patriarhi! Hai sictir mai obsedatule!
Scris de :
ComentariuCataline imi ppare rau pentru iubita ta . Ea a castigat o excursie de la banca T. fiind cea mai buna de acolo nu stiu sa spun cum trebuie dar exursia a castigato la Predeal si urma ca cineva de acolo sa o anunte .Directorul a sunato si nu a raspuns .Orasul asta e mic , nu stiu cine ne-a adus acolo pentru ca eu cu un prieten de al tau i-am vazut diploma cu locul 1 si acel prieten a zis ca sa ii dea nr.ei ca o va anunta ca este amicul tau iar ea este iubita ta , .Sa dat cineva de la banca sa se intalneasca cu ea , dar ea nu a vrut zicand ca nu e o ora pentru intalniri de servici nu stiu cum a raspuns ea si mai e si vineri era 9 ,siprietenul asta cu care eram a insistat si a raspuns o femeie spun
Scris de Urgent pentru Locotenent
ComentariuSincer e cea mai frumoasa pereche si mi-o amintesc pe iubita lui Domnul Balanescu intr-o situatie cand tinea un discurs in cadrul unei banci nu vreau sa dau nume| dar unde lucra ea si atata calmitate si un dialect ,o intonatie extraordinara .Nu mai vobresc de cat de frumos se aranjaza si cat de frumoasa este ea . Eu le doresc multa fericire si multe pareri de rau ca nu o mai avem ca colega .
Scris de B.D.
Comentariu...si-i dau dreptate!
Scris de MdlM
ComentariuPtr ca nu ii intereseaza toate prostiile astea.
Scris de eu
ComentariuDe ce nici Domnul Catalin si nici iubita lui nu au scris niciodata , nu au dat replica la ce s-au scris despre ei ?
Scris de 1 sustinator
ComentariuAre dreptate mdlm, in loc sa se discute problemele de moment ,se scriu numai timpeni, rusine stimati colegi!
Scris de eu
ComentariuHai ca suntem rasu-plansu...! Deschid Pc-ul in fiecare zi, astept de fiecare data sa vad ceva constructiv, ceva informatii legate de job-ul nostru, chestii, socoteli... Nimic! Aceasi gura casca, aceasi nemultumiti, care n-au nimic de facut decat sa o arda aiurea cu jigniri, cuvinte vulgare, aiureli. Cat de aiurea..!
Scris de MdlM
Comentariubai nene sunteti putin cam superficiali voi inca nu v-ati obijnuit cu eschiva din sistemul asta numit isu mh. la fel ca si in politica poi voi credeti ca l-a pedepsit cineva pe nea Nelu in cazul inecatilor ..........nuuuuuuuuuuuuu. Nea Florica sta cu funduletul pe un scaun cu functie de general si asteapta resemnat pensionarea dupa care noi ne continuam vietzile noastre monotone cu golubi si cu motisori.........apropo de motii stati linistiti ca la dts nu-i va merge ......daca el este o javra pai va fi mancat de alte javre mai mari decat el.......ha sa vedeti ce fata de mielusel are mai ca-ti vine sa-i dai una in pizda
Scris de Master of dizaster
ComentariuDespre lichele, vrajitorii si alte smenuri voodoo, mentiunoati un nume, ceva initiale...?
Scris de superman
Comentariumai dar cum il acopera fostul imputernicit sef pe tipul asta de care se vorbeste aici nu spune nimeni!...
Scris de adevar
ComentariuVreti sa vedeti cea mai mare vrajitorie? Lichelele incep sa dispara. Tata lichea a disparut tocmai cand se gandea sa mai faca ceva imbarligari prin ISU. Nu sapa groapa altuia ca o sa cazi in ea. Usor, usor dispar toate lichelele impreuna cu cei care ii sustin. Ajunsese ISU piata de bisnitari. Nimeni nu mai muncea si se tineau numai de jigodeli. Acum sunt cu botul pe labe. Tineti-o tot asa
Scris de restructurare
ComentariuLasatii in pace pe Balanescu si pe iubita lui sau viitoarea lui sotie sau femeia vietii lui cum vreti voi sa ii spuneti , pentru ca sunt oameni maturi si stiu foarte bine ce au de facut , nu va mai bagati voi pentru eu cred ca ea stie foarte bine ce implica o astfel de relatie .E foarte desteapta si stie bine ce are de facut .Vedeti-va de treaba voastra !!!
Scris de pentru bagareti
ComentariuBa, obsedatule, mie personal vreau sa-mi su*i pw*a. Cum facem? M-am saturat de tine si de osesiile tale te tot cacatu, chiar nu vezi ca esti neinteresant? Scrii, ataci...tot tu raspunzi... Da-ten ma-ta-n cur de gunoi! Vrei un sibiect tare? Apleaca-te, desfa-mi usor-usor slitul si promite-mi ca la final ai sa te stergi la gura!... Nu de alta, da sa nu-si dea seama ma-ta! PS: te vad, te scuip!
Scris de nashpet
ComentariuSpun asta pentru ca el o iubeste pe iubita lui si atunci ar fi nofmal sa fie impreuna .Balanescu este un egoist si asta toata lumea care il cunoaste stie , se gandeste numai la el fara sa ii pese de cei din jurul lui . Daca el se simte bine nu mai conteaza daca celalalt sufera dar in astfel de situatii eu ma asteptam la o alta atitudine din partea lui . Nu ma bag dar cineva ar trebui sa stea de vorba cu iubita lui sa o faca sa isi dea seama , sa o faca sa inteleaga ca nu e corect cum procedeaza Balanescu oricat de mult l-ar iubi.
Scris de D.
ComentariuEu nu am treaba si nu vreau sa ma bag in viata lor dar pe Balanescu nu l-am inteles niciodata de ce a stat si continue sa stea cu acea femeie care nu stiu daca e nevoie sa faca vraji pentru ca ea insasi in persoana este o vrajitoare .Daca e cu fata asta acum care este o fata cumnsecade si frumoasa pe deasupra , desteapta de ce nu sunt impreuna .Nu e coret nici din partea lui sa joace pe doua fronturi pentru fata asta e tanara si isi distruge anii si tineretea pe langa el . Are un copil asta e adevarat dar nu ar fi nici primul nici ultimul care s-ar desparti cu un copil , altii o fac cu o gramada de copii dar el cu unul .Asta nu inseamna ca nu va avea posibilitatea sa fie langa el .Nu e frumos ce face . Eu pe Balanescu il stiam un barbat cu un alt caracter si nu asa sa isi bata joc .
Scris de D.
ComentariuVazui pe bulevard o fata foarte frumoasa , vorbea cu cineva si am remarcat pe langa faptul ca era frumos imbracata avea o rochie splendida care ii venea foarte bine , era si frumos aranjjata la par .Balanescule ai ghicit era iubita ta si ia sa o intrebi cine o aranjeaza la par ca e foarte frumoasa iar pentru acest mesaj postat cu vrajile sa sti ca nu cred ca au putere sa omoare iubirea voastra dar au putere sa te distruga psihic si cu sanatatea .Mare Grija !!!
Scris de PENTRU BALANESCU CATALIN -m.m.
ComentariuBa pa asa scapam si noi de el , cunosc un caz cand unul a luato razna din cauza vrajiilor ca astia nu sunt ceva curat , Cataline mananca tot ce iti da madam prof . si o sa vezi consecintele , si cel mai important te desparti de iubita ta dar eu promit ca o sa am grija de ea si o so iubesc la fel de mult ca si tine
Scris de vraji, vraji,vraji
ComentariuBalanescule am auzit ca in dudasul schelei este o femeie si i se spune baba Maria care este vrajitoare , e buna tu ce sfat imi dai ? ia sa o intrebi pe nevastata cum e si cat costa sedinta .....vai de soarta ei daca crede ca tine un barbat langa ea prin mosmoanele facute de vrajitoare .Cu asta se ocupa nevastata cand tu esti la servici asa ca ai grija ce bagi in gura .......!!!!!
Scris de E URATA
ComentariuIti doresc sa avansezi in cariera , mult noroc in tot ce vrei sa faci si dorinta ta de a te remarca sa te ajute sa ajungi in varful piramidei si sa fi impreuna cu femeia pe care tu o iubesti iar ei sa nu ii dispara niciodata zambetul acela frumos de pe buze si nici acea feminitate pe care o emana chiar si at cand vorbeste , atunci cand merge.....Sa fiti fericiti si Catalin sa va ajute Dumnezeu sa fiti impreuna .Cu multa stima pentru cel mai frumos, pentru cel mai interesant cuplu .
Scris de D.Mihaela
ComentariuSi eu iti doresc la multi ani si sa te ajute Dumnezeu sa fi cu femeia visurilor tale .
Scris de ..
ComentariuLa multi ani pentru ieri! Tot ce-ti doresti / liniste, pace si cariera frumoasa!
Scris de E.T.
ComentariuPe iubita ta Cataline o trag meleagurile natale ??? Era frumoasa , imbracata in alb ziceai ca e o printesa prin fulgii de zapada .. am vazuto vorbind cu tatal ei vitreg , pe moment am sperat ca sa mutat inapoi la ea acasa , dar am vazuto plecand cu cineva cu taxi ar fi fost o placere sa o am aici in cartier si placerea fiind mai mare stiind ca era fata mamei si nu in postura de maritata .....insa gandindu-ma bine aveam mai multe sanse pe atunci poate luand in calcul viata pe care o ducea printre acei oameni nebuni, decat acum fiind iubita ta .....
Scris de tufe..............
ComentariuSite-ul asta sa transformat intr-o poveste de dragoste si se pare ca este foarte interesant daca toti vorbesc numai despre asta , mult prea interesant decat sedintele de cacat de guvern din acest sistem
Scris de ....
ComentariuScuze pt greselile de ortografie. Din graba. Am altceva mai bun de facut. Bafta
Scris de tot eu
ComentariuAltceva nu mai bun nu aveti de facut? De exemplu sa va traiti viata. Cred ca sunteti niste obsedati si nesatisfacuti sau mai degraba frustrati de viata asta si asa destul de grea. Lasatii in pace pe ei si pe toti ceilalti si vedetiva de viata. Incercati sa treceti peste criza asta si peste nevoile tot mai mari datorate crizei. Scrieti aici ceva mai creativ, de genul cum sa mai facem un ban cinstit, cum sa traim mai bine si lasati toate mizeriile deoparte. Imi dau seama ca se scrie si de catre alte persoane ce nu fac parte din sistem. E valabil si pentru ei ce am scris mai sus. Sunt destule femei in lumea asta. Calmativa, chiar sunteti atat de disperati si de frustrati. Nu mai putem citi ceva interesant de frustrarile voastre. Pentru colegii nostrii din sistem ma adresez cu rugamintea de a posta informatii noi despre demisia conducerii IGSU. S-ar parea ca in urma sedintei de guvern insp gen si prim adj ar fi demisionat nefiind de acord cu restructurarile din sistem. Nu stiu cat de adeva
Scris de pt toti curiosii
ComentariuNu stiu daca iubita lui poate sa citeasca pe acest site dar voi toti o cunoasteti , spunetii asta . E ceva ce o face sa fie speciala , nu stiu ce poate Balanescu stie mai bine si te rog nu iti bate joc de ea . Cineva sa ii spuna de acest mesaj , deschidetii ochii ..e tanara ...
Scris de P.GHE.
ComentariuPerechea asta frumoasa pe care o vad toti , iubirea lor mare .in ciuda acestui fapt Balanescu ii va distruge viata iubitei sale .Sunt multi care o plac , care o vor , o doresc si nu pentru aventura ci pentru a avea familie cu ea , copii , si ea ii respinge pe toti . Timpul va trece si va ajunge la o varsta la care o sa isi dea seama ca si-a distrus viata asteptand dupa Balanescu care el are o familie iar ea este singura .Atunci toti acesti barbati pe care ea ii respinge si la care le intoarec spatele vor avea familii atunci si stau si ma intreb se va simti bine gandindu-se ca anii nu o sa ii mai intoarca ? Este o femeie extrem de frumoasa si desteapta DE CE isi inchide viata in felul asta ? cand sunt barbati care i-ar oferi totul , nu numai cateva clipe de iubire ?
Scris de P.GHE.
ComentariuNu se face conversatiile ci se fac conversatiile analfabetule !
Scris de invata gramatica ..
ComentariuGunoiule, iar te-ai intors mai? Ai inceput sa-ti pui intrebari la care sa raspunzi? Cine ma-ta-n cur te-a invatat ca doar asa se face conversatiile? Neferictule! Eu cand zic ca la fiecare contract de Net si/sau de telefonie mobila, ar cam trebui sa se treaca la verificari gen psihologic, ati luat-o in gluma! Voila! De n-or pune astia de la SIPI cosul pe tine, sa te inveti minte sa o arzi aiurea la adresa unuia, altuia... Boule!
Scris de Lute
ComentariuSa dea dracii ca i-am vazut si eu si nu numai ca se iubesc dar si seamana Balanescu cu iubita lui , astia au fost creati special de Dumnezeu sa se iubeasca , o alta pereche mai frumoasa nu exista , astia eclipseaza tot ....SANATATE
Scris de SA FITI FERICITI
ComentariuSperi in zadar prostule . Balanescu nu va renunta niciodata la ea si daca o va face eu cred ca va fi un MARE FRAIER
Scris de SE IUBESC
ComentariuEu imi amintesc pe Sefu si pe iubita lui cand iam vazut mai demult eu eram la o terasa , cand a luato in brate si se sarutau nepasandule de nimeni si nimic , zambeau si erau fericiti , aveam senzatia ca ma uit la o scena dintr-un film , erau frumosi amandoi si mai ales ea , are un zambet deosebit Cataline ps eu inca mai sper sa va despartiti
Scris de dts
ComentariuCIne esti tu de spui ca reusesti sa faci asta ? Nu ia despartit nimeni si nu vei reusi tu ....dute la plimbare ca nu ai sanse ...
Scris de dts
ComentariuNu iti dai seama cat valoreaza , atunci cand iti vei da seama o vei face degeaba domnule Balanescu Catalin .Am vazut ca te iubeste , te iubeste prea mult ca sa pot sa o fac sa te uite , stiu ca nu o sa reusesc asta niciodata dar cumva voi reusi sa ajung la inima ei si JUR ca voi incepe sa fac asta .
Scris de M.A.N.
ComentariuCacofonistule! Invata sa vorbesti romaneste! /ti-ai dracu de plosnite!
Scris de Lute
ComentariuEu cred ca copiii lui Clau cu Catalin o sa fie cei mai fericiti cu o asa mama si un asa tata ...imi pare rau ca a pierdut sarcina Cataline , sa va dea Dumnezeu altii si aranjazo pe aia care a facuto pe iubita ta sa piarda copilul
Scris de Buc.
ComentariuTe-n gura ma-tii de obsedat! Nu mai pun cei de la SIPI mana pe tine odata, sa stim dracului o treaba...
Scris de deontologie=o?
ComentariuBalanescu Catalin are o personalitate foarte puternica , este destept , frumos, cu un caracter extraordinar , altcineva langa el nu are ce sa caute decat cineva pe masura lui si cine altcineva decat iubita lui care sunt la fel ca doua picaturi de apa .....
Scris de frumosi amandoi...
Comentariu=
Scris de gica
ComentariuPentru cei ca tine s-a inventat facultatea de psihologie, clinicile gen. capatul lui Traian, medicamentul T61 si gradiniile zoologice! Nu incerci mai sa-ti faci si-un cont pe pitipoance.ro? Cel putin acolo te poate vota lumea... PS: tu n-ai sa apuci mai ou rosu! /du-te dracului, vb lui Vadim/
Scris de satul de cei k tine
ComentariuPentru ca i-am vazut impreuna odata , pentru ca il cunosc pe Catalin , pentru ca o cunosc pe iubita lui consider ca e cel mai frumos cuplu si sunt 4 calitati care ii caracterizeaza pe amandoi : ELEGANTA , FINETE , CLASA SI FRUMUSETE . Am invatat ceva frumos de la voi , sa lupt pentru femeia iubita pana la capat si am reusit . Suntem impreuna acum si asta vi se datoreaza voua si sunteti un exemplu pentru multi . Niti.
Scris de Niti.
ComentariuPentru ca i-am vazut impreuna odata , pentru ca il cunosc pe Catalin , pentru ca o cunosc pe iubita lui consider ca e cel mai frumos cuplu si sunt 4 calitati care ii caracterizeaza pe amandoi : ELEGANTA , FINETE , CLASA SI FRUMUSETE . Am invatat ceva frumos de la voi , sa lupt pentru femeia iubita pana la capat si am reusit . Suntem impreuna acum si asta vi se datoreaza voua si sunteti un exemplu pentru multi . Niti.
Scris de Niti.
Comentariuahahahahahahahaha tare de tot ......ahahahahahaha la scuipat.......... tare tipa ......am auzit ca e foarte desteapta , dar lasand totul deoparte cum au putut sa o drogheze sa ii puna asa ceva sa bea ? mai era si insarcinata , sa piarda copilul intr--un astfel de mod Balanescule impuscai fu-ule muma in cu- iai la rand .....ai ajutorul nostru neconditionat
Scris de toti pentru unul
ComentariuAm ras ca un turbat cand am citit e tare iubita ta Sefule , auzi sobolanule : : : : : asta e tare cu persoana 1 la rezolvat pe bietul om :::::: Sincer sunt din ce in ce mai curios sa o cunosc pe fata asta macar asa ca am vazut ca se scrie mult despre ea si sef ::: the best Sefule
Scris de the best
ComentariuClau la jignit si la umilit pe acest barbat , la facut sobolan , nespalat, la scuipat iar pe nevastasa a facuto de ras la banca ,iubita ta a puso de a ingenuncheat in fata la 30 de oameni si sa o roage sa nu o dea afara .Le-a faut bine Cataline pentru ca sunt nenorocititi , ei au incercat sa profite de ea dar Clau nu le-a cazut in capcana si de asta o urasc , iubita ta era sa moara , ea nu e constienta dar si acum ea poate sa ii infunde de tot , e o femeie desteapta si mi-a placut cum a reactionat in fata lui , ia cerut sa ii vorbeasca la pers 1 si ea a zis ca daca vrea la pers 1 o sa ii vorbeasca asa si a inceput sobolanule , nespalatule , imputitule , e o fata super , ai grija si nu o lasa sa vb cu una cristina nu stiu cine e . Cu respect S.Stelica
Scris de S. Stelica
ComentariuCataline , Cataline aveti multi oameni rai pe langa voi , ai grija de iubita ta pentru ca cel care ti-a scris ca isi cere iertare e mai perioculos decat dracul in persoana . Iubita ta la umilit si pe el si pe nevastasa , au ajuns faliti din cauza ei si vor sa o distruga . .Nu e de-a buna ca isi cere el iertare . Cataline au drogato pe iubita ta , nu stiu daca tu intelegi ce vreau sa spun dar au facut un lucru ingrozitor , au drogato .Nevastasa a vorbit cu colega lui Clau sa ii puna picaturi dintr-o solutie facuta din niste plante ca sa o tulbure de minti , au aflat mai incolo de la colega ei care le raporta totul ca prezinta niste simptome ca si cum ar fi insarcinata si era mai bine pentru ei ca impuscau doi iepuri dintr-un foc . Sunt oameni periculosi , mai ales nevastasa , ea organizeaza totul asa ca ai grija , ai grija de ea pentru ca acum e una Cristina care e pe mana cu ei ca fosta ei colega spune ca nu mai stie nimic de ea .Ai grija ca e pacat de iubita ta ,
Scris de S.Stelica
ComentariuLa multi ani Cata si Clau sa fiti fericiti faceti parte din familile noastre ne-ati facut sa trecem prin multe stari de emotii LA MULTI ANI!!!
Scris de Dr Tr Severin
ComentariuAm asculat si eu melodia a lui ADELA POPESCU-I MISS YOU e deosebita la fel ca si ei
Scris de severin
ComentariuLa Multi Ani la toata lumea , sa dea Dumnezeu sa fie un an mai bun pentru toti si sa ne pastram macar serviciul daca salariile vor fi tot mai mici .. Special pentru tine Cataline si iubita ta sa fiti sanatosi , fericiti si imi pare rau de ce am citit de copil , dar voi va iubiti mult si vine altul si uite o melodie de inceput de an pentru voi Adela Popescu - i miss you Sunteti cei mai dragi mie si ascultati melodia asta ca va reprezinta si versurile si muzica ..SANATATE LA TOTI
Scris de ISU MH
ComentariuAm fost impresionat pentru ca se aude multe prin parti cum ca este amanta lui Balanescu , ca el este casatorit dar m-am convins ca , exista multa iubire intre ei , tipul ala se vedea ca era nebun sa ii primeasca florile , sa ii dea atentie , ea nu avea decat sa se suie in masina si sa plece cu el , iar ea ce a facut... la respins si a spus ca in viata ei exista un barbat pe care il iubeste din tot sufletul ....asta nu vezi la orice pas pentru ca femeile in ziua de astazi sunt materialiste , dupa bani , case , profitoare rar mai vezi pe cate una sa iubeasca asa , daca ai portofelul gros te iubesc toate
Scris de .01
ComentariuNu ma plateste nimeni eu nu am scris decat ce am vazut si ce am auzit iar pentru asta nu trebuie sa fiu platit
Scris de .01
ComentariuCat de nemernic poti ca esti! Cine mortii ma-tii te plateste mai, sa arunci cuvinte aiurea sa se te prefaci a fii Sherlock Holmes ?
Scris de antiprost 007
ComentariuDar ea sta pe la boroianu pe acolo prin zona ? Frumoasa femeie si ma mpresiona felul cum vorbi si cum ii spunea ca te iubeste din tot sufletul ei si ca tu esti barbatul vietii ei si altul nu mai are loc .........ma impresiona felul cum o spunea ... poate daca citesti sunt cuvinte seci , dar daca ai fi auzito si ai fi privito ..................
Scris de PENTRU BALANESCU
ComentariuSefule ramansei tampit ....FATA ASTA TE IUBESTE chiar te iubeste ala era un barbat foarte chipes , inalt , arata bine tipul iar ea il refuza , il lasa cu florile in mana , ii intoarsa spatele si pleca Nu pot sa cred asa ceva si la familia mea le povesti ...Vreau si eu o fata ca asta sa ma iubeasca asa Ii mai spusa tipu ca o va astepta si ii lasa nr de telef la fratele ei cred ca intelesei bine si doar un singur telefon sa ii dea si va veni la ea si ea ii zise ca nu ii va da niciodata telefon , ca nu il intereseaza ca barbat , ca nimic . Nu credeam ca o sa mai intalnesc sa mai aud si sa vad aasa ceva sefule
Scris de PENTRU BALANESCU
ComentariuEram aproape de ea sefule iti dai seama ? si ma uitam ca avea ochii inlacrimati cand ii spunea acelui barbat ca te iubeste , ii spunea ca orice sar intampla pe lumea asta ea te va iubi toata viata si el sa o lase in pace .El se ruga de ea si scoase un buchet de flori din masina si vru sa i le dea .Nu ma asteptam la reactia asta din partea ei NU LE PRIMI ii spuise ca nu le vrea ca sa isi faca viata lui si pe ea sa o lase in pace pentru ca ea nu va fi decat a unui singur barbat . Era foarte suparata si il certa pe un baietel mai tanar cica felix il cheama ca ii zise ca Tu Felix sa nu mai faci niciodata asa ceva ca nu o sa mai vb niciodata cu tine
Scris de PENTRU BALANESCU
ComentariuSefule iti spun o bomba tare de tot dupa betia de azi noapte de anul nou dupa cum sti ca sa te trezesti trebuie sa tot bei si plecai sa caut de baut si tigari si surprize surprize pe cine crezi ca vazui peste strada ??? pe iubita ta era in strada cu un barbat care avea un audi si eu repede repede ca de asa e romanul nostru si trebuie sa fac si eu parte din categorie fugi repede sa ma apropii de ei sa aud ce vorbesc : ma facui ca astept pe cineva langa ei si sincer ramansei impresionat de ea .El ii spunea ca o va cauta in fiecare zi cat va sta acasa cica tipul ar fi din Bucuresti din cate auzi . Te iubeste fata asta Balanescule da-o in masa ....ii spunea ca sa o lase in pace pentru ca ea nu iubeste decat pe un singur barbat din tot sufletul ei , ca e dragostea vietii ei si sa nu o mai caute niciodata ..
Scris de PENTRU BALANESCU
ComentariuSunt inmarmurit! Si eu intrai sa zic la toti un an nou fericit si sa ii spun lui Catalin ca o vazui azi pe iubita lui era ATAT ATAT de frumoasa si frumos aranjata dar foarte abatuta , mergea pe bulevard suparata ....
Scris de Un an nou fericit
ComentariuSi o felicit pe iubita dumneavostra domnule Balanescu pentru ca este o femeie foarte desteapta dar pentru asta a platit saraca , a platit pierzand copilul si sa ii multumiti lui Dumnezeu ca nu ai pierduto si pe ea din cauza acelei solutii .Din partea mea si a familiei mele merita tot respectul aceasta fata si sa va ajute Dumnezeu sa fiti fericiti.
Scris de pentru cel mai frumos cuplu
ComentariuAcum ca toate sunt spuse domnule Balanescu si domnisoara Clau va doresc Sarbatori fericite !!!!
Scris de pentru cel mai frumos cuplu
ComentariuSpune-i pana la capat adevarul nu spune doar ca ca colega iubitei lui Balanescu ti-ar fi spus ca ar fi posibil sa fie insarcinata dupa simptomele care le are si tu te-ai folosit de asta spunei cum ai facuto si ca daca ea a pierdut intr-un final sarcina de ce a pierduto si de ce se scria pe site-ul asta ca era sa si moara
Scris de pt regret
ComentariuDaca tot a venit momentul adevarului de ce nu ai fost sincer pana la capat cu domnul Balanescu si sa ii spui si ca atunci cand a venit acea colega de a lui iubita lui Balanescu si ti-a spus ca ea ar vomita la servici si ca nu se simte bine tu ce i-ai zis atunci? ai luat o solutie si i-ai dato , ai puso sa ii faca ceaiuri in fiecare dimineata si sa ii puna cateva picaturi din acea solutie pe care tu ai pregatito cu nevastata .Acea solutie in cantitati mari o facea sa piarda sarcina pe loc dar punandui cate putin in fiecare dimineata o facea sa piarda in timp fara sa banuie nici unul din ei despre ce ar fi vorba .
Scris de Pt regret
ComentariuBa frate telenovele curate pe site-ul asta , dar tu ala cu regrete daca ai facut asa ceva inseamna ca le-ai pus la incercare iubirea iar lui sefu ceva din inima de acolo ia spus lui ca nu e adevarat ca nu mai erau impreuna acum dar acum ca afla cum a stat treaba te-as omori fu.ute in gura sa te f.t de sclav, bagameasi p..a in gura ta de obsedat sexual ca de-ai ca tine nu are nevoie tara asta pramatie ce esti cum sefu a pierdut copilul dumnezeu te-a vazut ba sclav imputit de aia ai trecut prin probleme cu al tau caca..si in gura ta sa ma c.c
Scris de coleg dts
ComentariuEu l-as fi desfigurat si pe el si pe tarfa aia de colega a ei care o juca pe la spate si cum a pierdut si sarcina i-as fi omorit pe amandoi .
Scris de dts
ComentariuNu se poate sa faci asa ceva unui om doar pentru ca a depistat smecheriile tale , cum sa o ameninti si mai ales daca colega ei iti spusese ca e posibil sa fie insarcinata ?????? Si mai esti in viata pana acum? Balanesculeeeeeeeeeeeeeeee unde esti frate????? eu l-as omori
Scris de cris2
ComentariuEsti un nemernic si nu oricare ci din ala nenorocit daca le-ai facut asa ceva si din cate stiu, ei sunt impreuna si acum ceea ce inseamna ca seful nostru nu te-a crezut obsedatule
Scris de dts
ComentariuAcum ma simt usurat , cineva mi-a spus de saitulk asta si am vrut sa va scriu nu puteam sa ajung in anul care vine fara sa nu spun nimic , acum ma simt liber iar copilul meu a platit pentru ce v-am facut si pentru ca Clau ti-a pierdut copilul .Sanatate si sarbatori fericite !
Scris de regret!
Comentariuam vrut sa imi bat joc de ea , am vrut sa va despart pentru ca colega ei mi-a zis ca a vazut ca sunteti indragostiti , imi spunea ca ii duceai flori , ca Clau era fericita ca nu a vazuto niciodata asa vesela pana sa te cunoasca pe tine si atunci ne-am gandit ca prin asta o facem sa sufere si sa plateasca pentru ce mi-a facut , mi-a spus chiar si faptul ca e posibil sa fie insarcinata pentru ca vomita in fiecare zi si avea ameteli si atunci m-am legat si de asta ca sa o fac si mai mult sa sufere ,imi pare rau Domnu Catalin nu m-am atins niciodata de ea , , a fost dintodeauna a ta . Am inregistrato amenintando ca daca nu spune ce-i spun eu recurg la altceva , acum imi e rusine de ce am facut , ma bucuram ca o vedeam plangand si eram multumit ca o amenintam . Imi era necaz ca o vedeam ca te iubeste atat de mult .
Scris de regret!
ComentariuSunt sarbatorile si trebuie sa fim mai buni si Dumnezeu ma ajutat intr-o problema de sanatate cu copilul si pentru asta vreau sa ii spun un adevar lui domnu Catalin . E o povara pe care nu vreau sa o duc in spate si la anul.Stiam de relatia dumneavostra si a lui Clau de la o colega pe care ea o credea prietena si am vrut sa imi bat joc de ea pentru ca nu mi-a iesit niste treburi din cauza ei ca sa prins de o smecherie si am pierdut o afacere mare si profitabila .Stiam ca e desteapta si ca nu o pot prosti dar nu credeam ca e si ambitioasa incat sa imi puina piedici sa pierd tot.De ciuda m-am razbunat pe ea spunandu-ti tie ce ti-am spus , m-am folosit de viata ei personala si de treburi pe care numai nevasta mea le stia ca sa par credibil in fata ta .Mi-am jucat bine rolul pentru ca tu m-ai crezut si ea nu avea cum sa iti dovedeasca ca nu e asa ce spun eu .Colega ei ia intins niste capcane cu telefonul si mesaje copiate din telefonul lui Clau ....a durat o saptamana sa facem tot planul a
Scris de regret!
Comentariusa nu uiti sa le ti si lumanarea mai fraierica geamantan! Tu sigur n-ai cum sa prinzi si ou rosu... Vai mama ta, obsedatule!
Scris de Mc Coy Hard
ComentariuPentru ala care vrea sa o vada pe iubita lui Balanescu am vazuto prin fata pe la teatru azi .Ce ii faci Balanescule de e asa frumoasa ? parca e din ce in ce mai frumoasa . E clar ca a duso undeva pentru ca nici eu nu am mai vazuto de mult , o astfel de femeie nu are cum sa treaca neobservata . Omul o vrea numai pentru el , e fffffffffffff frumoasa si are si gesturi alese am vazuto ca vorbea cu cineva in fata la teatru si are o voce aparte . Cum sa nu iubesti o asemenea femeie si sa iti doresti sa o ai numai pentru tine ? E frumoasa ,si daca stau sa analizez putin situatia amandoi sunt frumosi si le sta bine impreuna ,
Scris de isu
ComentariuDepartamentul de folclorişti a descoperit că românii, dacă-i laşi puţin de capul lor, capătă tot felul de obiceiuri strămoşeşti proaste, de care e greu pe urmă să-i mai dezveţi. Dacă pe vremuri de Crăciun se mergea cu colindul, acum s-a impus mersul cu amulanţa. Acest obicei se practică în a doua zi de Crăciun, după ce, cu o seară înainte, românii au mâncat şi au băut ca sparţii, până au făcut indigestie. Cum se procedează? Încă de dimineaţă - de obicei pe stomacul gol, după masa de Crăciun ţi se face prea greaţă ca să mai mănânci ceva - suni la 112. Spui adresa, zici că ai o urgenţă medicală şi aştepţi. După un timp, medicul sună la uşa şi zice cam aşa: “Primiţi cu ambulanţa?” Ca să verifici că e o ambulanţă autentică, tradiţională, te uiţi şi pe vizor. Cu ocazia asta, îl vezi pe medic, care prezintă portul şi accesoriile specifice acestei datini: stetoscopul, trusa de prim ajutor etc. Persoana colindată, car
Scris de Marius part II
ComentariuCei doi pleacă apoi împreună pe uliţele oraşului - că străzi nu le poţi numi - cu semnalele luminoase şi acustice pornite. Ca să ajungă mai repede la spital, un alt colindător îi spune din când în când şoferului: “Mânaţi, măi flăcăi!” La sfârşit, Casa de Asigurări de Sănătate le dă medicului şi celorlalţi colindători mere, nuci, colaci şi uneori chiar bani. Persoana care a chemat salvarea primeşte ceai şi supă de spital.
Scris de Marius Part I
ComentariuNu stie nimeni nimic de ea , Cataline tu esti singurul care sti unde ai duso , toata lumea stie ca este a ta noi ne limitam numai sa o privim si sa o admiram , unde este ..
Scris de 112
ComentariuDaca scriai corect din punct de vedere gramatical, jos palaria! Intrebare stimate coleg: clasele I-IV le-ai facut cumva la IDD? Ca si un citat din pelicula *Cel mai iubit dintre pamanteni* care zice / Vorbiti mai dracului romaneste/ imi permit sa te imping catre cultura! Cat despre juramantul, uniforma si meseria care am ales-o, facem si noi ce putem in limita celor 75 de procente ramase. Stima!
Scris de Marius
ComentariuVoi va certati aici, filozofati pe teme de 2 lei si refuzati interventii....bravo fratilor....au murit doi coipii...ar trebui sa va treziti la realitate! A-ti facut si faceti de rusine uniforma .....si onoarea militara! De ce a-ti mai depus juramintul de credinta?! Fratilor...treziti-va si respectati meseria pe care a-ti ales-o.....
Scris de La munca!!!!
ComentariuCine p... mea esti tu ma de te bagi peste ei ? zii lachete fu.uva muma in c.. de retardati ...
Scris de ..
ComentariuAu asteptat multi sa fie singura si tu Cataline de la ISU te-ai bagat peste toti . Am auzit ca este foarte frumoasa si acum inteleg de ce ai refuzat sa ne intalnim .Iti era frica ca o sa ma indragostesc de ea ? Oricum am auzit ca va iubiti mult si ca ea ii cam flituie pe toti dar e pacat ca o femeie frumoasa ca ea nu merita sa o ti ascunsa .
Scris de cap.
ComentariuCetăţenii Severinului au fost martorii unui deces neaşteptat. Pe o stradă din plin centrul resedinţei de judeţ, un penis zăcea mort de câteva ore, fără ca cineva să-l remarce. În dimineaţa zilei de vineri, un cetăţean care se ducea ala serviciu împreună cu soţia l-a obervat şi a sunat la poliţie, în timp ce soţia sa a încercat să-l resusciteze. Sosiţi la faţa locului, ofiţerii criminalişti au izolat scena crimei şi au efectuat măsurători: se pare că penisul avea 26 de centimetri chiar şi după deces, deci s-ar putea să avem de-a face cu o crimă pasională, comisă de cineva care-l cunoştea foarte bine. O altă pistă ne spune că cineva i-ar fi dat în cap penisului, în repetate rânduri chiar. Aceasta însă este o pistă proastă, pentru că toate penisurile păţesc acelaşi lucru şi supravieţuiesc bine-mersi.
Scris de Marius
ComentariuCetăţenii Severinului au fost martorii unui deces neaşteptat. Pe o stradă din plin centrul resedinţei de judeţ, un penis zăcea mort de câteva ore, fără ca cineva să-l remarce. În dimineaţa zilei de vineri, un cetăţean care se ducea ala serviciu împreună cu soţia l-a obervat şi a sunat la poliţie, în timp ce soţia sa a încercat să-l resusciteze. Sosiţi la faţa locului, ofiţerii criminalişti au izolat scena crimei şi au efectuat măsurători: se pare că penisul avea 26 de centimetri chiar şi după deces, deci s-ar putea să avem de-a face cu o crimă pasională, comisă de cineva care-l cunoştea foarte bine. O altă pistă ne spune că cineva i-ar fi dat în cap penisului, în repetate rânduri chiar. Aceasta însă este o pistă proastă, pentru că toate penisurile păţesc acelaşi lucru şi supravieţuiesc bine-mersi.
Scris de Marius
ComentariuSătul să-i audă pe toţi din jurul său spunându-i „Emile, n-ai coaie!”, premierul a luat o decizie care ar putea, speră el, să-i schimbe viaţa: s-a programat la o clinică din Glasgow pentru un implant de testicule. Despre operaţia în sine şi riscurile implicate, am stat de vorbă cu medicul care se va ocupa de implant, Leonard McCoy. „Emil Boc este un pacient special. Are deja o vârstă, motiv pentru care operaţia este extrem de dificilă. Pentru o persoană care are 44 de ani şi n-a avut în viaţa lui coaie, un implant de testicule umane i-ar putea fi fatal. Tocmai de aceea, pentru început îi vom implanta testicule de şoricel”, ne-a declarat acesta.
Scris de Marius
ComentariuUn prânz cu "Banană", celebrul sandilău de Severin, a fost vândut pentru 2,04 milioane de euro la o licitaţie. Cred că Boc scotea o sumă mai mare. Românii ar da probabil şi 10 milioane de euro pentru un prânz cu Emil Boc, cu singura condiţie să fie servit de un trib de canibali.
Scris de Marius
ComentariuUrmand indicatiile celor care ne sugerau sa nu mai scriem baliverne pe sit-ul indiscret, am gasit de cuvinta sa delectam personalul calificat cititor de barfe cu una bucata intrebare. Asadar, care dintre următoarele titluri este un celebru spectacol de balet? Spălătorul de nuci Ştergătorul de muci Supozitorul de buci Vânătorul de cuci Strângătorul din buci Sugătoarea de turci Dătătorul la buci Stătătorul pe ciuci Mămăliga din tuci Acceleratul de Tecuci
Scris de Marius
ComentariuCheloo de la Paraziţii se plânge că nimeni nu-l primeşte cu colindul de Sărbători. În fiecare an, el ia la rând toate blocurile din cartierul Crihala din Drobeta Turnu Severin, dar nimeni nu-i dă drumul la uşă. Locatarii preferă să stingă lumina şi să pretindă că nu-i nimeni acasă decât să-l audă pe Cheloo cum le aduce în suflet bucuria sărbătorilor de iarnă. Cheloo spune că locatarii se sperie cel mai mult atunci când aud că vine cu capra. În momentul ăla, ei se aşteaptă la ce e mai rău şi nici nu se mai uită pe vizor ca să vadă cine urmează să fie pusă capră. Puţinii locatari care îi deschid lui Cheloo îşi trimit repede copiii la culcare, să nu audă colindele şi pe urmă să vorbească aşa pe la şcoală. După ce Cheloo pleacă, pensionarii ies pe casa scării şi încep să spună că pe vremea lor colindele erau altfel, că tineretul din ziua de azi s-a prostit de tot. Cheloo spune că nu merge singur cu colindul, ci îi ia cu el
Scris de Marius
ComentariuTaica, daca n-ai nici in clin nici in maneca cu meseria noastra, nu te duci sa pasti albine? Comentezi doar legat de comentariile altora, iti dai cu parerea fara sa te intrebe nimeni, tragi concluzii singur... ce sa mai... tu centrezi, tu dai cu capul! Lasa-ne-n durerea noastra!
Scris de M
ComentariuUrat!Foarte urat se vorbeste in cele mai multe dintre comentariile de mai jos!Eu n-am nici in clin nici in maneca cu aceasta meserie a voastra dar,sincer,va faceti singuri de ras.Va barfiti intre voi mai rau decat babele de pe marginea santului,duceti grija unu altuia,va lamentati cat va streseaza unu sau altul,va urmariti intre voi si va aduceti injurii.Voi cei care aveti datorii fata de aceasta tara,voi care aveti datoria de a avea ajuta cetatenii ca doar de asta sunteti pentru "situatii de urgenta" nu pentru situatiile de cacao in care va complaceti sau in care va bagati singuri,voi cei care sunteti adevaratii barbati ai patriei,cum va permiteti pe un site public sa va balacariti in halul asta???Ce treaba aveti care pe care iubeste,care e gay,tigan sau prost??Ati innebunit??Mai ales ca stati foarte prost cu gramatica,abtineti-va macar!Este doar un sfat nu un "svat".Dovediti ca va meritati meseriile si ca nu sunteti toparlani!Numai bine!
Scris de O Persoana
ComentariuCitesc rar pe aici. Dar ce ma uimeste, este potentialul unora care scriu aici. Surprinzator este faptul ca, aceste persoane sunt condamnate la umilire, de catre personaje definite mai mult decat corect in comentariul de mai jos.La ISU aceste "calitati" sunt reteta succesului pentru a promova rapid si sigur. VREM DREPTATE, DEMNITATE SI ONOARE
Scris de D. D. O.
ComentariuEtica a gasit o solutie simpla pentru a discuta de aceste situatii privind RUSINEA, prin introducerea a trei termeni: moral, imoral si amoral. Moral presupune ca omul cunoaste norma si se supune ei. Imoral presupune ca omul cunoaste norma dar o incalca cu buna stiinta. Amoral presupune ca omul respecta sau incalca o regula fara a avea cunostinta de ea. Sentimentele de vinovatie amestecata cu rusine ar cele care ar trebui sa motiveze omul spre a evita aspectele imorale: furt, minciuna, inselaciune, lezare a altora, etc. Dar oamenii nu sunt nici pe departe la fel. Fiecare a invatat cei “sapte ani de-acasa” din alte surse, cu alte reguli. Se pare ca unii colegi din Garda Dubova, au alte reguli sau n-au cei sapte ani de-acasa!
Scris de Mesaj 2
ComentariuVinovatia si rusinea nu exista din nastere, ele apar in urma contactului social si a invatarii de reguli provenite de la diferite persoane sau grupuri. De aceea, odata ce omul afla de o norma isi pierde starea de amoralitate. Decizia sa de a respecta sau nu acele norme il vor situa undeva pe axa moral-imoral iar masura in care isi asuma acele norme va determina intensitatea unor sentimente de rusine si vinovatie. Intr-devar, EU are dreptate! Sa va fie rusine!
Scris de Mesaj 1
ComentariuBai colegilor.....sa ajuns prea departe nu credeti?ce aveti cu Moti, ce dracu se intimpla la Dubova?se vede ca din lipsa de interventii si ocupatii va certati intre voi pe sefie, este RUSINE.
Scris de EU
ComentariuPana la urma fac o mare greseala cand ii numesc "tarani" pe acesti maimutoi care, spre deosebire de taranul nascut in nu stiu ce comuna... nu a trecut niciodata prin etapele taranului autentic. Taranul nascut in Svinita crede ca a iesit din pizda masii pe cea mai inalta treapta a civilizatiei, chiar daca este prost crescut si de multe ori mult mai taran decat cei de la alte sate si comune. Daca mai traia acum Mircea Eliade, cred ca era cel mai fericit om ca "Mitul eternei reintoarceri" incepe sa se confirme pe zi ce trece. Asa ca mai devreme sau mai tarziu, unii dintre noi se intorc la ceea ce au fost candva pe scara evolutiei. Poate ca data viitoare cand te intalnesti cu mine Golube, chiar eu sa fiu unul dintre acesti tarani lipsiti de bunul simt si care o sa te azvarle direct in pizda ma-tii! Esti topit dupa functii cacatule, insa nu uita numarul de interventii la care ai participat! Luati domnule Imputernicit Inspector Sef atitudine cu papagalii astia! Trimiteti-
Scris de nasol esti mai I.G!
ComentariuChiar asa, Ianculovici, dute dracu cu tot cu mata aia schioapa care nu te omorat cand ai avut capul cat nuca!
Scris de Io
ComentariuMai du-te-n gura ma-ti mai Golube! Nu te gandesti ca ne bagi pe toti in cacat cu ingamfarea si cu acuzele tale de obsedat sexual ce esti? Poti s-o sugi cat vrei tu, eu unul nu te voi recunoaste niciodata ca fiind seful meu! Esti o javra ordinara, ca multi altii...!
Scris de mesaj one
ComentariuMai du-te-n gura ma-ti mai Golube! Nu te gandesti ca ne bagi pe toti in cacat cu ingamfarea si cu acuzele tale de obsedat sexual ce esti? Poti s-o sugi cat vrei tu, eu unul nu te voi recunoaste niciodata ca fiind seful meu! Esti o javra ordinara, ca multi altii...!
Scris de mesaj one
ComentariuDe unde stii tu asa bine ce a facut Moti? Ai fost cu el acolo? Eu asa cred...
Scris de pt Anonim
ComentariuSpre deosebire de taranii care vin in oras de la sate si comune, si despre care am scris candva, in Drobeta Turnu Severin intalnim si maimutoi autentici, sau taranii de Svinita. Singura diferenta intre cele doua categorii de "oameni", este ca taranul de Svinita s-a nascut aici... si singura lui vina este aceea ca n-a facut nimic sa evolueze, el crezand ca termenul de "civilizat" il dobandeste la nastere, ca si CNP-ul. Pe o scara a civilizatiei si a bunului simt de la 0 la 5, maimutoiul de Svinita si aici te poti uita atent in ochii lui Ianculovici Golub , crede ca el este pe cea mai inalta treapta... doar pentru ca s-a nascut in cel mai civilizata, pretentioasa si moderna comuna din Romania. Dar lucrurile nu stau asa, pentru ca un astfel maimutoi nascut in Svinita, isi doreste dupa varsta de 14 ani... sa fie mai mult decat este, sa fie smecher de smecher. Si uite asa, gradul de civilizatie suprem cu care el credea ca este inzestrat, ajunge ca turometrul la masina
Scris de taranul de Svinita
ComentariuDesi imi stabilisem sa nu mai scriu despre cocalari pentru ca nu are rost, avand in vedere faptul ca blogul cocalari.com imi ia painea de la gura, azi l-am gasit. Este EL! Cocalarul absolut, singurul om de Neanderthal de pe Pamant, unica primata capabila sa articuleze stie doar cuvinte simple : “diengi” , “versace” , “nokea” , “fa tartanco, io te iubesc!” si ” ‘te-n pula mea”. Oamenii de stiinta il numesc “un experiment bizar al societatii de consum asupra fiintei umane”, psihologii ii spun ” exemplul absolut al degradarii umane cauzate de consumul de internet si manele”, noi, restul, ii spunem doar “cocalar imputit”. Pacat ca cei din structurile ISU ii spun doar Ianculovici. Pacat...
Scris de pt. ianclovici cu /i/ mic
ComentariuUnde e Balanescule ? Unde e? Unde ai duso ? Undeeeeeeeeeee???? Nu ai mai lasato acolo nu ? Iti era frica ? De ce nimeni nu stie nimic de ea? Vreau sa o vad , nu vreau sa ii fac nimic rau doar sa o vad si asta de la distanta ....unde e , oricum e a ta , unde ai duso , spune........
Scris de pentru Lt Catalin
Comentariunu conteaza cui i-a supto, conteaza ca un astfel de om este cadru militar si pateaza numele institutiei in care este incadrat
Scris de .....
Comentariunu cred ca Moti i-a supt pula lui Balanescu, ca asta e cu femeile nu cu barbatii, dar a stiut cu sa se umileasca cu altele fara ca cineva sa ii ceara..... Covigator omul
Scris de H2O
Comentariuproblema e ca Moti nu s-a futut in cur de foame, daca l-ati fi vazut cum povestea cum il lingea in cur pe Barni, cum ii sugea pula, se excita ca turbatul.
Scris de Amonim
ComentariuSvat: Moti sa nu bei apa multa deodata ca s-ar putea sa curga prin toate patrile
Scris de aha
Comentariusa inteleg ca Moti nu doar homosexual, ba chiar mai mult de atit homosexual-prostituat
Scris de zdreanta
Comentariuia uite ce pirtar a ajuns sa fie SGI la Dubova!!!!!!
Scris de my
Comentariuar trebui sa sti mai bine daca Moti e fratele tau, dar daca nu esti ca el feresteti curul chiar si gura
Scris de pt Marius
Comentariudeci sa inteleg ca fratele meu alb Moti ie homosexual???
Scris de Marius
Comentariula citi Km de pule a incasat Moti, nici 10 m ai vostri de la Dubova ii ia in ris
Scris de pt .....
Comentariubai Moti tu vrei sa ii futi pe toti de la Dubova, dar ce ar fi sa te futa toti de la Dubova pe tine?
Scris de ......
Comentariunu stia Balanescu ca Moti poate sa si muste pe atunci, abia dupa acea a descoperit ca pe linga ca musca mai are si venin
Scris de pt H2O
Comentariunu cred ca Moti i-a supto lui Balanescu pt ca ii era frica ca il musca
Scris de H2O
Comentariuoooooooooo dupa ce sa scris mai jos nu m-ar mira daca i-a supto lui Balanescu
Scris de ...
ComentariuLasatile pe astea ca-s marunte, haideti sa va povestesc eu despre trecutul lui Moti: cand a fost Moti plecat in Anglia la Londra principala lui sursa de venit a fost fututul in cur pe bani Cum adica? Adica dupa lungi incercari de a nu muri de foame si frig, prin furtisaguri din magazine, buzunare, etc. si dormit sub poduri, a iunceput sa se futa in cur pe bani, ba pasiv, ba activ, ba oral, ajungand sa aiba si clienti fideli, cel mai fidel dintre ei fiind unul Barni, care ia dat si unde sa doarma, adica la un teatru, unde Moti era cand femeie de serviciu, cand prostituatul de serviciu, ulterior ajungand chiar actor.
Scris de Anonim
ComentariuDa stiu si eu faza cu pantofii, dar l-am mai gasit pe Moti pe sub biroul lui Balanescu, acesta din urma find asezat la birou. Cind am intrat a iesit repede stergindu-se la gura si motivind ca matura mocheta, dar eu sunt convins ca ii sugea pula.
Scris de pt H2O
ComentariuLasa bai Moti oameni in pace si uitete la tine, la faptele tale din trecut, uiti futu-ti morti mati cind te-am gasit sub biroul lui Balanescu facindu-i pantofii, el fiind incaltat in iei, ca sa te faca si pe tine sefut. Pacat ca nu te-a pus sa-i sugi si pula ca sigur ai fi facut-o cu cea mai mare placere, doar doar oi ajunge si tu sefut.
Scris de H2O
ComentariuO traducere in lb sarba, se poate? Iancu L.O.Vici a studiat doar lb rusa, rromanes si limbile-n cur! Cert este ca pe ultimele enuntate inca le ma studiaza! Prietenii stiu de ce...
Scris de SVF all Dub
Comentariufuck you all retard
Scris de fuck
ComentariuPai zi-ne nenea, zi-ne...nu ne mai lasa cu inimile frante! Sa nu spui ca vorbea de colegii lui de la Dubova care-i faceau plocoane calculate in grade tarie, peste, plimbari cu barca, cazari gratuite la pensiuni, etc. De ce-ti place tie sa ne ti in suspans?
Scris de Mr. Proper
ComentariuTe stim bine mr Moti. Potolestete ca s-a convins toata lumea de tine. Daca ii zicem lui Balanescu ce mai vb tu prin tura de el te capaceste de nu te vezi.
Scris de pt worlwar3
ComentariuMai asta WorlWar poate ai vrut sa scrii WorldWar da la engleza ta de balta +IQ-ul de care spuneam...nu este de mirare....habar nu stiu despre ce tuica vorbesti si cine este Iancu L.O....Lapusneanu avea o vorba...Prosti da multi
Scris de H2O
ComentariuDe ce, din nimereala, n-ai intrat tu pe un site porno de gay, caci cu siguranta iti dadeai sema care dintre cei de-acolo era Balanescu si tot cu siguranta ai fi inteles cam cu ce se ocupa ne-a Houdini asta! Problema nu e el, problema mare suntem noi, caci suntem prosti si tacem... PS: tia placut mai nea Caisa tuica aia de smochine de la Iancu L.O. Vici?
Scris de WorlWar3
ComentariuChiar din nimereala am intrat...dar vad ca nu am cu cine discuta, vad ca dupa termenii folositi in acest forum....nu cunoasteti si partea frumoasa a limbii romane....salut!....nu vreau sa va inoportunez limbajul injurios....IQ este foarte ridicat...nu ma ridic la IQ-ul unora de pe aicia! salutare...continuati!
Scris de H2O
ComentariuAi nimerit pe dracu din greseala Bagi raca ai?
Scris de ...
Comentariuam intrat pe aici, din greseala, mai oameni buni cine este balanescu asta de toti ii urati numai de ,,bine,,?!....bag seama ca v-a suparat rau!
Scris de H2O
ComentariuCu cata ardoare, metafore si comparatii folosisi in explicativul /frumos/... Iti curge din gura numai cand te gandesti, psihopatul dracului... Hai sictir! De n-ar veni Mos Nicolae pe la tine cu un pistol incarcat! /Ti-ar ma-ta dracu! Cat despre Balanescu, sa dea bunul Dumnezeu sa ramana sanatos, fericit si sa-si indeplineasca toate dorintele. Chiar si alea de a scapa de javre, psihopati, masturbagii, prosti, incopempetenti, incalificabili si mincinosi... Sarbatori fericite!
Scris de scurtP2
ComentariuEu nu cred ca ii plateste cineva sunt ei obsedati si cum sunt multi care nu il suporta pe Balanescu ii intriga si faptul ca in viata lui privata exista o femeie frumoasa pe care o iubeste , o femeie care este intr-adevar remarcabil de frumoasa si se mai adauga si faptul ca ei nu se despart ceea ce inseamna ca e ceva foarte serios intre ei si toate astea ii enerveaza si posteaza toate aceste comentarii pentru ca ei retardatii nu suporta gandul ca Balanescu este fericit
Scris de ISU MH
ComentariuEu n-am nimic cu viata lui privata, ma deranjeaza obsedatii care comnteaza a-mpwlea! Cine i-o plati sa faca astfel de afirmatii, habar n-am, da omu ala e dus rau cu mansarda...
Scris de antiprost007
ComentariuBai sunteti numai panarame pe aici,vedeti va nene de ale voastre si lasati omul in pace ce dracu tot aveti cu viata lui privata?
Scris de EU
ComentariuSa ne sugi pwla mai nea frectzie! Masturbeaza-te-n continuare, obsedatule!
Scris de antiprost007
ComentariuStai si saliveaza prostule ca e a sefului tau si eu zic sa te rezumi la atat : sa privesti
Scris de severin
Comentariu...de analfabet prost si obsedat ce esti / daia!
Scris de antiprost 007
ComentariuStateam si ma uitam la ea si ma gandeam ca de ce nu oi fi cunoscuto inaintea ta
Scris de isu
ComentariuAm vazuto pe iubita ta Cataline era cu umbrela pe strada frumoasa femeie foarte eleganta .Esti un norocos
Scris de isu
ComentariuPentru tzaranu de mai jos care asculta Akcent si fumeaza slim in baie la fete: esti un cocalar obsedat de cm lui Catalin si bou de-mpungi! Du-te-n mortii ma-tii de jegos si de factor masturbator ce esti! Marsh! semnat: esti cel mai bou din curtea scolii!
Scris de ?
ComentariuBa jur ca melodia asta Akcent-my passion este facuta special pentru seful nostru si iubita lui , am citit pe aici pe undeva ca iubita lui vrea sa plece , Cataline asculta jur ca e facut pentru tine cantecul asta , sunteti o pereche a 1a si iubita ta e foarte frumoasa am vazuto vineri si era foarte aranjata avea un costum exact ca , culoarea parului ei , si mergeti mai departe pentru ca : DRAGOSTEA INVINGE INTODEAUNA .
Scris de pt seful nostru
ComentariuDesi Balanescu pare o persoana calma eu unul domnule teriminator ti-as da un sfat :stai departe de fata asta pentru ca s-ar putea sa nu il mai recunosti pe Balanescu atunci cand vine vorba de iubita lui si s-ar putea sa te duci pe lumea cealalta
Scris de pt game over
ComentariuNoi, comunitatea anti-prosti, iti uram un calduros /du-te la sapa, tarane, du-te la sapa!/ PS: sa ne pupi in fund de obsedat!
Scris de Recrut 001
ComentariuO sa suferi mult tu o sa vezi, cum tu ti-ai batut joc de noi si ne tratai ca pe niste gunoaie asa o sa imi bat eu joc de tine prin iubita ta pe care tu o iubesti , de care tu esti nebun dupa ea , fata aia frumoasa si eleganta .Ea va plati si tu ve suferi , vei suferi , vei suferi , vei suferi , vei suferi
Scris de game over
ComentariuOf OF Cataline cate ocazii am avut sa ii fac rau iubitei tale ... si ar trebui sa trec la fapte pentru ca am admirato destul si am tot asteptat sa va despartiti si tu ca sa ii faci in ambitie colegului tau bun care sunt nu ai facuto , atunci ma obligi sa va despart eu si uite sa iti dau un detaliu .. \ da mama trec cat de tarziu la tine numai lasama ca am multa treaba ,... \ Ce spui Cataline ?? ???? am vrut sa iti las un mesaj inainte sa trec la treaba si sper ca i-ai spus azi cat de mult o iubesti .....Am spuso de multe ori si nu am actionat dar asta seara .... 0000..jocul s-a terminat Cataline
Scris de game over
ComentariuSunul dintre cei recrutati sa lupte impotriva prostiei, sa lupte pentru o limba romana perfecta, sa lupte impotriva prostilor si bagatorilor de seama. Observ oameni care se pretind a fi bagati in seama, cand de fapt nu stiu sa lege doua cuvinte perfect gramaticale... Mesaj: decat sa te fi facut ma-ta asa analfabet, mai bine te caca! Mi-e asa de sila...
Scris de Recrut 001
ComentariuTe stiu. Ai f mare grija. Toate au o limita. Sa nu iti rupi gatul. Scuzele nu mai au valoare. Ai f mare grija
Scris de pt Rob
ComentariuOau......e interesant ce a scris domnul O.R. adevarul e ca e frumoasa fata asta , are o fata blanda , o fata dulce si eu sunt sigur ca si el e constient de asta
Scris de anonim 1234
Comentariu\SUNT\
Scris de O.R.
ComentariuVreau sa transmit un mesaj pentru domnul Comandant Balanescu , sant cineva din afara foarte suparat care nu are nici-o legatura cu pompierii si vreau sa ii spun acest lucru desi imi pare ca nu i-am spus atunci cand trebuia cand am luat parte la o intamplare care ma lasat masca : cat de mult poti sa iubesti incat sa nu accepti nici-un barbat in viata ta ? cat de mult poti sa iubesti incat sa accepti sa fi umilita ? cat de mult poti sa iubesti incat sa nu vezi ca sant persoane indragostite de tine si care ar putea sa iti ofere totul? cat de mult poti sa iubesti incat sa accepti sa suferi si sa se vada asta pe chipul tau ? Foarte mult te iubeste domnule Comandant , atat de mult incat aceasta iubire se observa la ea , in ochii ei , in zambetul ei .Iubeste-o pentru ca daca o vei pierde nu o vei mai avea niciodata si eu iti promit asta .
Scris de O.R.
ComentariuBravo! Stinge-le lumina idiotilor! Ca tine si multi altii probabil, ma simt interesat foarte putin *inspre deloc* despre increngaturile si gradele de rudenie intre colegi, sefi, etc. Cu regret spun, din punctul meu de vedere, ca gradul de saturatie al prostie avand ca tinta unii dintre colegii nostri, a ajuns la o cota alarmanta. Salut initiativa ta si a altor colegi de a face pe cat posibil stoparea, exterminarea si/sau impiedicarea acestor elemente interesate doar de cati cm are puta lui nea Tilica, cui da la buci Sandel, atc. Ma alatur acestei *campanii* impotriva prostilor, prostiei, cenzurei si indiferentei manageriale site-ului care gazduieste subiecte gen Click sau CanCan!
Scris de Marius
ComentariuRaspuns: deci ma-ta si cu mortii ma-tii sunt... hahalere, parashuta de sora-ta si cu abandonatul ala de tac-tu sunt ratati, tu si cu frate-tau ala din penitenciar sunteti donatori de organe! Ce curiozitati mai ii freaca pe unii?! Sa te intereseze in grijania ma-tii restructurarile, salarizarile pe 2011, noua organigrama, asta nu te intereseaza...?! Te intereseaza daca unul din colegii mei i-a dat-o la vizuina lui avortonul ala de sora-ta... Niste ratati! Marsh ca te scuip, boule!
Scris de pt curiosu
Comentariuintrebare.Gradele de rudenie dintre ofiterii si subofiterii din inspectorat?Acu-e-acu.
Scris de curiosu
Comentariuodata am lucrat si eu la orsova si imi pare rau sa aud asemena chestii. din cea mai buna subunitate de pompieri a ajuns de rasul lumii. pacat. se vede ca oamenii de valoare care lucrau acolo au disparut. a disparut si bunul simt si spiritul de camaraderie. PACAT
Scris de somebody
Comentariuodata am lucrat si eu la orsova si imi pare rau sa aud asemena chestii. din cea mai buna subunitate de pompieri a ajuns de rasul lumii. pacat. se vede ca oamenii de valoare care lucrau acolo au disparut. a disparut si bunul simt si spiritul de camaraderie. PACAT
Scris de somebody
ComentariuE unu pe aici care tot el centreaza, tot el da cu capu... Unul si acelasi care face niste presupuneri si niste afirmatii total aiurea si care tot el raspunde la ceea ce intreaba! Te-alerg fu*u-ti rasa ma-tii pana ai sa lesini... ! Aflu eu pe ce nume este abonamentul de Net si sa vezi ce filme horror si scenarii politiste fac eu cu tine! Ai sa te inveti tu minte sa faci pe Sherlock Holmes avand ca si subiecte angajatele unor banci si comandanti de subunitate... Saluta-l pe M Manole si A Paunescu, spune-i sa te astepte!
Scris de anonymous must die
ComentariuPentru cel care injura avand ca si referinta pe toata lumea: mancami-ai voma! Sa te scuip in gura pentru simplu motiv ca /santeti/ se scrie de fapt, /sunteti/! Analfabetule!
Scris de Alt analfabet?
ComentariuEu as zice sa nu ne mananci gura, din contra, sa incepi mai de jos - si asta pentru ca faci afirmatii in masa! Inapta mintal si f*tuta-n gura e ma-ta aia cracanata si rupta ca sacul de cartofi! Hai sictir, pupincuristule!
Scris de mancane-ai p**a!
ComentariuMa mancav-as gura Balanescu asta e prea calm ca eu v-as nenoroci pe unul cate unul , cred ca o sa moara de ras cand va citi ce ati scris pe aici , cum sa plece sau cum sa o lase el sa plece , santeti nebuni de-a binelea sa fiu al dracului daca voi santeti apt mintal, derutati lumea pe aici cu accidente si plecari ..f....a in gura sa va f.t
Scris de ...
ComentariuAsta e o alta farsa ca si cu accidentul ...cine dracu crezi ca te crede ? Balanescu o iubeste si e mort dupa ea si ea dupa el la fel asa ca nu prea are logica ce spui tu , pentru ca nu ar lasao el in primul rand sa plece bai smecherie
Scris de anonim
ComentariuBai tu ala care esti in necunostiinta de cauza eu nu urmaresc pe nimeni am avut o problema si am fost la banca langa gen 2 nici macar nu stiam ca ea va fi acolo pentru ca eu stiam ca ea lucreaza pe strada mare , intamplator am vazuto pentru ca cineva striga la ea insistent si ea era pierduta nu raspundea , privea in gol .
Scris de pt curiosi
Comentariuda si cine esti tu ma de o urmaresti pe fata asta a lui Balanescu ? te-a angajat el cumva ?
Scris de ..
ComentariuBai iubita lui Balanescu sa fiu al dracului zici ca e decupata din reviste asa frumoasa e dar ea lucreaza si la transilvania de langa gen 2 si sambata ? am vazuto acolo Cataline dar era foarte trista , nu mai exista acel zambet pe fata ei , iar o colega de a ei a trebuit sa strige de 3-4 ori la ea sa raspunda , ea nu auzea pentru ca privea in gol .Ce i sa intamplat ???????????? de ce vrea sa isi ea transferul in alt oras ? am auzito vorbind si completand niste acte pentru plecare . Ce sa intamplat ? fata asta frumoasa nu va mai fi printre noi in severin ? Unde ai trimiso Cataline ?
Scris de pentru catalin
Comentariune-ati promis ca sacapam de BLN, doar ca sa va facei treburile, si uite ca ne-ati bagat intrun mare kkt, obositilor, pensionarilor, sugistilor, sa va trag la muie
Scris de subofiter adevarat
Comentariubai fraerilor daca ne uitam bine cei care au facut furtisagurile sunt acum la voi, noi v-am luat oameni buni si v-am dat zdrentele noastre....rasu lumii ce suntetzi
Scris de de svf
Comentariulaoparte obositilor, a venit timpul sa improspetim treburile pe aici ca ne-ati dus de nas destul
Scris de sa te frec
Comentariupazea ca vine fratele meu Moti cel mai bun subofiter de la ISU MH inapoi si trebuie sa ii facem loc pt o functie de SGI, sa terminam odata cu pensionari si incompetenti astia care ne conduc
Scris de sa te frec
Comentariucred ca voi santeti de rasu lumi cu furtisagurile voastre de la DTS
Scris de de la eu ptr svf
Comentariuau fost vreodata de fala pompierii orsoveni....rasu lumii ce suntetzi
Scris de svf
Comentariudin câte observ, mai bine puneţi comandant un subofiţer cum a fost înainte, că ofiţerii nu au dat dovadă de potenţial managerial....s-a ales praful de imaginea pompierilor orşoveni şi nu numai.RUŞINE! chiar nu se mai găsesc oameni comandanţi competenţi la ISU? TĂIAŢI DOMNULE RĂUL DE LA RĂDĂCINĂ, nu mai amânaţi şi ne condamnaţi la ruşine. ŢARĂ, ŢARĂ VREM BĂRBAŢI!
Scris de salvaţi onoarea pomp. Orşove
ComentariuBai Coconiule acum nu mai sari cu scutiri tu cum faci pe soferul daca esti inapt ma ce faci ?mai Cata acolo daca da asta ortu popi cu boala lui nu va potoloiti ma ca iar vin astia peste voi
Scris de Plosti
ComentariuPentru cel care a terminat scoala al IV-lea din 56, intrebare: se facusera smochinele? Specialitatea este radist, servant, bucatar sau sex oral? Nu te lasi mai Marine de vrajeala, ti-au muris laudatorii? Nu cumva din aia 56, 52 au abandonat inainte de final?
Scris de smochina-man?!
ComentariuAltceva nu aveti de facut??? De exemplu...o stingere?????
Scris de best friend
Comentariuimi pare rau prieteni dar Golub a terminat scoala militara al 4-lea din 56.
Scris de ...
ComentariuEu nu cred ca il crede cineva idol pe Golub, pentru ca daca vroia sa fie idol se facea artist, actor de exemplui!!!!
Scris de ...
Comentariubai Moti sa stii ca te-am subestimat am omis un lucru ca ai jucat teatru pe scena dar acum m-am convins ca esti un actor bun rau de tot
Scris de de la eu ptr Moti
ComentariuCel care a scris de accident a gresit sigur pentru ca la sfarsitul saptamanii trecute chiar am trecut pe la banca cu treaba si am vazuto pe iubita lui BLN cu foarte multe acte in brate si era foarte ocupata , ceea ce inseamna ca nu a avut nici-un accident , arata foarte bine , era frumoasa si nu se vedea nici-o urma de accident . Lasati prostiile si vedeti-va de treaba voastra , cand am citit am avut eu o stare cu parere de rau nu vreau sa ma gandesc ce stare a avut Balanescu cand a citit . Ar fi bine sa ii lasati pe ei 2 in pace si sa va vedeti de familile voastre
Scris de isu
Comentariunu mai va mancati unul pe altul si mai ales tu moti care plimbi vorba de la uni la alti
Scris de CATA
Comentariuesti un mare porc cu soriciul gros mai Moti
Scris de dan
Comentariu
Scris de scris ptr MOTI ... scris de CA
Comentariu
Scris de scris ptr MOTI ... scris de CA
Comentariunu mai va mancati unul pe altul si mai ales tu moti care plimbi vorba de la uni la alti
Scris de CATA
Comentariumancane-ai cariciu de smecher, ba asta care te semnezi AtotPuternicul!
Scris de sa ne scuipi in cur
Comentariuacest golub care se crede mare si cel mai bun subofiter cu scoala sa nu uite ca scoala o piti face si sa-i lingi in cur pe altii cum este cazul lui .nu prea stie cu ce se minka armata ,daca stia raminea akolo dar poate a plecat cu codita de akolo...Cam ce ziceti amiritilor care ati facut din el un idol....
Scris de subofiter adevarat
Comentariufrate ai grija sa nu te prinda mata ca ai intrat iar pe net in afara orelor de program..Astept demult sa vina un rau ca tine sa vad ce ne face....am 3 kg. de pene sa ni le sufli in.....
Scris de pt. Dumnezeu......
Comentariubai nene suntetzi tare redardatzi, nu va jignesc ca ma bate Dumnezeu ca vorbesc urat cu persoanele cu problemele psihice. Atragetzi atentzia asupra lui Balanescu ca sa nu mai vada lume cat suntetzi de incopetentzi. baietzeilor care nu suntetzi in stare de ce avetzi sotzii, case, masini..................saraciilor, mai vedetziva de treaba voastra ca daca vin peste voi va fi vai de capu vostru. Abia astept clipa.......mancav-ar tata de jmecheri....
Scris de Dumnezeu....
ComentariuSpre deosebire de Ianculovici G.,/ metaforic vorbind - tiganul ala imputit, sifonar, care se crede ca a jucat in Rambo IV, Daniel M. este atat de vertebral si de masculin incat, fiecare testicul al lui are cate o pereche de testicule. Este fractalul testiculelor. Deci mai nene, uite cum sta treaba / gioco di mano, freco di tubo - la barba sub plapuma! Golube, tireaza-te-n comunitatea gay! Pregateste o curva intre 14 si 15 ani, o tuica de smochine si-o pulpa de porc, fa-ti un schimb de tura, ia-l pe Catalin, strange-o in cur, fai un joc de glezne, o muie cu gargara si stai pe burta! PS: Ce v-as mai trimite eu in Periprava
Scris de Sarbule, esti praf!
ComentariuCataline poate fac o greseala dar cand am venit din oras pe bulevard era un accident , repet poate fac o greseala dar sa fiu al dracului daca nu era MH 04 ELO , partea din fata era facuta praf , era multa lume salvare politie nu am putut sa ma uit bine dar am vazut spatele , aceeasi masina , culoare prea mare coincidenta , nu stiu cum sa te anunt , sper sa intri pe kakatul asta de site si sa citesti , eu vreau sa gresesc si sa fie vorba de altcineva nu de iubita ta dar politia spunea la o femeie ca era o fata la volan ....sa citesti cat mai repede ca alta varianta nu am sa te anunt
Scris de dani
ComentariuUn capitan agramat? Hai mai nene, nu ne lasi!?! Tu-va-n gura de obsedati, de santajisti si de gura casca! Puneti osu la treaba si scutiti-ne cu aberatii care inversuneaza lumea buna. Nu mai creati confuzii si nu ne mai intoxicati cu informatii care nu ne privesc!
Scris de sa te frec !
ComentariuSant impresionat de povestea de dragoste de la Turnu Severin dintre pompierul nostru si acea domnisoara de la banca .Am urmarit toate comentariile care au fost scrise inca de la inceput si o poveste de dragoste cum numai in carti citesti . Si domnule Locotenent Catalin Balanescu actualmente Comandant as fi in stare daca nu s-ar mai scrie nimic pe acest site de dumneavostra si acea domnisoara de la Banca Transilvania sa pun mana pa telefon si sa sun sa aflu daca ati ramas impreuna sau ce sa intamplat . Nu am scris pana acum nici-un comentariu dar daca am facuto acum vreau sa va ofer din partea mea multe condoleante pentru copilul dumneavoastra cu iubita dumneavoastra . Vreau sa ramaneti impreuna , toate povestile de dragoste asa se termina , la voi nu are cum sa fie o exceptie sant foarte convins de acest lucru . Povestea voastra e ca un drog pentru mine , am ajuns sa fiu dependent de acest site , sa vad ce se mai scrie despre dumneavostra si acea frumoasa de la banca . Sa fiti fe
Scris de Capitan Buc.
ComentariuEu as face-o in fiecare zi sa zambeasca numai sa ii vad zambetul ala frumos iar tu o faci sa planga ? de ce ii lasi pe hahalerele astia vorba lui becali sa se apropie de ea ? cum poti sa nu ai grija de ea ? cum ii permiti lui analfabetul ala care face pe paparazi sa se apropie de ea si sa vada ce face ea ?????????? CUM?????????? Tu esti orb ???? Cum permiti sa pierzi asa ceva din viata ta fara ca nimic sa faci ?? De ce le permiti ?
Scris de ISU MH
ComentariuIubita lui Balanescu e foarte frumoasa dar stiti ce o face foarte speciala ? adica frumusetea asta sa fie aparte de alte femei frumoase ? ZAMBETUL si felul cum vorbeste ......ESTI NOROCOS Cataline :
Scris de sublocotenent
Comentariunu as vrea sa ma gandesc ce s-ar putea intampla , poate o sa ne vedem intr-o zi la o bere sa vorbim mai multe , sper sa vina si ziua aia dar pana atunci vezi ce faci si.......ai grija de ea
Scris de bun coleg si prieten
ComentariuEu am vazuto pe fata de la Transilvania si chiar e draguta si frumoasa , am vazut ca vorbeste frumos cu oamenii care vin la banca cu tot felul de probleme , pacat ca o fata ca ea plange cine stie poate ce neintelegeri au fost intre ei pentru ca si situatia lor e grea si sincer eu nu il inteleg pe Catalin trebuie sa se hotarasca pentru ca de aia si lucrurile au degenerat asa ...e o femeie frumoasa , eleganta ei se iubesc chiar daca are un copil maine poimaine nu o sa ii ridice statuie ca a renuntat la femeia pe care o iubeste cel mai mult in viata lui pentru el ...si el is va face viata lui si va avea familia lui si Cataline ce vei face tu atunci ? iti vei dori sa introci anii inapoi si nu vei mai putea .... as vrea sa nu gandesti ca cine mai e asta care imi scrie asa ceva , insa e o persoana care iti vrea binele , eu nu stiu ce e bine pentru tine dar tu sti si ar fi bine sa alegi ca daca nu se lasa cine stie cu ce , vezi bine ca nemernicii astia o urmaresc pe fata ta si doamne
Scris de bun coleg si prieten
ComentariuCe ii facusi Cacaline lui domnisoara Claudia de la Transilvania cand te-ai intalnit cu ea ? Tu esti om cand o faci sa planga ? A venit la tine de v-ati intalnit este asa ? da ....mai departe tu ai iesit fara ea si mai incolo ti-a sunat telefonul dar surpriza cu o strada mai sus era iubita ta care vorbea si ea la telefon , cu cine??? cu tineeeee..... a inchis suparata dupa cateva minute si am vazuto ca sa pus pe o banca si plangea ..... vrei sa iti spun cat a stat acolo? 20 minute fix timp in care a plans incontinu........te iubeste bai jigodie si tu o faci sa planga dar o sa plangi si tu cand nu ai mai aveao !!!!!!!!! Cu bine .
Scris de pentru Balanescu Lt.
ComentariuAre dreptate tarla... Lasai sa barfeasca ca muierile!
Scris de Noi
ComentariuEste ora 18 00 si cred ca se apropie sa plece iubita ta domn Locotenent de la servici mergem sa o asteptam ??? MERGEM , jigodio ce esti vei plati tu pentru tot ce ne-ai facut noua .....nu am uitat Balanescule chiar daca tu asa ai crezut .....acum trebuie sa ajung la iubita ta nu mai pot sa iti scriu ...PS: E foarte frumoasa , foarte frumoasa
Scris de xxx
ComentariuMoti, fratele meu alb, nu pune la suflet cuvinte aruncate aiurea si care de regula urmaresc beneficii, scopuri, functii, chestii, socoteli... Esti bine-venit la Orsova. De multe ori fierul din peste si vaporii tuicii de smochine duc la erori grave ale judecatii!
Scris de Marius
ComentariuNu v-ati mai satura mai de pi*de, de bani, de functii, de lacheti si iubitori de clisma! Fauritori de herghelii de curve prin toate colturile raionului de interventie, iubitori de tuica de smochine, de oua de gasca, de muraturi si multe altele primite moca... Mancane-ati p*la voi toti cei care pozati in spatele unor masti ca militari exemplu, care va manjiti de spaga si foloase necuvenite, care ati prejudiciat Ministerul prin drumuri repetate facute cu autospecialele din dotare in interes personal, care v-ati bucurat de banul nemuncit speranad ca doar asa veti fi adusi la gradul de capitan, maior... Vedeati-as ochii aia beliti! Hai sictir cacatu drcau!
Scris de anonim
ComentariuTot in scoala militara a invatat si el cum sa-si insuseasca bunuri si foloase necuvenite!? Normal k doar Golub rezolve futaiurile lu BalanescQ pe la pensiunea DELFINU unde lucreaza sora lui! Ba dar voi chiar atat de prosti ne credeti?
Scris de _i_ pentru Golub
ComentariuDomnule Locotenent de ce o lasi pe iubita ta sa plece singura de la servici pe strada pe intuneric ? nu iti e frica ca nu o sa iti mai raspunda intr-o zi la telefon ? Nu te-ai gandit niciodata ca se asteapta momentul acesta cu intunecatul devreme , plecatul de la servici singura pe strada ....? NU IGNORA ACEST MESAJ SI GANDESTETE SERIOS LA EL , tu stai acasa in timp ce ea este urmarita de cand iasa din banca pana la locuinta ei ....se da ora inapoi .....gandeste ca nu esti prost si ai grija de ea ca o vei pierde si ....nu vreau sa am pe constiinta asta ....
Scris de Urgent pentru Locotenent
ComentariuMOTI=CREIER PANE
Scris de X
Comentariuda chiar il vrem pe Gore, E un baiat cu potential si cu bun simt nu zdreanta ca Moti.
Scris de vfhupdnfo
Comentariudin cite am observat multi colegi de pe tura ta Moti il vor pe Gore SGI in locul tau
Scris de pt Moti
Comentariudece ti-e frica bai Moti de Gore? ca daca iti ia locul va dovedi cit de incompetent esti. Nu m-ar surprinde sa sti.
Scris de sorin
ComentariuDai Gica ti-ai dat seama ca Moti e actor bun, chiar foarte bun, se prind toti de rolurile lui.
Scris de pt george
ComentariuMoti e un cacat care se crede destept dar nu stie cite urechi are in cap, pe langa ca ii pute gura de la distanta cind o deschide minte cam in tot ceea ce zice, me mai crede si prosti. Ne carem scuze Moti dar prostu cel mai mare esti chiar tu, prostul prostilor am putea spune.
Scris de asta da KKT
Comentariucind a venit Moti la Dubova pe tura noastra am crezut ca vom deveni cea mai buna tura, dar nu a fost asa, am devenit cea mai imbirligata si cea mai sifonata tura la DTO. Ghici cine e sifonul?????
Scris de vfhupdnfo
Comentariucind a venit Moti la Dubova pe tura noastra am crezut ca vom deveni cea mai buna tura, dar nu a fost asa, am devenit cea mai imbirligata si cea mai sifonata tura la DTO. Ghici cine e sifonul?????
Scris de vfhupdnfo
Comentariudin cele mai jos mentionate rezulta haptul ca Moti este un actor foarte bun, a reusit sa vafraereasca pe toti bravo bai baiete tineo tot asa
Scris de george
Comentariuin ce o fii asta ma creier ca numai in specialitate nu este apropo cind a facut demonstratia pentru o revista de profil nu a stiut sa arunce un furtun tip "C" in rola dubla!!!!!! mr creier asta hahahahaha
Scris de pt CREIER
Comentariubai Dane ai jignit multi subofiteri de la isu MH cu afirmatia mai jos facuta probabil ca ai o parere prea buna despre tine
Scris de mr. x
ComentariuCind Golumb facea scoala militara, Moti ciordea din apartamentele severinenilor cind Golumd delenea subofiter al Armatei Romane, Moti a evoluat si el si a ajuns sa ciordeasca din buzunare londonezilorcind Golumb a absolvit ASE Bucuresti, Moti a inceput sa investeasca profitul acumulat, devenind subofiter de pompieri: interesanta evolutie nu!!!
Scris de pt _I_
Comentariuva rog...fara faze de genu!!!
Scris de ...
ComentariuAi mah, milogul asta caruia nu vrei sa ii dai adresa, de sta langa Flora si caruia nu vrei sa-i faci reclama, s-a compromis si la tuica de smochine? S-a saturat de oua de gasca de la Miroiu, de muraturi, de curve si munca de de-a geaba? N-o mai muri frate, ca tare as fi făcut o sarba cu trei pasi pe cripta lui!
Scris de EU=Balanescu
ComentariuApropo...Cand MOTI statea si invata pentru functia de S.G.I. ,acest specimen pe cale de disparitie numit Golumb statea si facea cu cazanu tuica de zmochine,pe care o cara mai tarziu cu sarsanaua undeva in Severin pe langa Flora...Nu pot da adresa k i-as face reclama!
Scris de _I_
ComentariuAM CAUTAT IN DEX-UL DE LA ORSOVA...DOAR ASTA AM GASIT,SCURT ,,,
Scris de _I_
ComentariuMOTI=CREIER..................GOLUB=KKT
Scris de ...
Comentariun-ati aflat o sa va vina colegi noi adica doi din cei trei prinsi ca au furat la DTS unul la dubova si unul la orsova iar al treilea la vanju
Scris de info
Comentariudragi colegi se organizeaza un concurs de S.G.I pentru Det Orsova candidatul ideal ar fi perfect sa fie de talie mare pentru carne, rasa DUROC sau MANGALITA asa ca nu mai va luati de Gore ca e candidatul ideal si pe deasupra are si nume de sarb
Scris de sorin
Comentariudati ma cu sarbul ala de pamant ca prea are figuri in cap
Scris de george
Comentariudati ma cu sarbul ala de pamant ca prea are figuri in cap
Scris de george
ComentariuAm auzit ca cel mai pregatit subofiter al ISU Mehedinti Moti pleaca de la Dubova ai reusit sa-ti vezi visul Golube dar timpul le rezolva pe toate nu visa prea departe ca te vei trezi din vis
Scris de dan
ComentariuBalanescule ia sa o intrebi pe iubita ta a fost bun marul ? aha aha aha dupa cum plangea si cum arata se pare ca la mancat ....hihihahahihiaha Nu te desparti de bunavoie de ea atunci recurgem la alte metode mai eficiente pentru domnul Comandant Balanescu
Scris de BLN
ComentariuLAS K E BN GORE SA PREGATIT ATAT SI AR FI PACAT SA NU AJUNGA SGI.
Scris de SULICA
ComentariuTerminati bai frate cu toate timpeniile!
Scris de EU
Comentariulasa nu mai votati ca ati mai votat o data si uite ce salarii avetzi
Scris de x
ComentariuDak a ajuns sa fie la comanda repetentu ala de IanculoviciescuGolubescu , ce va mai mirati atat? Asta e tara si lumea in care traim! O sa vedeti si la Orsova sef garda un pietar Miroiescu...asa ca...hai la vot neamule! :
Scris de dl problema
Comentariuar fi ultima prostie sa il faca pe gore sef garda ....nu stiu pana unde poate duce prostia omului
Scris de je
ComentariuGreu e, Doamne, să te culci cu gandul că-i visezi pe unii dintre colegii nostri, unii care vorbesc aiurea-n tramvai şi fara probe, dar şi mai oribil să te trezeşti cu auzul şi vederea perturbate de nişte gangureli nearticulate şi chipuri hidoase, dar mai ales ostile. Aduceti probe, măscăricii mei!
Scris de Yokotopigheri, frate!
Comentariufss fss...VORBE VORBE D KKT
Scris de cpt
ComentariuBalanica trezestete cu Golub asta sau ai uitat de probleme aaaaa.... dar stai ca am uitat ca te face cu capitanu pe la spate
Scris de dan
ComentariuE adevarata treaba am auzit si eu ca vrea sa-l faca pe Troncuta ala ca nu stiu cine e sef Garda dar tot e bine de la paza la sef Garda alti stau la paza si alti care dau drepul promoveaza
Scris de George
ComentariuSUN BAIETI MULT MAI CAPABILI ACOLO AR TREBUI SCIMBATA TREABA
Scris de SGI
Comentariuda am auzit ca e cam nesimtit asta de la Dubova
Scris de dan
Comentariupentru inspectorat bai aveti unul la DUBOVA IANCULOVICI GOLUB care e un corupt ia cadouri si spaga de la subofiteri sa ai faca sefi garda pe la Dubova am auzit ca vrea sa il faca pe unul Gore care nu stie cate prune are in traista si nici nu are prea multa traba cu pompieri ce faceti acolo dormti sau va complaceti
Scris de terminatorul
ComentariuBalanescule da frumoasa fata asta de la transilvania , frumoasa sa sti , ai facut un pas urias de la cum arata nevastata la cum arata fata asta .PS: ii sta bine in alb , ar fi o mireasa teribil de frumoasa langa tine , Sanatate
Scris de G.I.
Comentariumisto
Scris de geor
ComentariuFemeia stă relaxată şi confortabil pe spate, pe saltea, de la cap până la bazin. Fesele îi sunt pe jumătate ieşite de pe pat. Picioarele, care ating solul, o feresc să nu alunece coapsele desfăcute îi oferă vulva într-un mod foarte sugestiv partenerului care va fi cu siguranţă excitat. Totuşi, acesta nu trebuie să se grăbească! El va îngenunchea între coapsele femeii şi poate preceda penetrarea cu un cunilingus sau cu alţi stimuli care vor trezi dorinţa fiecăruia de exemplu, dirijându-şi penisul manual, bărbatul mângâie pubisul femeii, care, în culmea excitării, va cere penetrarea.
Scris de BALANESSQ
Berceanu şi Prioteasa,  fără adversari!

Berceanu şi Prioteasa, fără adversari!

Primii care, probabil,     vor lua taurul de coarne sunt democrat-liberalii. Cu un lider incontestabil în frunte, ministrul Radu Berceanu,...
Ministerul Sănătăţii omoară Maternitatea Vâlcea

Ministerul Sănătăţii omoară Maternitatea Vâlcea

Recent, Marian Stoica, managerul spitalului, a solicitat conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea, prin adresa 525/02.02.2010, banii necesari acoperirii...
Scandal în PD-L Olt

Scandal în PD-L Olt

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul extrem de tensionat pentru democrat-liberalii olteni. ,,Sămânţa” scandalului a reprezentat-o sancţionarea...
POSDRU investeşte în oameni!

POSDRU investeşte în oameni!

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 face parte din Schemele de ajutor de stat şi poate fi accesat atât de întreprinderi...
Juveţii consideră Valentin’s Day sărbătoare sexuală

Juveţii consideră Valentin’s Day sărbătoare sexuală

Putem spune că magazinul cu produse rezervate adulţilor este destul de aprovizionat şi îşi aşteaptă potenţialii clienţi de luni până vineri,...
O viaţă în paşi de dans

O viaţă în paşi de dans

Ardoare de nestăvilitNici nu împlinise vârsta de 16 ani, când Ionela Truşcă a început să practice baletul sub directa coordonare a maestrei în...

Evenimente

Balet şi operetă la Teatrul Liric „Elena Teodorini”Marţi, 9 februarie, pe scena Liricului craiovean are loc un spectacol de balet sub genericul „El Amor”, în regia artistică a distinsului maestru Francisc Valkay, care în acelaşi timp este şi coregraful reprezentaţiei. Publicul craiovean va avea ocazia să admire şi să aprecieze măiestria...
 
„Aş vrea să repet toate experienţele din presă”

„Aş vrea să repet toate experienţele din presă”

Reporter: Majoritatea jurnaliştilor craioveni, printre care te numeri, au terminat Facultatea de Drept. Este un trend?Gabriela Zanfir:  Bună întrebare!...
„Gutău credea că răul maxim era reluarea procesului“

„Gutău credea că răul maxim era reluarea procesului“

Reporter: Domnule Dorel Jurcan, cine conduce PD-L Vâlcea după arestarea primarului Mircia Gutău, care a fost şi preşedinte al organizaţiei judeţene?...

Indiscret.ro

După cum s-a mai scris, pagina electronică a Indiscret în Oltenia este, conform trafic.ro, pe primul loc în topul site-urilor publicaţiilor săptămânale din întreaga Oltenie. Cu aproximativ 30.000 de cititori pe săptămână, site-ul Indiscret în Oltenia îşi măreşte numărul de cititori de la o ediţie la alta.  Dacă în urmă cu...
 
Prefectul de Vâlcea, amicul propriului torţionar

Prefectul de Vâlcea, amicul propriului torţionar

Prefectul judeţului Vâlcea, Petre Ungureanu, are două dosare de urmărire instrumentate de fosta Securitate. Cel care l-a monitorizat atent pe avocatul...
Hora ilegalităţilor de la ISU Mehedinţi se joacă şi fără colonelul Pleşu

Hora ilegalităţilor de la ISU Mehedinţi se joacă şi fără colonelul Pleşu

În urmă cu câteva zile, pe adresa redacţiei a sosit o     scrisoare în care mai mulţi angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru...
Citröen vrea ilegal teren

Citröen vrea ilegal teren

De la refuz, la ameninţareConform spuselor vecinilor, familiile cu pricina au fost vizitate, după ce au refuzat oferta, de mai mulţi reprezentanţi...
 
Criza scoate trecutul la vânzare

Criza scoate trecutul la vânzare

Rubricile de mică publicitate s-au umplut parcă peste noapte cu anunţuri de vânzare a bunurilor personale. Ca să facă rost de bani, oamenii se văd...
Un trubadur modern

Un trubadur modern

Pe Marian l-am găsit în jurul Universităţii. Avea capul acoperit cu o căciulă neagră şi gluga de la geacă trasă peste, iar mâinile, deşi băgate...
Craiova cu covrigi în coadă

Craiova cu covrigi în coadă

În zona centrală a Craiovei, covrigăriile sunt în elementul lor. Covrigii, fie ei „cu gaură în mijloc“ sau cu mai multe găuri dacă vorbim de...
Hobby vâlcean: creşterea vacilor

Hobby vâlcean: creşterea vacilor

„Am început cu două animale“Pe Gheorghe lumea din comună îl ştie de ”Danezul”: ”Eram mai mulţi pe care ne chema Dan şi uite aşa mie mi-au...
Poziţiile sexului

Poziţiile sexului

Femeia stă relaxată şi confortabil pe spate, pe saltea, de la cap până la bazin. Fesele îi sunt pe jumătate ieşite de pe pat. Picioarele, care...
 
7 Sport
Oltchim a speriat Viena!

Oltchim a speriat Viena!

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, s-a deplasat la Viena pentru meciul cu Hypo cu gândul de a nu pierde şi a lua avans...
„Vom face totul!“

„Vom face totul!“

Tragerea la sorţi a preliminariilor CE 2012, care va fi găzduit de Polonia şi Ucraina, ne-a trimis în Grupa D. Echipele extrase din urne: Franţa,...
Coruţolog  pe aţipite

Coruţolog pe aţipite

În faţa unui munte de manufactură şi inspiraţie, n-ai decât să te apleci. Dacă un optmiar e mare mâncător de energie, de timp şi de bani –...
 
Indiscreţii de Dolj

Indiscreţii de Dolj

Liberalii funcţii visează!Rămaşi cu buza umflată după ce bossul Antonescu le-a tăiat cârnatul guvernării, unii liberali doljeni au început să...
Indiscreţii de Vâlcea

Indiscreţii de Vâlcea

Tergiversări?Fostul prefect de Vâlcea, Anuţa Handolescu, spune că actualul prefect Petre Ungureanu are posibilitatea să tergiverseze, din diverse...

Indiscreţii de Olt

Tensiuni în paradisDe la alegerile prezidenţiale, dinspre PD-L Olt nu mai transpiră nicio informaţie negativă. Cei mai mulţi pasionaţi de viaţa politică locală începuseră să creadă că acolo-i paradisul pe pământ. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, dar mai ales ce se preconizează să se întâmple, demonstrează că există...
 
Indiscret Cele mai citite
Indiscret Comentarii Recente
Indiscret Parteneri
Indiscret Arhiva