Sloturile video au dus distracția din mediul online la un nou nivel

În oferta operatorilor licențiați din România sunt în prezent mii de sloturi video, care fac ca totul să fie și mai interesant în raport cu sloturile clasice. În vremurile de început ale sloturilor, aceste jocuri aveau un format simplu, dar chiar și așa s-au bucurat de un succes important.

0

Simbolurile erau dispuse pe trei role, iar indiferent care era varianta aleasă era foarte ușor să le înțelegi. Pe măsură ce tehnologia a avansat, dezvoltatorii de jocuri și-au propus să le ofere utilizatorilor funcții noi și au implementat inovațiile momentului pentru a se asigura că aceștia beneficiază de o experiență captivantă.

Așa au apărut, astfel, sloturile video. În comparație cu cele clasice, ele sunt mult mai complexe și au funcții interesante cum ar fi runde bonus, Scatters și Wild-uri. Sloturile video au în general de la patru role în sus. Partea cea mai interesantă la ele este tematica pe care o abordează. Datorită inovațiilor tehnologice, în zilele noastre tematica poate fi inspirată practic din orice. Vedem sloturi inspirate din istoria Egiptului, din obiective turistice din New York, din diverse genuri muzicale, filme și seriale, iar lista poate continua.

Care sunt diferențele?

Principala diferență dintre cele clasice și cele video constă așadar în numărul de role și linii de plată, dar și în complexitate. Pentru cei care doresc un joc simplu, varianta sloturilor clasice rămâne în continuare potrivită, mai ales că sunt o mulțime de jocuri ce fac parte din categoria „Oldies but Goldies”.

Dintre sloturile video mai noi, se remarcă în special categoria de pacanele Megaways, sloturi care au chiar și peste 100 de mii de linii de plată și care au revoluționat această industrie a jocurilor de cazino.

Un alt plus al sloturilor video este că multe jocuri beneficiază de o coloană sonoră de top. O să dăm exemplu slotul inspirat din activitatea formației Guns N’ Roses. În timp ce încerci acest joc, pe fundal se aud câteva dintre cele mai tari melodii de la Guns N’ Roses. Iar dacă ești fan al trupei, aceasta va fi cu siguranță o experiență interesantă.

Însă coloana sonoră nu este ignorată nici la jocuri cu tematică diferită. La slotul Dracula, muzica de pe coloana sonoră te introduce într-o atmosferă mistică. Totul este făcut în așa fel încât să ai parte de cât mai multă autenticitate. În schimb, la sloturile clasice nu se pune mare accent pe coloana sonoră și ai în general parte de sunete simple.
Un alt avantaj este elementul de noutate. În momentul în care încerci un slot clasic, știi deja cam la ce să te aștepți. Ai parte de cam aceleași simboluri, fie că vorbim de fructe sau șeptari. În schimb, la sloturile video poți descoperi întotdeauna o tematică nouă, indiferent de titlul pe care îl încerci.

Funcțiile speciale, apreciate de utilizatori

Iar multe sloturi video sunt construite în jurul funcțiilor bonus. Poate deveni o rutină la un moment dat să apeși spin și să vezi că pe ecran se învârt rolele. Dezvoltatorii de jocuri știu acest lucru și au introdus funcții bonus care îi duc pe utilizatori departe de jocul de bază în decoruri variate, în care pot obține recompense numeroase, cum ar fi rotiri gratuite, multiplicatori, jackpoturi și așa mai departe.

Toate acestea fac ca sloturile video să fie mai interesante în ochii utilizatorilor, din moment ce aceste secvențe se pot declanșa în orice moment prin combinații câștigătoare. Oricare ar fi varianta pe care o alegi – sloturi clasice sau sloturi video, important este să te distrezi responsabil și să te bucuri de experiența pe care o ai.

Sursa foto canva.com

Facebook Comments