Râmnicu Vâlcea: Mircia Gutău și-a depus candidatura pentru cel de-al cincilea mandat

Însoțit de echipa de consilieri a Partidului Social Democrat(PSD) și de Constantin Rădulescu, liderul județean, Mircia Gutău și-a depus joi,la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. El încearcă să obțină cel de-a cincilea mandat, într-un peisaj administrativ și politic local pe care, cu o pauză de câțiva ani, îl domină din 2004.

0

„ Avem o echipă puternică, o listă de consilieri cu foarte mulți oameni noi și care se vor implica așa cum trebuie, astfel  încât la finalul lunii iunie să fim câștigători. Eu am intrat  în această competiție ca și cum aș fi pe ultimul loc, chiar dacă știu că stăm forte bine. Este rolul tuturor partidelor să scoată lumea la vot, și eu cred că trebuie ca oamenii să voteze, altfel este foarte ușor să stai acasă și apoi să spui că nu ești mulțimit.”, a declarat Mircia Gutău.

Constantin Rădulescu: ”Populația va  avea în trei ani  apă caldă și căldură mai ieftine”

Președintele  PSD și al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat în acest context unul dintre cele mai importante  proiecte pentru Râmnicu Vâlcea: un nou CET, care va genera în aproximativ trei ani prețuri mai mici la căldură și apă caldă: „ Vă garantez că veți simți căldură! Căldură din partea mea și a domnului primar. Se investesc 140 de milioane de euro în noua centrală CET. Avem 17 milioane de euro în conducte, facem nouă centrală, populația va  avea în trei ani apă caldă și căldură mai ieftine. Dar vom avea căldură și  apă caldă pe  toată  prioada celor trei  ani de implementare a noii centrale.”.

Facebook Comments