Indiscreția zilei: O scrisoare despre „Complicitatea dintre PSD și AUR în orașul Bălcești”

0

          Primim la redacție o scrisoare nesemnată care descrie următoarea situație în orașul Bălcești, în contextul  alegerilor locale din 9 iunie. „Pentru nominalizarea candidatului la functia de primar în orașul Bălcești din partea PSD, concureaza doi actuali consilieri locali ai acestui partid care au diverse legături cu partidul AUR. Aceștia sunt Ivănescu Dan și Dumitrescu Dănuț.

Primul este în prezent președintele organizației locale dar se pare că nu prea este dorit de către organizația județeană, așa că si-a găsit o portița de intrare în organizația locală a partidului AUR. Astfel pe data de 25 februarie 2024 a luat fiinta Organizația AUR a orașului Bălcești printre ai cărui membri fondatori este și soția domnului Ivanescu Dan și anume doamna Ivanescu Eliana fosta directoare timp de 9 ani a Liceului Teoretic Bălcești sustinută de către PSD. Doamna Ivanescu Eliana apare  în poza de grup pe pagina de facebook Vâlcea Online din data de 25 februarie 2024, purtând o șapcă galbenă trasă pe ochi pentru a nu putea fi ușor descoperită(foto).

Cel de-al doilea, Dumitrescu Dănuț, este un agricultor care de la grădinărit unde producea roșii si căpșuni pe care le vindea împreună cu soția în piață a trecut la producția mare de grâu în prezent cultivând câteva hectare. Legatura acestuia cu partidul AUR se realizează prin sora acestuia care este casatorită cu domnul Mandrescu Nicolae, nominalizat de catre AUR, candidat la funcția de primar în Municipiul Drăgășani.”. Curat murdar!

Facebook Comments