Florin Roman (PNL): Îi mulțumesc Olguței Vasilescu pentru faptul că recunoaște valoarea liderilor PNL și îi promovează pe materialele electorale

Coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile locale a PNL la nivel național, deputatul Florin Roman, a declarat joi, la Craiova, că îi mulțumește Olguței Vasilescu pentru faptul că edilul recunoaște valoarea liderilor PNL, pe care îi promovează pe aceste anumite materiale de outdoor stradal. Mai mult, el spune că primarul Craiovei își arată, în acest fel, susținerea și pentru candidatura lui Nicolae Giugea la primăria municipiului.

0

„Am venit la Craiova în calitate de coordonator al campaniei naționale a PNL să mulțumesc doamnei Olguța Vasilescu pentru faptul că recunoaște valoarea liderilor PNL și îi promovează pe aceste materiale de outdoor stradal. Totodată vreau să îi mulțumesc doamnei Olguța Vasilescu pentru faptul că recunoaște implicit și valoare liderilor județeni ai PNL. (…) Înțeleg, prin mesajul pe care l-a dat, că susține și candidatura domnului Nicolae Giugea la primăria Craiova și, ca lider regional al PSD, vreau să îi mulțumesc pentru mesajul de susținere al candidaților liberali în alegerile locale în toată Oltenia“, a declarat Florin Roman după ce a fost întrebat dacă știe despre existența afișelor electorale în care europarlamentarul Rareș Bogdan apare alături de Olguța Vasilescu, Claudiu Manda și Mihai Tudose.
Liderul liberal a menționat că europarlamentarul Rareș Bogdan știe că imaginea sa se află pe acele bannere și spune că nu consideră că ar fi trebuit să-i ceară cineva permisiunea pentru a asta. „Aceste materiale sunt realizate la comanda Partidului Social Democrat și, vă repet, nu ne deranjează și am venit la Craiova să-i mulțumesc public mulțumesc doamnei Olguța Vasilescu pentru faptul că transmite alegătorilor social-democrați un semn de recunoaștere al liderilor PNL și noi o percepem inclusiv ca un semn de susținere a candidaturii domnului Nicolae Giugea la primăria Craiova“, a afirmat coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile locale a PNL.

„Ce ne face PSD-ul în Oltenia le vom face noi lor în Ardeal“

Deputatul Florin Roman a vorbit și despre problema racolărilor de primari de către social-democrați, avertizându-i pe colegii de la PSD că urmează să experimenteze și ei acest fenomen în Transilvania. „Am fost la Gorj, la Vâlcea, la Olt, am discutat cu colegii de la Mehedinți, iar acum sunt la Dolj. Există o migrație, la nivelul regiunii Oltenia, de circa 30 de primari PNL către PSD. Există însă și inversul, adică o migrațiune de la alte partide către PNL de circa 20 de primari. Noi am mai trecut prin astfel de momente. Dacă vă amintiți, în 2014, celebra Ordonanță a Guvernului PSD a însemnat o mutare a peste 500 de primari dintr-o parte în alta, iar 6 luni mai târziu îi băteam la alegerile prezidențiale. Pe noi, aceste lucruri de mobilizează, iar ca să fiu sincer vă spun că ce fac ei aici, în Oltenia, o să le facem și noi lor în Ardeal“, a menționat Roman, care a ținut să precizeze că liberalii și social-democrații sunt aliați doar la alegerile europarlamentare. „În alegerile locale există doar bătaie între PNL și PSD“, a mai spus coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile locale a PNL la nivel național.

Facebook Comments