Ionuţ Stroe (PNL): „Bucureştenii aşteaptă din partea noastră o alternativă. Patru ani de blocaj administrativ au fost suficienţi“

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe, a declarat că PNL şi PSD ar putea avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei, mai ales că cele două partide au decis deja că vor tot împreună în cazul celor şase primării de sector.

0

„Decizia este în sensul continuării fireşti a unui demers pe care îl facem la guvernare şi anume o soluţie şi electorală, nu numai politică, comună. Până în momentul de faţă, s-a luat decizia de a merge împreună în toate cele şase sectoare, deci, practic, vom avea candidaţi şi liste comune peste tot. În mod evident, există şi o imensă aşteptare publică, nu numai din partea presei sau politică, pentru a desemna soluţia pentru primarul general al Capitalei. Bucureştenii aşteaptă din partea noastră o alternativă, o soluţie. Cred că patru ani de blocaj administrativ, instituţional, au fost suficienţi. Sunt ferm convins că propunerea noastră, a PNL, respectiv PSD, va avea nu numai suportul şi forţa politică a unei coaliţii de mari dimensiuni, dar în mod evident şi profilul public necesar al schimbării lui Nicuşor Dan, ca şi model de primar“, a declarat, în direct la postul de radio RFI, Ionuţ Stroe.
Deputatul PNL precizează că numele vehiculate în aceste zile, cel al medicului Cătălin Cîrstoiu şi al arhitectului Tiberiu Florescu, pot fi soluţii pentru Primăria Capitalei. „Sunt oameni cu foarte bună reputaţie, sunt oameni cu recunoaştere în societatea noastră, sunt oameni cu o vastă experienţă, oameni în decursul vremii, chiar dacă neînregimentaţi politic, cu un suport şi o susţinere, o sferă relaţională foarte bună în Bucureşti, oricând, atât domnul arhitect Florescu, cât şi medicul Cîrstoiu, care este directorul Spitalului Universitar, un om care cel puţin în Bucureşti are o cotă publică foarte-foarte bună, pot fi soluţii. Prefer să aştept decizia coaliţiei“, a declarat Stroe.

Facebook Comments