Sport flux. Planeta fierbe și baba se piaptănă

0

Donald Trump: ”SUA se duc de râpă”
Naționala SUA a fost eliminată de Suedia în optimile de finală ale CM de fotbal: 4-5 la loviturile de departajare după 0-0 în timpul regulamentar. Megan Rapinoe este cea care a ratat penaltiul decisiv, iar fostul președinte Donald Trump a luat foc pe rețeaua de socializare. Mai întâi, l-a găsit vinovat de eșec pe Joe Biden, apoi a făcut o adevărată criză: ”Multe dintre jucătoarele noastre au fost ostile Americii. Nicio țară nu s-a mai comportat așa, nici măcar pe aproape. Bun șut, Megan! Statele Unite ale Americii se duc de râpă”.  

Sorana Cîrstea, învinsă la Montreal
Sorana Cîrstea (33 de ani, 31 WTA) a fost eliminată de Karolina Muchova (26 de ani, 17 WTA) în al doilea tur al turneului WTA 1000 de la Montreal, scor 5-7, 4-6. În primul set, jucătoarea noastră a realizat 3-2 după 0-2, tabela a arătat puțin mai târziu 5-5, dar finișul i-a aparținut adversarei. În următorul set, a condus Sorana cu 2-0, apoi Muchova și-a revenit. S-a mai consemnat un egal la 4 și, din nou, jucătoarea din Cehia a demonstrat că are nervii mai tari.

Multe mașini de pase vor opri la… Kurtic!
După Alexandu Mitriță, Jasmin Kurtic este al doilea transfer cu greutate efectuat de Universitatea Craiova în antrenoratul lui Laurențiu Reghecampf. Slovenul, în vârstă de 34 de ani, un mijlocaș de calibru, a evoluat ani buni în Italia, Parma fiind ultima dintre echipe. A trecut la PAOK Salonic, iar Răzvan Lucescu îl cunoaște foarte bine, chiar l-a recomandat Craiovei.  

Să mori ucis din dragoste de fotbal
Înaintea partidei AEK Atena – Dinamo Zagreb, din 8 august, manșa tur, a 3-a rundă de calificare în Liga Campionilor, s-au purtat lupte de stradă între fanii înfierbântați ai celor două echipe. A fost înjunghiat Michalis Katsouri, 29 de ani, fan grec. Partida a fost reprogramată, schimbându-se ordinea meciurilor. Partida tur, pe 15 august, la Zagreb, returul pe 19 august la Atena. UEFA i-a somat pe croați: dacă nu se potolesc, Dinamo Zagreb va fi eliminată din competiție.

Facebook Comments