Indiscreții de Vâlcea

0

O simplă „coincidenţă”

Ionuţ Nuică, consilier PER în exerciţiu în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea şi director peste pieţele din oraş administrate de către primărie, ar fi fost desemnat candidat din partea AUR la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea. Cei care speculează că primarul Mircia Gutău şi-ar fi trimis omul la AUR, ar trebui să ia în calcul că aceasta este doar o simplă coincidenţă, la naiba!

O chirie ameţitoare?

Candidatul Forţa Dreptei la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu, a declarat la cea mai recentă conferinţă de presă că CET Govora ar fi vândut Chimcomplex-ului spaţii administrative prin licitaţie, apoi Chimcomplex a închiriat CET-ului acele spaţii pentru care ar primi o chirie ameţitoare: circa 100.000 euro pe lună. Atunci când jurnaliştii l-au întrebat dacă este sigur în privinţa acestei sume, Rădulescu a spus că nu, însă, oricum, combinaţia este de-a dreptul suspectă. Vom reveni cu amănunte, după ce vom verifica la rândul nostru această informaţie, pe care, evident, o luăm cu rezervele de rigoare.

 Electorală!

Este deja campanie electorală în cazul în care nu v-aţi dat seama. La Călimăneşti, unde până acum PSD lustruia clanţele actualului primar şi mai dădea şi cu mopul dacă era nevoie, se întâmplă lucruri. Social-democraţii s-au scuturat de zdrenţe, vor să câştige primăria şi îl monitorizează cu pasiune pe Florinel Constantinescu. „După ce în urmă cu vreo 12 ani, a desfiinţat postul de consilier personal al primarului pentru problemele romilor, acum, domnul Constantinescu le promite acestora un post de consilier local, ce să vezi! Cu alte cuvinte, oamenii aceştia, care au fost de lepădat atâta amar de vreme, acum sunt utili”, spune un social-democrat.

Facebook Comments