Indiscreții de Vâlcea

0

Primarul din Băile Govora s-a făcut mărţişor
Pentru că se apropie luna martie şi alegerile bat cam sinistru la uşă pentru el, primarul din Băile Govora, Mihai Mateescu, a început mai devreme campania electorală de distribuire a mărţişoarelor; mărţişoare cu chipul său pe post de simbol primăvăratec! Doamnele care s-ar încumeta să poarte pe piept asemenea podoabă ar merita titlul de cetăţeană-eroină a Govorei şi ar putea primi şi un stipendiu financiar generos. Cineva spune însă că surpriza cea mare va fi de Paşte, când Mateescu le-ar putea împărţi copiilor ouă kinder cu bustul său (!!!).

La înaintare!
Când nu are bani pentru te miri ce manifestări, Forumul Cultural al Râmnicului îl scoate la înaintare pe ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului. Care, de bună credinţă, mai pune o vorbă bună pe ici, pe colo, uneori chiar prin locurile esenţiale. ÎPS Varsanufie ar fi fost numit preşedinte onorific al Forumului, urmându-i astfel răposatului episcop Gherasim. Iar dacă domnii „culturnici” nu prea pot spera de la Înaltul înmormântări gratis, locuri de veci şi pomeni post-mortem, este evident că vor măcar pomeni în timpul vieţii.

„Lapte, carne, brânză, ouă…”
AUR Vâlcea va anunţa la finele lunii martie atât candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea, cât şi candidaţii pentru funcţiile de primar, spune Antonio Popescu, coordonator al organizaţiei judeţene. Tot el afirmă că Andra Bică nu va candida din partea acestui partid pentru nicio funcţie, fiindcă nu va părăsi PSD. Era evident jocul la cacealma al doamnei, căci AUR nu se arată ca fiind partidul care „să ne dea nouă, lapte, carne, brânză, ouă”. Din contră!

Facebook Comments