Indiscreţii de Vâlcea

0

Cum s-a făcut de rahat Marele Prior al Marelui Priorat
Medicul Florin Secureanu, care, prin ceea ce se cheamă Marele Priorat Român Autonom al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan – Cavalerii de la Malta, a pus mâna, în 2015, pe Căminul de Bătrâni din Râmnicu Vâlcea, este în aceste zile eroul unui imens scandal de corupţie. După ce Gazeta Sporturilor a făcut dezvăluiri cu privire la cheltuieli ilegale pe care Secureanu le-ar fi derulat la conducerea Spitalului Malaxa, acesta a fost destituit, iar DNA-ul a făcut nişte descinderi.
De fapt, Marele Priorat Român Autonom al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan -Cavalerii de la Malta este o fundaţie a lui Secureanu prin care se fac fel de fel de inginerii financiare. Căminul de Bătrâni de la Râmnicu Vâlcea, proprietate a primăriei, în care s-au investit 12,5 milioane de euro, i-a fost concesionat lui Secureanu pentru 40 de ani, cu largul sprijin al fostului primar Emilian Frâncu. Numai că nu a fost dat în folosinţă nici până în ziua de azi. Pe când Secureanu găseşte de vină municipalitatea, din cauză că nu ar fi creat condiţiile pentru avizele ISU, actualul primar, Mircia Gutău, este decis să dea afară cu Marele Prior, aşa că s-a şi început o acţiune în instanţă.
„Acolo trebuie să fie cămin de bătrâni, nu loc de întâlniri amoroase”, a spus primarul zilele trecute. Hopa!!!

Ce a făcut Nicuşor Dan când a auzit că are 19%
Întrebat cum a primit datele din cel mai recent sondaj de opinie, conform căruia partidul său are 19% din intenţia de vot a electoratului, Nicuşor Dan, prezent la Vâlcea, zilele trecute, a spus. „Am tras aer în piept! Este o responsabilitate imensă!”
Preventiv, la ALDE Vâlcea
ALDE Vâlcea are o organizaţie de tineret mică, dar zglobie, formată din 28 de activişti, dintre care doi sunt şefi. „Am ales doi, pentru că, dacă pleacă unul la PNL, aşa cum s-a întâmplat recent, măcar să rămână celălalt”, zice liderul ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin.
Simpatici!

Ana Maria Pătru, mită din “prietenie”
Fosta preşedintă a Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, a recunoscut în faţa procurorilor DNA că a primit un apartament şi un autoturism, însă invocă relaţia de prietenie cu Irina Socol şi spune că bunurile primite au fost „un cadou, nu o condiţionare”, după cum se arată în motivarea instanţei care a decis definitiv arestarea preventivă a Anei Maria Pătru. Ea fost arestată preventiv, pe 16 noiembrie, în dosarul în care este acuzată de săvârşirea a trei infracţiuni de trafic de influenţă şi de două infracţiuni de spălare de bani. Măi, Ană, Ană şi Mărie!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ