Schimbare de comandant la IJJ Dolj

Generalul Constantin Florea a trecut în rezervă, după o perioadă de 13 ani în care a condus activitatea IJJ Dolj

0

Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj are un nou comandant de astăzi, când general de brigadă dr. Constantin Florea a predat comanda inspectoratului și drapelul de luptă către colonel Laurențiu Vînturiș, prim-adjunct al inspectorului șef.

Constantin Florea a trecut astfel în rezervă, după o perioadă de 13 ani în care a condus activitatea IJJ Dolj, la ceremonia de astăzi participând din partea coducerii centrale
 colonel Brâncoveanu Marian, adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române.

        „Cu această ocazie, i-au fost conferite domnului general de brigadă dr. Constantin Florea ,,Placheta de onoare” şi „Diploma de excelenţă”, în semn de respect și prețuire pentru activitatea desfășurată. Colonel Laurențiu Vînturiș, a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”  promoția 1997, fiind licențiat în Drept, absolvent al mai multor cursuri postuniversitare și de masterat și deține o vastă experiență profesională, de peste 25 de ani în Jandarmerie. Pe parcursul carierei a îndeplinit, atât funcții de execuție, cât și funcții de conducere în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova și, ulterior, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, iar din anul 2016 îndeplinește atribuțiile funcției de prim-adjunct al inspectorului șef al I.J.J. Dolj”, se arată înttr-un comunicat al IJJ Dolj.

Facebook Comments