Ion Răcăreanu de la Brădești, premiat pentru excelență în administrație: A ajuta oamenii înseamnă viață!

Edilul din Brădești se află la al cincelea mandat în fruntea comunei și mai are la activ asemenea distincții

0

Primarul comunei Brădeşti a primit de Excelenţă în administraţia publică, în cadrul Premiilor „10 pentru Oltenia”, evenimentul organizat în fiecare an de Academia Internaţională „Mihai Eminescu”. Juriul a premiat anul acesta persoanele publice care s-au făcut remarcate prin activitatea lor în Oltenia în diverse domenii de interes, fie că e vorba de administrație, afaceri, educație, medicină sau artă.

Edilul din Brădești se află la al cincelea mandat în fruntea comunei și mai are la activ asemenea distincții, fiind desemnat în trecut drept cel mai bu primar de comună din Oltenia sau chiar din țară.

Unul dintre primarii de cursă lungă ai Doljului, cu scoruri electorale care tind spre unanimitate, Ion Răcăreanu și-a primit emoționat premiul și a dezvăluit asistenței rețeta succesului, ce-a care l-a menținut în fruntea comunității din Brădești timp de mai bine de două decenii.

„Lucrez de 33 de ani în administraţia publică locală şi de 22 ani conduc comuna Brădeşti. Comunitatea, pentru un om care este ales să o reprezinte, este totul. Lucrurile trebuie rezolvate atunci când trebuie, atunci când oamenii au nevoie de ele. Pentru mine, a ajuta oamenii înseamnă viață. Pe orice cale, prin orice posibilitate, încerc mereu să ajut comunitatea mea. A ajuta necondiţionat, cu dragoste, înseamnă să fii om. Eu ştiu doar că iubesc oamenii, îi respect. Îmi doresc să fiu sănătos ca să mai pot.   Asta mă face să mă simt fericit în fiecare zi: dacă pot să ajut pe cineva, ajung acasă fericit. Sunt foarte emoţionat şi onorat. Vă doresc tuturor Sărbători Fericite, sănătate şi să ne vedem cu bine!”, a spus Ion Răcăreanu.

Facebook Comments