DIANA a deschis un nou magazin şi la Copăcelu

„Mereu proaspăt şi la îndemână, acum şi la Copăcelu! Noul magazin DIANA, situat pe strada Grigore Râmniceanu, nr. 2, are o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi, parcare proprie şi un punct de plată pentru facturi la utilităţi”, potrivit unui anunţ al companiei vâlcene DIANA.

0

„Formatul a fost gândit astfel încât să combine decorul atractiv cu o organizare  funcţională a spaţiului şi fluxurilor de deplasare între categoriile de produse, pentru a oferi experienţe de cumpărături cât mai confortabile. Sortimentaţia de peste 6.000 de produse acoperă toate necesităţile zilnice  – clienţii au la dispoziţie o vitrină asistată şi o vitrină self service cu produse DIANA, carne proaspătă şi preparată, produse şi preparate din carne, o zonă de fructe şi legume şi game generoase şi variate de produse nealimentare, de la întreţinerea casei, îngrijire personală, veselă, până la hrană pentru animale.
Primii cumpărători au fost întâmpinaţi astăzi, suplimentar promoţiilor active în toată reţeaua Magazine DIANA, şi cu peste 500 de premii – surpriză.
Cu o experienţă pe piaţa de retail de 31 de ani, reţeaua Magazine DIANA operează în prezent în şase judeţe – Vâlcea, Argeş, Dolj, Gorj, Olt şi Dâmboviţa. Planul de dezvoltare pentru perioada următoare include şi alte inaugurări în judeţul Vâlcea, simultan cu proiecte de reamenajare şi modernizare a magazinelor deja existente”, mai transmite DIANA.

Facebook Comments