Sport flux. Un petic de primăvară

0

„Bursucul” a comis-o
După desfășurarea partidei retur cu Lazio Roma, din play-off-ul optimilor Conference League, CFR a tras linie: 0-1 pe Stadio Olimpico și 0-0 în Gruia, pe un teren impracticabil care a atras mânia lui Maurizio Sarri. Numărul șuturilor pe poartă al clujenilor a fost „amețitor”: zero! Petrescu s-a plâns că l-a părăsit norocul. Ca să nu „rupă” echipa, ”Bursucul” l-a menținut în teren pe Muhar, deși luase „galben”. Apoi, croatul, încă o dată imprudent, a încasat „roșu”, iar campioana a evoluat cu un om mai puțin timp de peste un sfert de oră. Ghinion!

„Amicalele” lui Florentin Pera
În perspectiva Mondialului de handbal feminin din Danemarca, Norvegia și Suedia (30 noiembrie – 17 decembrie), naționala României, antrenată de Florentin Pera, trebuie să treacă de  play-off-ul cu naționala similară a Portugaliei. „Tricolorele” vor susține meciuri de pregătire cu naționala Ucrainei, în 3 și 4 martie, la Bistrița. Partidele cu Portugalia sunt programate pe 8 aprilie la Pitești și pe 12 aprilie la Paredes.

Surpriză cât Burj Khalifa la Dubai
În finala turneului WTA 1000 de la Dubai, Barbora Krejcikova (Cehia, 30 WTA) a surclasat-o pe Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA): 6-4, 6-2. S-a pus astfel un bandaj și pe supărarea Irinei Begu, învinsă la același scor de Krejcikova în primul tur al turneului. Revenind la finală, poloneza a găsit de cuviință să se ia la harță cu arbitrul de scaun, care a sancționat-o pentru că a tras de timp într-o pauză de vestiar. O fi prins-o și pe ea somnul…

Din lac în puț
După ce, în derbiul Rapid – CSM București, galeria giuleșteană a făcut-o cum i-a venit la gură pe Cristina Neagu, mai ales că „feroviarele” au fost bătute măr, asistența dinamovistă de la partida cu GOG n-a ratat momentul de a se face remarcată ca purtătoare de afront și a țipat din toți bojocii (marcă înregistrată): „M**e la țigani!”. Federația Română de Handbal stă și cugetă.

Facebook Comments