Vâlcea: Bărbatul acuzat că a drogat 15 oameni la o petrecere -arestat la domiciliu

Antrenorul de fitness acuzat că le-a oferit prajituri care conțineau droguri participanților la o petrecere de la Restaurant Ramada din Râmnicu Vâlcea a fost arestat pentru 30 de zile, luni, 23 ianuarie a.c. El fusese reţinut în prealabil pentru 24 de ore. Acesta se numeşte Dumitru Cojocari şi este născut în Chişinău.

0

Printr-o decizie a Tribunalului Vâlcea, suspectul a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de droguri de risc. Incidentul se petrecuse sâmbătă, 21 ianuarie, la Restaurant Ramada unde a fost organizată petrecerea de aniversare a lui G. C., director al unei cunoscute companii cu profil de sacrificare şi comercializare a puilor, ce îşi are sediul în Băbeni. În timpul petrecerii, 16 persoane au ajuns la spital cu halucinaţii şi afecţiuni digestive, iar testele au indicat că 15 dintre acestea au consumat marijuana. Potrivit anchetatorilor, cu toţii mâncaseră din același sortiment de prăjitură pe care o adusese Dumitru Cojocari, un antrenor de fitness din Republica Moldova şi care lucra la o sală de sport din Râmnicu Vâlcea. La percheziția domiciliară care a avut loc duminică, 22 ianuarie, la locuința acestuia s-au găsit resturi de cannabis și un grinder.
Conducerea restaurantului s-a delimitat de acest incident şi a anunţat că toată mâncarea servită a fost în conformitate cu standardele alimentare iar prăjitura în care s-au găsit droguri a fost adusă de către invitaţii la petrecere.  

Facebook Comments