Discursul președintelui Eugen Tomac despre dreptul României de a fi în Schengen, un exemplu pentru restul europarlamentarilor

0

Discursul de ieri din Parlamentul European al patriotului român, Eugen Tomac, a creat reverberații în toată mass-media românească și nu numai. Europarlamentarul Tomac a spus lucrurilor pe nume, a vorbit deschis, fără ascunzișuri sau menajamente, și, mai ales, fără frică. A fost un discurs curat despre Romania, despre români și despre dreptul ţării noastre de a intra în Schengen. Un discurs curat al unui român care nu acceptă ca țara sa să fie jignită de nişte ,,nulități politice“.
Sper să fie un exemplu și pentru ceilalți aleși ai noștri de la Bruxelles… să nu se rezume doar la a asista la ședințe și a-si umple buzunarele, ci să-și apere țara de jignirile aduse de ,,terți”, care habar nu au ce înseamna România, ci doar reprezintă diverse interese meschine. A tăcea înseamna a accepta, domnilor și doamnelor europarlamentari români! Trebuie sa actionati toți, unitar, pentru că merită să ne luptăm mai departe pentru a fi acceptați în spațiul Schengen!
Am primit foarte multe mesaje și apeluri de la colegi și chiar de la simpli doljeni, încantați de mesajul președintelui Tomac la Bruxelles.
M-au sunat colegi care mi-au spus că, pentru prima oară de la eșecul din 2020 al PMP, sunt mândri că fac parte din același proiect politic alaturi de Eugen Tomac. Asta și pentru că Eugen Tomac are o mare calitate care le cam lipsește (cu desăvârşire) politicienilor nostri: are Bun Simț Politic! Asta pe lângă o dragoste adevărată de țară!
Felicitări domnule președinte și ține-ți-o tot așa!

Facebook Comments