Deputatul Ionuţ Stroe: „Nicolae Ciucă este omul pe care ne bazăm. Va duce PNL la peste 30 de procente!“

Deputatul Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat la începutul săptămânii că în momentul de faţă Nicolae Ciucă este omul pe care partidul se bazează la următoarele alegeri prezidențiale. El a precizat că actualul premier este un lider pe termen lung care va duce PNL la peste 30 de procente.

0

„Nu trebuie să ne ascundem. În momentul de faţă, Nicolae Ciucă este omul pe care ne bazăm, este principala opţiune a PNL şi cea mai la îndemână şi mai naturală, preşedintele partidului, prim-ministrul, este un om pe care îl apreciem. (…) Nicolae Ciucă este un om foarte riguros. Pe termen lung activitatea acestui lider va fi foarte apreciată. (…) S-a mizat foarte mult pe cariera acestui om, pe seriozitatea, pe profilul public, reputaţia pe care o avea de general NATO şi evident că, la vremea respetivă, a fost învestit cu încrederea partidului. Guvernarea erodează, nu trebuie să fii sociolog de meserie să îţi dai seama că guvernarea erodează. Acest om conduce un guvern care a traversat cele mai neînchipuite crize, suprapuse, e un război în vecinătate, inflaţia a atins cote care nu au mai fost atinse din anii ’90.
(…) Eu am încredere maximă în Nicolae Ciucă şi Nicolae Ciucă va duce PNL acolo unde merită acest partid, cred că undeva la peste 30 de procente”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL în cadrul unei emisiuni găzduite de ProfitTv.
Ionuţ Stroe a adăugat că Nicolae Ciucă va fi un preşedinte al PNL „pe termen lung“. „Vă spun sincer, din punctul meu de vedere va conduce PNL mult timp de acum înainte. Personal, şi după rotativa guvernamentală. (…) Din punctul meu de vedere, Nicolae Ciucă este un lider pe termen lung”, a afirmat Stroe.

„Rotativa se va produce“

În context, purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că este de aşteptat ca anul viitor PSD să preia şefia Guvernului. „Poziţia de premier contează enorm de mult într-o guvernare, dar asta nu înseamnă că deciziile se vor lua altfel decât se iau în momentul de faţă, indiferent de ministerele pe care le administrăm, de premier, pentru că protocolul de funcţionare al coaliţiei este foarte clar şi bine definit. Nu am niciun fel de dubiu că, dacă Marcel Ciolacu ar fi premier, agenda s-ar schimba, avem un program de guvernare, ştim foarte bine ce avem de făcut şi ce decizii trebuie să luăm. (…) Din punctul nostru de vedere nu e absolut nicio problemă, ne-am asumat acest lucru transparent, public, ne ţinem de cuvânt, rotativa se va produce”, a a afirmat Ionuţ Stroe.

Facebook Comments