Un concurs cu cântec la primăria Malu Mare
Adela Gherghe a avut grijă de „scutierul” Olaru

Aşa cum preconizam încă din perioada campaniei electorale, primarul de Malu Mare, Adela Gherghe, a început să plătească „dividendele“ pentru „investiţiile“ care s-au făcut atunci. Săptămâna trecută, a venit rândul lui Valentin (Vali) Petre Olaru să-şi primească răsplata pentru efortul de a o promova pe Adela Gherghe în precampanie şi în campania electorală pentru alegerile locale, prin intermediul grupului „Detectiv de Malu Mare“, de pe o reţea de socializare. În urma unui concurs asupra căruia planează nenumărate suspiciuni de fraudare, Vali Olaru a prins un post de Inspector debutant în cadrul Compartimentului de Implementare Proiecte Finanţate din Fonduri Externe Nerambursabile din cadrul Primăriei Malu Mare.

0

În mai puţin de un an de zile, Adela Gherghe, primarul comunei doljene Malu Mare, a reuşit să-şi rezolve o parte importantă din „datoriile“ pe care şi le crease în perioada campaniei electorale. Ultima bifă pe lista „rezolvaţilor“ o reprezintă angajarea în primărie a „scutierului“ său, Valentin (Vali) Petre Olaru, mintea limpede din spatele grupului online dedicat susţinerii candidaturii sale, „Detectiv de Malu Mare“. Pe repede înainte, săptămâna trecută s-a organizat un concurs al cărui rezultat îl ştia toată comuna: angajarea lui Vali Olaru pe postul de Inspector debutant în cadrul Compartimentului de Implementare Proiecte Finanţate din Fonduri Externe Nerambursabile.
Acest lucru este confirmat şi de postarea lui Adrian Lică, un fost apropiat al Adelei Gherghe, care „a renegat-o“ ca urmare a modului mizerabil în care edilul a înţeles să se comporte după câştigarea alegerilor. Iată ce scria acesta cu câteva zile înainte de desfăşurarea concursului: „…se confirmă ce am scris eu despre răsplata pe care Vali Olaru, cel care a format Detectiv de Malu Mare, așteaptă să o primească!“.

Pentru a mima ideea de examen, pe lângă Olaru la concurs au mai participat cinci „iepuri“, dar, ca printr-o minune, unul singur s-a dovedit capabil să ocupe acest post: favoritul doamnei primar. Poate vă întrebaţi ce studii de specialitate îl recomandă pe acest Olaru. Ei bine, niciunele, însă acest lucru nu i se poate imputa deoarece nimeni nu i-a solicitat studii în domeniu. A fost suficientă o simplă licenţă la o facultate acreditată, fie ea şi în minerit, pentru ca susţinătorul Adelei să poată ocupa un post călduţ în subordinea sa.

Pentru cei interesaţi, adăugăm aici şi componenţa comisiei de examinare, cei trei angajaţi ai Primăriei Malu Mare care au executat cu destoinicie ordinele doamnei primar Gherghe: Ionuţ Valentin Bondoc, Daniel Dumitru Drăcea şi Lucia Cristina Ică. Asta în cazul în care cineva ar dori să-i întrebe mai pe-ndelete despre desfăşurarea acestui concurs cu rezultatul dinainte ştiut!

Facebook Comments