Ludovic Orban a anunțat că nu va fi paradă de 1 Decembrie

Premierul Ludovic Orban a anunțat care sunt obiectivele Guvernului, în perioada următoare. Acesta a mărturisit că situația creată de pandemia de coronavirus se agravează pe zi ce trece și toate deciziile trebuie luate în funcție de evoluția epidemiologică.

0

Ludovic Orban a anunțat că parada de 1 Decembrie nu va avea loc, iar sărbătorile de iarnă vor fi petrecute într-un mod unic, fără petreceri fastuoase și întâlniri aglomerate.

„Cu siguranță nu va mai fi acea paradă de 1 decembrie, cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe.
Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”, a declarat Ludovic Orban.

Șeful executivului a anunțat că vrea adoptarea bugetului pe 2021 până pe data de 31 decembrie. Totodată în această perioadă se lucrează la o nouă rectificare bugetară, care va fi realizată în funcție de realitatea economică existentă.

Pregătim rectificarea bugetară, de asemenea pregătim proiectul de buget pentru anul viitor. Obiectivul nostru este să adoptăm proiectul de buget până în data de 31 decembrie, cel mai probabil după învestirea guvernului, între Crăciun şi Anul Nou. Noul buget va ţine cont de realitatea economică din România şi va urmări, în primul rând, să asigure investiţii în dezvoltarea României”, a anunțat Ludovic Orban.

Facebook Comments