Nicolae Ciucă vrea să ajute la dezvoltarea județului Dolj

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, s-a aflat duminică în campanie electorală, în județul Dolj. Acesta este candidatul PNL pentru un loc la Senat.

0

Demnitarul a transmis că oamenii trebuie să iasă la vot, pentru a schimba clasa politică, și să aibă încredere în PNL că va dezvolta România. Totodată Ciucă a subliniat că sunt mulți oameni nehotărâți și trebuie să li se prezinte realitatea politică, astfel încât să ia decizia cea mai bună la vot.

În toată această campanie electorală, există foarte mulţi oameni care sunt nehotărâţi, care şi-au pierdut încrederea atât în rolul şi relevanţa administraţiei locale, cât şi în politicieni şi relevanţa politicii. Am un singur mesaj: să aibă încredere în noi, să vină alături de noi, pentru că eu sunt convins că tot acest demers pe care îl facem este o chestiune în care trebuie implicat atât cetăţeanul, cât şi autoritatea locală, cât şi autoritatea guvernamentală. Fără ca toate aceste părţi să fie puse să lucreze împreună şi să arătăm că ne pasă cu adevărat şi că putem să realizăm proiecte, nu putem să avem realizări importante„, a declarat Nicolae Ciucă.

Întreaga conducere PNL Dolj a fost prezentă, duminică, la întâlniri cu autorităţile locale din comunele Bucovăţ, Pleniţa, Maglavit, Poiana Mare şi municipiul Calafat. Nicolae Ciucă s-a născut în comuna Plenița și a mărturisit că dorește ca, în următorii 4 ani, să dezvolte zona Olteniei.

Facebook Comments