Ştefan Stoica, preşedinte PNL Dolj: Avem nevoie de un guvern liberal pentru dezvoltarea României şi relansarea Doljului

Presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica a declarat, duminică, dupa o întâlnire cu autorităţile locale din comuna Bucovăţ, că alegerile locale din data de 6 decembrie sunt foarte importante deoarece noul Parlament ales va da vitorul guvern, iar românii au nevoie de un guvern liberal pentru relansarea şi dezvoltarea României.

0

„După cum bine ştiţi, patru ani de zile nu o să mai fie alegeri. Acest Parlament ce va fi ales pe 6 decembrie va da guvernul pentru următorii 4 ani şi, de aceea, este foarte important ca acest viitor guvern să fie liberal, un guvern al dezvoltării României, al relansării României şi al relansării Doljului. Sunt multe obiective de investiţii care au stagnat în aceşti ani în care au guvernat cei de la PSD. (…)
Noi ne dorim să avem un număr mare de parlamentari, să-i avem în continuare pe colegii nostri în Guvern, astfel ca toate autorităţile locale, indiferent de culoare politică, să beneficieze de programe de investiţii, iar oamenii să-şi dorească să rămână acolo unde locuiesc în prezent, fie că vorbm despre localităţi din mediul rural, fie ca vorbim de oraşe֧“, a declarat preşedintele PNL, Ştefan Stoica.


La rândul său, ministrul Tineretului şi Sportului, deputatulul PNL Ionuţ Stroe, a că alegerile din 6 decembrie nu sunt despre COVID sau conspiraţii mondiale, aşa cum le descriu unii, ci sunt sunt despre dezvoltare economică şi despre investiţii. „Încearcă unii să prezinte populaţie, din sediile de partid sau de la tribuna Parlamentului ori pe la televiziuni, că aceste alegeri sunt despre COVID sau conspiraţii mondiale. Nu, alegerile acestea sunt despre dezvoltare economică, despre investiţii. (…) Este vorba despre viitorul nostru, despre viitorul acestui județ, iar următorii 4 ani sunt pentru noi o mare oportunitate”, a declarat Ionut Stroe, care a adăugat că liberalii vin în fața alegătorilor cu o ofertă politică articulată și serioasă.


Parteneriat cu doljenii

Senatorul PNL, Mario Ovidiu Oprea, și candidatul aflat pe locul al doilea pe lista pentru Senat, a afirmat că noua echipă a PNL va încheia un parteneriat cu doljenii. „V-am rugat sa ne vedem aici, în comuna Bucovat, deoarce dorința noastră este să stam cât mai puțin în sediul partidului și mult mai mult în mijlocul cetățenilor și în localitățile din județ. (…) Ne dorin să le explicăm doljenilor că încheiem, în perioada de 4 ani care urmează, un parteneriat cu ei, parteneriat care are subliniată idea de drepturi ale cetățenilor și obligații ale noastre, ale celor care vom fi aleși.
Ne vom întâlni foarte des în această campanie pe care o dorim diferită față de campaniile celorlate partide“, a declarat Mario Oprea.

Facebook Comments