Alexandru Rafila: Se pot organiza alegeri anul acesta

Alexandru Rafila nu este de acord cu linia partidului și consideră că alegerile parlamentare trebuie să aibă loc anul acesta, dacă se îndeplinesc anumite condiții.

0

Medicul Alexandru Rafila este în contradicție cu șeful său de la PSD, Marcel Ciolacu. Cu toate că social-democrații au declarat, în nenumărate rânduri, că alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie să fie anulate până în martie anul viitor, Rafila este de altă părere și consideră că acestea pot fi susținute anul acesta în condiții de siguranță.

Dacă discutăm de datele de acum, da, s-ar putea organiza alegerile, pentru că alegerile propriu-zise, deci procesul de votare, nu este neapărat un proces care să ducă la riscuri suplimentare, să spunem, faţă de o activitate obişnuită, cotidiană. Nu asta este problema. Problema este în zona procesului electoral şi procesului post-electoral, când oamenii iniţial ar trebui să interacţioneze, ar trebi să discute problemele legate de programele de guvernare, de soluţiile pe care le au partidele pentru diversele zone sociale sau economice, şi lucrul acesta sigur că intensifică contactele şi aşa mai departe. Ulterior, după alegeri, la alegerile locale, au existat multe sărbători ale victoriei, și lucrul acesta va avea cu siguranță un impact asupra sănătăţii publice„, a declarat Al. Rafila, potrivit realitatea.net.

Facebook Comments