Mihai Rotaru a dezmințit știrea că va investi la o altă echipă

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, este o persoană discretă. Acesta a trebuit, însă, să iasă public să dezmintă o știre falsă apărută într-un ziar național.

0
Foto: digisport.ro

Mihai Rotaru a intervenit telefonic la DigiSport pentru a dezminți informații cum că ar urma să investească la CSA Steaua. Patronul Universității Craiova a anunțat că singura echipa la care va băga bani este formația din Bănie. „Nici măcar o glumă nu e asta. E o glumă, nu mă interesează să investesc vreodată la nicio altă echipă de fotbal din România. Păi eu stau cu Mititelu pe cap de 7 ani și acum mă iau cu Gigi? Înseamnă că sunt masochist!
Mi-am păstrat capul pe umeri ,dar nu se știe niciodată pe unde o iau. Însă, la Universitatea Craiova nu am terminat ce am de făcut, adică o echipă care să fie independentă.
Scopul meu e de a crea o Universitatea Craiova care să nu fie dependentă de aportul de capital al unui patron.
Știu că sunt unii care mizează totul pe un singur sezon, ca la cazino, roșu sau negru, dar în acest moment clubul este departe de a se autofinanța”, a declarat Mihai Rotaru. 

Din păcate, Știința nu se va putea baza la meciul cu FC Hermannstadt nici pe Bogdan Vătăjelu, cel care cel care a fost depistat pozitiv cu coronavirus în această săptămână.

Facebook Comments