Șeful Ambulanței Drăgășani, izolat la domiciliu, după ce l-a transportat la Vâlcea pe bărbatul mort de COVID-19

Echipajul de la Ambulanța Drăgășani care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea pe bărbatul care a decedat de COVID-19 pe 14 aprilie, se află în izolare la domiciliu. Cei trei sunt șeful Ambulanței Drăgășani, doctorul Dorin Orădan, o asistentă și ambulanțierul.

0

” Suntem toți trei în izoare la domiciliu, eu stau într-o aripă  a casei, separat de familie. Așteptăm să fim testați, până acum văd că se întârzie cu testarea. Sigur că imi este teamă, dar sper să fim în regulă, am purtat echipament de protecție. Pacientul nu a tușit în ambulanță, pentru noi acesta este un lucru bun ”, spune doctorul  Orădan.

Potrivit acestuia bărbatul care a decedat nu prezenta simptome foarte clare de COVID-19: ” Avea patru stenturi, mi-a spus că după ultimele două montate recent respira greu. Greu respira și în noaptea când l-am transportat de la Spitalul Drăgășani la SJU Vâlcea. Am pus aceste probleme de respirație pe seama afecțiunilor inimii. În plus, făcea tratament cu insulină, era foarte bolnav.”a precizat doctorul Dorin Orădan.

El a mai afirmat că  bărbatul care a decedat locuia împreună cu soția, fiul său și cu prietena acestuia. ”Niciunul nu pare să aibă probleme, nu știu să fi fost testați până acum, ” a mai adăugat  doctorul Orădan.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ