UPDATE: La solicitarea consilierilor liberali, CJ Dolj a retras proiectul de premiere a administratorilor Companiei de Apă

0

În urma solicitării consilierilor judeţeni ai PNL Dolj, în şedinţa de azi, 15.04.2020, conducerea CJ Dolj a A RETRAS din Proiectul de Hotărâre punctul 5 al articolului 1, referitor la ,,aprobarea acordării drepturilor cuvenite administratorilor Companiei de Apa Oltenia S.A. pentru realizarea obiectivelor şi criteriilor de performanţă aferete anului 2019“.
Drepturile băneşti ale administratorilor neexecutivi se ridicau la valoarea de 138.458 lei.

„Consilierii Judeţeni PNL Dolj au adoptata azi o poziţie fermă şi au solicitat Consiliului Judeţean Dolj şi Companiei de Apă Oltenia SA să dea dovadă de maximă responsabilitate în cheltuirea banului public.
În contextul economic dificil, consilierii judeţeni PNL Dolj apreciază că  trebuie să se acţioneze cu maximă prudenţă în ceea ce priveşte cheltuirea  banilor doljenilor, demonstrând astfel solidaritate cu toţi cei afectaţi de criza provocată de virusul Covid-19“, se aratră într-un comunicat semnat de liderul consilierilor judeţeni Cosmin Călin.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ