Cristian Bărăgan, candidatul PNL Dolj pentru Primăria Coşoveni

Așa cum a făcut-o deja pentru zeci de localități din județ, PNL Dolj a anunțat recent și numele candidatului care, în luna iunie, se va lupta pentru fotoliul de primar al comunei Coșoveni.

0

Astfel, liberalii au ales să meargă pe mâna lui Cristian Bărăgan, renunțând la varianta Virgil Grigore, actualul edil, un personaj extrem de controversat și care, în ultimii patru ani, a fost implicat în numeroase scandaluri. „Coșoveniul are nevoie de o schimbare, iar Cristian Bărăgan este omul care va fi motorul acestei transformări. Cu o carieră solidă ca economist și peste 15 ani de experiență în administrațiile locale și centrale, el deține cunoștințele și dedicarea necesare pentru a dezvolta comunitatea de acolo. Născut și crescut în Coșoveni, Cristian Bărăgan este cunoscut și apreciat în comunitate și este conectat la nevoile și aspirațiile acesteia. Cu o vastă experiență profesională atât în cadrul Primăriei Coșoveni, cât și în alte Primării precum Cârcea și Craiova, Cristian Bărăgan este un profesionist care înțelege foarte bine atât provocările administrației publice, cât și problemele cu care se confruntă, în mod direct, oamenii din Coșoveni. Cristian Bărăgan are viziunea și determinarea necesare pentru a demara proiecte noi de dezvoltare dar și de a debloca Primăria Coșoveni și de a îndrepta lucrurile în direcția corectă. Își propune să construiască o administrație transparentă și eficientă, care să servească cu devotament interesele tuturor cetățenilor“, se arată în mesajul care însoțește anunțul privind candidatura lui Cristi Bărăgan.

Virgil Grigore, un mandat plin de scandaluri

După cum spuneam, liberalii au decis să nu-i mai acorde credit actualului primar al comunei Coșoveni, Virgil Grigore, un personaj care s-a făcut remarcat prin numeroase scandaluri, unele făcând chiar subiectul unor articole de presă. Chiar Indiscret în Oltenia a relatat o parte dintre acestea, cel mai celebru fiind scandalul legat de exploatarea ilegală de către firma primarului – SC Virgil Trans SRL – a nisipului și pietrișului din albia Jiului, după ce acesta a amenajat, în anul 2021, o balastieră în mijlocul râului, într-o zonă protejată, scandal despre care puteți citi aici.  

Facebook Comments