Cetățenii comunei Bujoreni sunt invitați să participe la elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală

O echipă a Asociației Grupul de Acțiune Locală “Castra Traiana” va fi prezentă marți, 7 noiembrie 2023, la ora 10.00, la Primăria Bujoreni, venind în sprijinul autorităților locale în vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală 2023 – 2027, a anunțat Primăria Bujoreni, județul Vâlcea.

0

  „În perspectiva deschiderii noilor linii de finanțare și necesității accesării a cât mai multor fonduri europene, conducerea Primăriei Bujoreni dorește inițierea unor proiecte și abordări de dezvoltare rurală la nivel local, care să ofere noi oportunități întregii comunități. Primarul Gheorghe Gîngu pune, astfel, bazele identificării nevoilor locale, motiv pentru care vă invită să participați la această întâlnire pentru a putea, împreună, să stabiliți o strategie de dezvoltare durabilă a comunei Bujoreni. Întărirea capacității de dezvoltare și implementării strategiilor locale de dezvoltare, conservarea patrimoniului rural și cultural, îmbunătățirea infrastructurii, sprijinirea activității dezvoltării economice productive, identificarea nevoilor actuale și stabilirea unor măsuri concrete de acțiune în vederea creșterii calității vieții și bunăstării cetățenilor sunt doar câteva dintre prioritățile administrației publice locale.

       Scopul elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală 2023 – 2027 a comunei Bujoreni, asumată de către întreaga comunitate în mod participativ, este acela de identificare a obiectivelor concrete de dezvoltare, de indicarea a surselor optime de finanțare și a instituțiilor/factorilor de interes instruiți în acest scop și responsabili de implementarea acesteia.

       De asemenea, echipa Asociației Grupul de Acțiune Locală “Castra Traiana” vine și în sprijinul antreprenorilor, care au sediul sau punctul de lucru pe raza comunei Bujoreni. Așadar, dacă aveți idei de afaceri și vă interesează fondurilor europene, participați la întâlnirea de marți, 7 noiembrie 2023, ora 10.00, de la Primăria Bujoreni. ”, conform anunțului UAT Bujoreni.

Facebook Comments