Ionuţ Stroe: „Alegerea de a veni în faţa românilor pe liste proprii la alegerile din 2024 este una firească“

Deputatul Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, afirmă că decizia partidului de a veni în faţa românilor pe liste proprii la alegerile din 2024 este una firească. El spune că liberalii au dat dovadă de responsabilitate în ultimii patru ani de guvernare, reuşind să demareze investiţii record, chiar într-o perioadă în care Europa a fost lovită de crize multiple.

0

„«Prin noi înşine» nu este doar crezul istoric al PNL, este esenţa dezvoltării României, o mentalitate a oamenilor puternici şi întreprinzători. Alegerea de a veni în faţa românilor pe liste proprii la alegerile din 2024 este una firească, în acord cu valorile noastre. Am guvernat responsabil în ultimii 4 ani, trecând ţara printr-o serie de crize şi reuşind în acelaşi timp să demarăm investiţii record, reforme în domenii cheie şi să consolidăm rolul României în UE şi NATO. Este datoria noastră să continuăm!“, a afirmat Stroe.
Liberalii au decis, la finalul săptămânii trecute, să meargă singuri la alegerile din 2024 şi nu într-o alianţă cu PSD. Cu un vot unanim, PNL a ales varianta candidaturii pe liste proprii în alegerile din 2024, iar Nicolae Ciucă şi-a exprimat intenţia de a fi candidatul partidului la prezidenţiale.

Facebook Comments