Cel de-al doilea premiu internațional pentru hotelul din grupul Bacolux
Complexul Afrodita din Herculane a obținut „Best Spa Hotel”

Bacolux Afrodita Resort & Spa din Herculane a obținut premiul „Best Spa Hotel” în cadrul Balkan Spa Summit, ce a avut loc în Serbia și a reunit în competiție numeroase spa-uri și hoteluri din țările balcanice.

0

Juriul internațional, format din reprezentanți a 5 țări, a luat în calcul la această categorie locația hotelului, echipamentele spa, renovările și designul spațiilor, calitatea apelor balneare, programele de spa și terapii, dar și politicile de marketing și evaluările tour-operatorilor pentru locațiile aflate în competiție. „Este o adevărată bucurie să primim acest semn de recunoștință a muncii echipei. Noi credem cu tărie că Herculum Spa din cadrul Bacolux Afrodita Resort & Spa este în topul centrelor spa ce a readus stațiunii serviciile demne de locul pe care Herculane îl merită în Europa. Imaginea pe care stațiunea se luptă de ceva ani să o recâștige este acum mai aproape. Cu fiecare recunoaștere de acest gen demonstrăm că în acest loc avem în continuare resursele și serviciile pentru a redeveni Perla Europei. La Herculum Spa ne-am dorit să aducem natura la interior, să valorificăm nu doar resursele naturale, ci și istoria și legendele, și să recreăm un produs unic prin specificul locului”, a declarat Laura Pătru, PR & Communication Manager, Bacolux Hotels, citată de ghidulbanatului.ro.

Acesta este cel de-al doilea premiu internațional pentru Herculane din ultimii ani, cel dintâi fiind obținut tot de Bacolux Afrodita Resort & Spa în 2019, când a reușit să câștige premiul “Innovative SPA Concept” la Gala ESPA Innovation Awards, găzduită de Croația.

Herculum Spa s-a remarcat prin design, terapiile inovatoare, dar și prin propriul izvor de apă termală. Resort, care este parte din grupul Bacolux Hotels România, numără acum 16 premii pentru segmentul de spa.

Facebook Comments