Cei mai proaspeți doi „bugetari“ craioveni pot fi vizitați, gratuit, în Parcul Romanescu

Ultimii sosiți în ograda municipalității sunt vegani, pot interacționa cu contribuabilii prin zgomote ușoare, vocalize sau limbajul corpului și sunt plătiți oficial numai cu casă și masă.

0

Este vorba despre două exemplare de Aplaca, ultimele achiziții ale Grădinii Zoo din parc, acestea putând fi admirate începând de azi, potrivit reprezentanților RAADPFL Craiova.

„De astăzi, vizitatorii Grădinii ZOO din Craiova pot să vadă două noi exemplare superbe de Alpaca. În vârstă de doi ani, ele se află în țarcul animalelor ierbivore, sunt foarte blânde și s-au împrietenit deja cu îngrijitorii Grădinii. Originară din Anzii Cordilieri, Alpaca mai este cunoscută și ca un animal-terapie pentru copiii cu autism. Alpaca se exprimă producând zgomote ușoare, dar și executând vocalize, având vederea și auzul excelente. De asemenea, se exprimă și prin limbajul corpului, cum ar fi poziționarea gâtului, a urechii și a coapsei și înclinarea capului. Mereu curioase și atente, Alpaca sunt o atracție pentru vizitatorii de toate vârstele. Odată cu aceste noi animale, colecţia Grădinii Zoologice a ajuns la 272 de exemplare din 40 de specii. Accesul la Grădina Zoologică din Craiova este gratuit. Vă așteptăm să o vizitați!”, precizează un comunicat al primăriei Craiova.             

Facebook Comments