Indiscreții de Vâlcea

0

Nedelcu de la Drăgăşani s-a vopsit în om sociabil

Introvertit şi solemn de felul său,  primarul din Drăgăşani, Cristian Nedelcu,  a prins voce şi a devenit suspect de sociabil, umplând facebookul cu realizările lui administrative. Probabil că acestea sunt efectele prăbuşirii în sondaje şi ale diferenţei de 45 de voturi la alegerile din 2020. Se aude că domnul Nedelcu vrea să ajungă deputat. ”Că nu e om să nu fi scris o poezie/ Măcar o dată, doar o dată-n viaţa lui”- zice romanţa.

Se pune la cale o electorală?

Colaborarea dintre  Clubul SCM Râmnicu Vâlcea şi Chimcomplex  ar putea avea şi o conotaţie electorală pentru primarul Mircia Gutău. Vuza şi Gutău sunt prieteni şi nu este exclus ca primarul să obţină un ajutor substanţial de voturi şi nu numai, de la angajaţii Chimcomplex, la următoarele alegeri. 

Picătura…

Deși aveau interzis să coboare la biserica femeilor, călugării de la Manstirea Frasinei au dar năvală acolo la slujbă de Bobotează. Căci oameni sunt și ei, stilul athonit e așa, doar pentru a da bine. Aceasta ar fi fost picătura care a umplut paharul în scandalul de la „Athosul românesc” și care a dus la decizia Mitropolitului Irineu de a închide lăcașul.

Facebook Comments