Vâlcea: Bărbat arestat după ce s-a îmbrăcat în haine de poliţist la o petrecere

Un bărbat, de 37 de ani, din comuna Racoviţa, judeţul Vâlcea, a fost filmat în timp ce se afla la o petrecere în Brezoi şi era îmbrăcat în poliţist, aflându-se şi în stare de ebrietate. Imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare şi au devenit virale. Iniţial, s-a crezut că este un angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), dar poliţiştii din judeţ au infirmat acest aspect.

0
foto Gazeta Vâlceană

Cu privire la postarea apărută în spaţiul public, pe o reţea de socializare, Compartimentul de relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele:
Persoana prezentată nu este angajată a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care apare în imagini, domiciliat în comuna Racoviţa, judeţul Vâlcea.
Tot din verificări a rezultat că videofilmarea a fost realizată la data de 27 noiembrie 2022, în oraşul Brezoi, cu ocazia unui eveniment privat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uzurparea de calităţi oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs situaţia prezentată şi pentru dispunerea măsurilor legale. În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, conducător auto, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propuneri legale
”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Facebook Comments