Indiscreții de Vâlcea

0

PSD încearcă să învârtoşeze două organizaţii leşinate
PSD a făcut două achiziţii importante în zona de nord a judeţului Vâlcea. La Călimăneşti, pe Iuliana Moise (foto), care a şi fost aleasă vicepreşedintă a PSD Călimăneşti, şi la Perişani, pe Ion Sandu, fost primar PNL al comunei, care a devenit preşedinte al organizaţiei social-democrate din această localitate. Chiar că era cazul! La Perişani, PSD are un singur consilier local, iar la Călimăneşti, 3 din totalul de 15. Însă când ditamai partidul merge în virtutea inerţiei, vinovaţii nici nu mai contează.

Ce să fie?
În pauza şedinţei de marţi a Consiliului Judeţean Vâlcea, a umblat zvonul că Ministerul Administraţiei şi Internelor nu i-a prelungit lui Ion Bîzîc (PNL) mandatul de secretar general al Prefecturii Vâlcea. Ce să fie? Pierd liberalii postul? Sau au în vizor pe altcineva?

Întrebări esenţiale
PNL, USR şi PSD au făcut sondaje de opinie în Râmnicu Vâlcea. În toate trei, social-democraţii se află pe primul loc în intenţia de vot, secondaţi de liberali. Se zvoneşte că PER nu va mai avea liste la următoarele alegeri, însă aceasta depinde de viitorul primarului Mircia Gutău: PSD? AUR…? O altă mare întrebare este ce vor face liberalii dacă Virgil Pîrvulescu nu va putea să candideze din cauza problemelor cu Agenţia Naţională de Integritate. Şi nu în ultimul rând, care va fi candidatul PSD dacă nu va fi Gutău? Că nu se ştie cum de s-a făcut că Florian Marin, ceva mai eligibil pentru această candidatură, a ieşit bine în sondajul PNL şi slab spre foarte slab în cel al PSD.

Facebook Comments