Un bal, mai multe fapte bune…

La sfârșitul lunii noiembrie, studenții Universității din Craiova vor organiza cel mai mare eveniment studențesc, Balul Studenților Craioveni, ce are ca scop îmbinarea distracției cu inițiativa de a face bine. Publicitatea la nivel național de care se bucură această inițiativă este dovada că se pot realiza lucruri mărețe doar cu muncă, voință și devotament.

0

Inițiativa proiectului a pornit de la dorința voluntarilor de a combina grija pentru cel de lângă noi cu clasicul bal al bobocilor. Proiectul este bazat pe faptele bune și pe susținerea cazurilor speciale, ce nu trebuie neglijate, cu sprijinul voluntarilor din cadrul Convenției Organizațiilor Studențești, care sunt și organizatorii ,,Balul Studenților Craioveni”, în parteneriat cu cele 12 facultăți din cadrul Universității din Craiova, dar și cu implicarea celor prezenți la eveniment.

Deoarece ne aflăm la cea de a-X-a ediție a proiectului ,,Fabrica de Fericire”, studenții  își doresc să marcheze acest moment prin acte de bunătate, pentru a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor. Pentru că ultimii ani au demonstrat cât de importantă este valorificarea oricărei oportunități, tinerii își doresc să unească distracția, frumusețea și generozitatea. Din acest motiv, intrarea la bal se va face pe baza unei donații.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 noiembrie, la Sala Polivalentă, unde vor fi prezenți cei mai iubiți artiști din topurile românești. Theo Rose și Bogdan de la Ploiești anunță un super show live în inima Băniei. De asemenea, prezentatorul spectacolului, Liviu Vârciu, va asigura buna dispoziție pe întreaga durată a show-ului, dar și multe alte surprize. Pe scena balului, vor încânta publicul studenții talentați ai Universității din Craiova și  perechile reprezentative ale facultăților, care au pregătit momente de senzație. Tematica, original abordată în acest an de către concurenți, le va pune la încercare imaginația și creativitatea. „Ne așteptăm la un real succes al evenimentului, având în vedere sprijinul care ne-a fost acordat de către oamenii care s-au alăturat inițiativei noastre. Ne dorim ca, prin intermediul Balului Studenților Craioveni, să oferim publicului o experiență de neuitat, dar și să readucem speranța în viețile familiilor defavorizate. Artiștii de top, care vor urca pe scena balului, vor face un spectacol inegalabil, cântând melodiile care i-au consacrat împreună cu cei 6000 de spectatori. Vă invităm să fiți alături de noi în seara evenimentului. Pentru mai multe detalii legate de eveniment, vă invităm să urmăriți paginile social media”, a declarat secretarul general al Convenției Organizațiilor Studențești, Iovan Cristiana-Ștefania.

Petrecerea continua până la orele dimineții cu o atmosferă de neuitat asigurată de echipa KissFM Party.
Facebook: Conventia Organizatiilor Studentesti UCV
Instagram: balul_bobocilor_ucv_2022
Tik-tok: balul_bobocilor_ucv2022

Facebook Comments