Vâlcea: Schi la preţ redus pe Transalpina, cea mai frumoasă pârtie din România

Odată cu venirea primăverii, Transalpina Voineasa, cel mai frumos domeniu schiabil din România, oferă tarife reduse în timpul săptămânii. În prezent, stratul de zăpadă este generos şi există premise ca acesta să reziste până în luna mai.

0

„La Transalpina pârtiile se prezintă într-o stare excelentă şi venim în întâmpinarea dvs. cu următoarea ofertă pe care nu poţi să o refuzi:
«Schi de primăvară la Transalpina», schiezi toată ziua la preţ de jumătate de zi. Începând de luni, 14.03.22, preţurile pentru zilele de luni, marţi, miercuri și joi vor fi:
Skipass adult toată ziua: 110 lei
Skipass elev/student peste 14 ani: 100 lei
Skipass elev 7-14 ani: 70 lei

Restul preţurilor rămân neschimbate!
Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!!!”, au anunţat marţi administratorii.
Aceştia au mai precizat că în weekend-urile viitoare vor continua şi evenimentele organizate: „Transalpina Winter Bike & Run” pentru data de 2 aprilie şi „Revolution kids – Retro Days” pentru 9 aprilie.

Decizia menţinerii pârtiei deschise în timpul săptămânii a fost luată după ce iniţial se anunţase închiderea acesteia din motive de ordin economic. „Din cauza conjuncturii macroeconomice extrem de nefavorabile, a scăderii puterii de cumpărare şi a interesului scăzut pentru sporturile de iarnă în această perioadă, vă informăm că începând de săptămâna viitoare instalaţiile vor fi închise”, precizaseră administratorii pârtiei. Însă, două zile mai târziu, au revenit asupra deciziei de a închide instalaţiile de transport pe cablu în timpul săptămânii.

În acest sezon, pârtia a fost deschisă în noiembrie 2021. Noutăţile sunt instalaţia de transport pe cablu, care nu a mai fost pornită din 2014, pârtia de la telescaun de peste un kilometru lungime, precum şi un apres-ski modern, în locul celui aflat în litigiu. Investiţiile făcute anul trecut la Domeniul Schiabil au însumat circa 500.000 de euro.

Facebook Comments