Indiscreții de Vâlcea

0

Să trăiţi, şefu’!

Având în vedere şi luând în consideraţie că prefectul Mihai Oprea (foto dreapta) nu scapă niciun prilej să îi aducă elogii lui Constantin Rădulescu, cel care l-a  propulsat în funcţie, cineva a găsit cea mai potrivită glumă pentru această stare de fapt: „Prefectura de pe lângă Consiliul Judeţean Vâlcea”.

Aproape un sfert

Maria Tudor, cea mai bogată femeie de afaceri din Vâlcea, a intrat în posesia unor părţi semnificative din pădurile staţiunii Olăneşti, după ce a cumpărat drepturile litigioase asupra acestor suprafeţe  şi apoi s-au finalizat  procesele în instanţă.  Surse credibile spun că doamna Tudor ar deţine aproape trei sferturi  din  patrimoniul staţiunii.

Prea multe zerouri?

Se află în licitaţie deschisă iluminatul de sărbători al municipiului Râmnicu Vâlcea – serviciul de instalare a echipamentului  electric. Suma: 22.000.000,00 RON. Nu putem decât să sperăm că, din greşeală, au fost scăpate prea multe zerouri.

Blocuri turn la Bujoreni?

Magnatul  vâlcean Nicolae Sofianu are aprobarea Consiliului Local Bujoreni să ridice câteva blocuri turn în această localitate, pe  malul Oltului. Sofianu a primit ok-ul de la aleşii locali în urmă cu vreo… 20 de ani.  Şi umblă vorba că „Nicu” are de gând să se apuce de treabă.

Facebook Comments