Rm. Vâlcea: Campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice cu premii în tichete valorice

Miercuri, 29 septembrie 2021, între orele 09.00 şi 15.00, în Râmnicu Vâlcea va avea loc o campanie de colectare de deşeuri electrice şi electrocasnice la care participanţii primesc tichete valorice în funcţie de tipul şi cantitatea deşeurilor colectate, potrivit unui anunţ al Primăriei Râmnicu Vâlcea.

0

„Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, împreună cu Asociaţiile ENVIRON şi SNRB, organizează miercuri, 29 septembrie 2021, între orele 09.00 şi 15.00, la sediul fostului liceu Oltchim, o nouă campanie de colectare de deşeuri electrice şi electrocasnice (DEEE).
Cetăţenii de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea care nu se pot deplasa în data de 29 septembrie la punctul de colectare de pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 26 (liceul Oltchim) pot suna la numărul 0318.270.000 pentru a solicita o echipă mobilă care să vină la adresa indicată şi să preia deşeurile tip DEEE. Este important de ştiut că şi la ediţia din acest an participanţii la campanie vor primi tichete valorice în funcţie de tipul şi cantitatea deşeurilor colectate.”, precizează anunţul municipalităţii.

Facebook Comments