Vâlcea: Moțiunile lui Orban și Cîțu au primit același număr de voturi

Situație inedită în competiția dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu pentru președinția Partidului Naținal Liberal. Marți, Comitetul Director Județean al PNL Vâlcea a votat „la indigo” cele două moțiuni.

0

Moțiunile lui Orban și Cîțu au primit fiecare  75 de voturi ”pentru”, 1 „împotrivă” și câte 9 voturi nule;   o distribuție a voturilor care sugerează că în acest moment  PNL Vâlcea nu vrea să se pună rău cu niciunul dintre candidați.  Votul a fost  secret.

 Deși nu a reușit un rezultat pe măsura așteptărilor, Orban a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de mulțumire pentru PNL Vâlcea:

„Liberalii au de ales, pe 25 septembrie, între cel care a provocat criza și cel care reprezintă soluția la criză, le-am transmis astăzi colegilor din Organizația PNL Vâlcea. La Congres, delegații au de ales între cel care nu mai poate fi prim-ministru cu actuala coaliție și cel care poate fi prim-ministru păstrând actuala coaliție. Partidul Național Liberal nu își permite să facă niciun fel de aranjament cu PSD pentru guvernare.

I-am îndemnat pe colegii mei să reflecteze bine, pentru că, la acest Congres, au de ales între a fi sau a nu fi Partidului Național Liberal, așa cu îl știm noi, partidul nostru, pe care noi l-am dezvoltat, l-am crescut, l-am ridicat permanent și cu care noi am convins din ce în ce mai mulți români să vină de partea noastră și să ne aducă în postura de guvernare.

Organizația Vâlcea fost alături de mine în cele mai grele momente, în cele mai grele Congrese și când foarte puțini erau de partea mea. Le-am mulțumit și le-am garantat că toți cei care vor vota cu mine vor face un bine Partidului Național Liberal și României.”, potrivit actulalului președinte al PNL.

 

 

 

Facebook Comments