Best Tools pune accentul pe calitate de 15 ani

0

Înfiinţată în urmă cu 15 ani, Best Tools a fost gândită ca o firmă care pune accent pe calitate şi pe relaţia sa cu clienţii, ceea ce i-a permis o dezvoltare constantă. Ea oferă servicii de producţie, inovare şi concepere de soluţii inteligente. Best Tools este o companie cu capital integral românesc. Ea şi-a început activitatea cu două departamente: utilaje şi echipamente industriale de curăţenie, respectiv construcţii, care distribuie maşini de spălat şi măturat pardoseli, aspiratoare industriale, utilaje de montat pavaje etc.

Treptat au fost create şi alte departamente, precum cel destinat vânzării şi închirierii de grupuri electrogene KOHLER – SDMO, iar, în prezent, compania deţine unul dintre cele mai importante parcuri de grupuri electrogene destinate închirierii din România.
Un alt departament este cel care se ocupă cu importul şi distribuţia de măturători stradale, utilaje de deszăpezire sau multifuncţionale. În ultimii ani, atenţia a fost îndreptată şi către managementul deşeurilor.
„În prezent, în ţara noastră, 70% dintre deşeuri sunt depozitate în gropile de gunoi, multe dintre ele ilegale, în timp ce media europeană este de 24%. Până în 2025, România ar trebui să atingă o ţintă de reciclare de 55%, pentru ca până în 2035 cantitatea de deşeuri municipale să fie redusă la 10%. Compania noastră s-a focusat în ultimii ani către oferirea de soluţii inteligente în managementul deşeurilor, dar şi în dezvoltarea şi comercializarea de staţii de transfer al deşeurilor, staţii de sortare, staţii de tratare mecano-biologică, platforme subterane de colectare a deşeurilor etc”, explică dl. Mihai Paraschiv, director de departament în cadrul companiei.

Echipa Best Tools, care cuprinde peste 50 de profesionişti, oferă servicii post-vânzare complete, acoperire naţională, prin cele 15 autolaboratoare şi sucursale, echipamente de calitate şi inovatoare, produse de lideri la nivel mondial. „Punctul de plecare al fiecărei colaborări este reprezentat de consultanţa premergătoare achiziţiei, prin care dorim să descoperim nevoile fiecărui client, pentru a putea prezenta un plan concret. După livrarea produselor, asigurăm suportul tehnic şi instruirea personalului operator, dar şi mentenanţa cât şi livrarea pieselor de schimb în cel mai scurt timp”, punctează dl. Paraschiv.

Facebook Comments