Indiscreții de Vâlcea

0

În expectativă!

Cum vor vota delegaţii PNL Vâlcea între Ludovic Orban şi Florin Cîţu? Mai întâi, trebuie precizat că înainte de alegerile la naţional vor avea loc alegeri locale, numai că  la Vâlcea finalul este previzibil. Ok, dar să vedem cum se poziţionează câţiva dintre actualii lideri. Se zvoneşte că ar exista o rezoluţie mai veche în favoarea lui Orban. Dacă chiar există, mai mult ca sigur nu va fi  respectată. Secretarul general al filalei, deputatul Laureţiu Cazan, tocmai a anunţat că îl votează pe Cîţu. La banii lui îşi permite, deşi nu este exclus să se fi consultat şi cu deputatul Cristian Buican, actualul şi viitorul preşedinte al filialei (cine altcineva?). Din motive de prietenie şi nu numai, este de aşteptat ca şi Romulus Bulacu, prim-vicepreşedinte al PNL Vâlcea, să voteze tot cu premierul. El şi ”aripa” ex- PDL-istă. Curios sau nu, la sărbătorirea celor 146 de ani de liberalism de la Vila Florica-Argeş, participanţii de la Vâlcea nu s-au bulucit să se pozeze cu Ludovic Orban. În expectativă, nu-i aşa? Dacă greşeau şeful?

Cu  drona!

Domnule, toată spuma PSD-istă vâlceană  a intrat în campanie electorală pentru a-şi susţine candidaţii de primar de la  Scundu şi Slătioara. Poze, festivism, mesaje, filmări. Se pricep, nimic de zis. Evident, în centrul centrului, ca un pisc semeţ şi nepieritor, stă de strajă  preşedintele PSD Vâlcea şi al Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu. Se aude că pentru efecte electorale ca la carte, s-a pus în mişcare chiar şi o dronă. Că doar n-o fi  drona Consiliului Judeţean Vâlcea!

Totuşi, se vaccinează!

Deşi a existat şi încă există aversiune faţă de vaccinul AstraZeneca, sunt vâlceni care aleg să se imunizeze  cu acest ser. De la începutul campaniei de vaccinare, s-au administrat 11.165 de astfel de doze (doza I şi rapel).

Facebook Comments