Indiscreţii de Vâlcea

0

Ce gașcă!
Se aude că la statuia președintelui Consiliului Județean Vâlcea lucrează, pe lângă ditamai echipa de consilieri, și un proaspăt angajat al  Bibliotecii Județene ”Antim Ivireanul”. Păi da, să iasă „rondbosul” cât mai reușit, la naiba! Că e pe banii statului, nu doare cheltuiala!

100 de milioane pentru uitatul pe pereți?
După luni și luni de conflicte între „Alianța Râmnicului” și „Alianța Binelui” (țî, țî, țî),  zilele trecute s-a  făcut un pas spre normalitate. Primarul Mircia Gutău a anunțat că viceprimarul USR, Andrei Gheorghiu, va coordona Departamentul de Fonduri Europene, va fi președinte al Comisiei de Fond Funciar și va mai primi în subordine și alte comitele și comiții, fiindcă și-a manifestat dorința să muncească. Rămâne  să se uite în continuare pe pereți celălalt viceprimar, liberalul Virgil Pîrvulescu, fiindcă, nu-i așa, nu este cuminte. Dincolo de aceste frecușuri, poate că ar fi cazul ca primarul Gutău să manifeste mai multă grijă pentru banii cetățenilor și să-i repartizeze lui Pîrvulescu sarcini de serviciu. Este revoltător ca un  viceprimar să aibă un salariu de peste 100 milioane lei vechi pe lună numai pentru a privi la ziduri.

Niște investigatori îl caută pe Cîțu la origini
Se aude că o echipă de jurnaliști investigatori de la RISE Project ar fi descins în Vâlcea spre a-l căuta  pe premierul Florin Cîțu la origini (orice ar putea însemna asta). Din vizor nu sunt excluse subiecte precum: studii, terenuri, mămica și afacerile sale etc.

Facebook Comments