Compania de Apă Oltenia cumpără echipamente în valoare de 7,7 milioane lei

Compania de Apă Oltenia SA a semnat marţi, 23 februarie, cel de-al doilea contract de achiziţie echipamente în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dolj, în perioada 2014-2020”, în valoare de 7,7 milioane lei.

0

Contractul DJ-PR-02 – procurare şi furnizare echipamente, în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dolj, în perioada 2014-2020“, a fost adjudecat de SC Grădinariu Trucks Solutions SRL, la o valoare de 7.749.000 lei (fără TVA).
Societatea câştigătoare va livra Companiei de Apă Oltenia două autocurăţitoare mici, o autocurăţitoare mare, un autolaborator de inspecţie CCTV şi un excavator aspirator cu miniexcavator adiţional. Conform contractului, reprezentanţii firmei se vor ocupa de furnizarea utilajelor necesare desfăşurării activităţilor curente ale Operatorului Regional SC Compania de Apa Oltenia SA, montaj (după caz), punerea în funcţiune, instruirea personalului, asistenţă tehnică, întreţinere şi reparaţii în perioada de garanţie.
Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj şi punere în funcţiune a echipamentelor şi 24 de luni perioada de garanţie.


În luna ianuarie, firma SC Grădinariu Trucks Solutions SRL şi-a mai adjudecat un contract pentru furnizarea de echipamente către CAO, în valoare de 3,77 milioane de lei (fără TVA). Este vorba despre un excavator pe şenile – 120 CP, trei excavatoare pe şenile – 25 CP, cinci excavatoare pe pneuri – 45 CP şi o macara de 18 tone.

Investiţiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă şi apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a populaţiei judeţului, beneficiari direcţi fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărţite în 22 contracte de execuţie lucrări şi 5 contracte de furnizare echipamente.

Facebook Comments