Craiova: Reţeaua primară a crăpat la prima noapte rece. Mii de apartamente au rămas fără căldură şi apă caldă

0

Ca de fiecare dată când temperaturile din termometre coboară sub 0, apar şi problemele legate de furnizarea agentului termic în Craiova. S-a întâmplat, din nou, vineri dimineaţă când o avarie la rețeaua primară de distribuție a lăsat aproape 5.500 de apartamente fără căldură şi apă cladă.
„Ca urmare a efectuării unor reparații la rețeaua primară de distribuție a agentului termic a Complexului Energetic Oltenia, se oprește furnizarea de agent termic (apa caldă menajera si încălzire) in data de 12.02.2021, la, PT 1 Valea Roșie, PT 2 Valea Roșie, PT 3 Valea Roșie, PT 4 Valea Roșie, PT 6 Valea Roșie,7 Valea Roșie. Vor fi afectaţi consumatorii din blocurile arondate acestor puncte termice, adică 5468 apartamente.
Intervalul orar estimat pentru remedierea avariei este 09:30 – 16:00, conform informațiilor primite de la Complexului Energetic Oltenia“, se arată într-un comunicat de presă al Termo Craiova, care menţionează că vina aparţine Complexului Energetic Oltenia.

Cu societatea de distribuţie în prag de faliment şi cu o reţea de furnizare extrem de veche, apa caldă şi căldura ar putea deveni foarte curând doar o amintire pentru mulţi dintre craioveni.

Facebook Comments