Cei doi senatori de Dolj au fost prinşi mâncând la restaurantul din interiorul instituţiei, deşi acest lucru era interzis
Prioteasa şi Genoiu „au călcat în străchini“ încă din prima zi de mandat

0

Proaspăt ajunşi în Bucureşti, Ion Prioteasa şi Mihail Genoiu, reprezentanţii PSD Dolj în Senatul României, au reuşit deja să se facă remarcaţi. Astfel, în chiar prima zi de lucru la Parlament, cei doi au ajuns vedete la Ştirile ProTV după ce au fost surprinşi luând masa la cantina instituţiei, deşi acest lucru era interzis. Angajaţii cantinei au afişat mesaje prin care anunţau că nimeni nu are voie să mănânce acolo, dar puțini au ţinut cont de ele. Ba mai mult, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a continuat să înfulece nestingherit în ciuda faptului că reporterul ProTV îi arăta o hârtie prin care clienţii erau informaţi că pot comanda mâncare doar la pachet. Atitudinea decanului de vârstă al Senatului, mai ales în momentul în care i s-a atras atenţia cu privire la faptul că încalcă flagrant regulile, a lăsat mult de dorit şi a stârnit un val de critici şi ironii în mediul online.
Suntem însă convinşi că Ion Prioteasa a învăţat ceva din această experienţă: restaurantul Parlamentului nu este acelaşi cu Restaurantul „Flora“, din Craiova, iar presa din Capitală nu este la fel cu aia de acasă.


 

Facebook Comments