Claudia Banu, candidat PNL Vâlcea la Senat : „Voi susține în noul Parlament acordarea unui sprijin financiar pentru copiii cu un singur părinte”.

Claudia Banu, candidatul PNL Vâlcea pentru Senat, a declarat că va susține în Parlament o inițiativă legislativă în sprijinul famiilor monoparentale, care să cuprindă ajutoare finaciare individualizate, precum și programe speciale pentru acestea. Claudia Banu este notar public și are în portofoliu o vastă experiență juridică

0

”Reconstrucția României  continuă  pentru noi toți! Avem o șansa istorică de dezvoltare post-pandemie. După aceste încercări care ne-au arătat cum țara are nevoie de ajutor și decizii rapide.

Suntem diferiți și avem nevoi diferite. Unii dintre noi mai mult decât alții.

De aceea consider, ca om, ca mama, ca femeie, că este nevoie de sprijinul nostru pentru o parte specială a familiilor din Romania, familiile monoparentale. Afectate într-o mai mare măsura din punct de vedere al circumstanțelor economice și sociale în general și în principal, de evoluția pandemiei.

Am întâlnit în discuțiile noastre cu cetățenii cazuri de acest fel, nu puține.

Și am decis ca atunci când voi face parte din Senatul României  voi  susține în noul Parlament acordarea unui sprijin financiar pentru ajutorul familiei monoparentale.

Un spor salarial acordat persoanelor care au un loc de muncă stabil.

Inițiativa legislativă va cuprinde și propunerea instituționalizării la nivel local.

Mai precis, în cadrul primăriilor să fie incluse în organigramă noi posturi care să aibă în atribuții și rolul exclusiv de sprijin și susținere prin programe speciale, a familiilor monoparentale.

Prin noua lege specială, vom stabili ca guvernul să aloce sumele necesare pentru bugetele locale destinate susținerii familiilor monoparentale să fie individualizate, înfuncție de necesitățile proprii ale fiecărei familii.

Am ales să vă reprezentam în Parlament pentru că ne dorim dezvoltare. Și doar așa vom putea să fim alături și de copiii pentru care familie sunt doar mama, tata, bunicul, bunica sau doar un tutore.”, potrivit Claudiei Banu.

Candidatul PNL le adresează alegătorilor îndemnul de a-i acorda sprijinul pentru realizarea acestui proiect, care ar veni în ajutorul a zeci de mii de copii români.

”Susțineți alături de noi această schimbare!

 Doar votând și alegând corect vom putea crește împreună!”

Comandat de Partidul Național Liberal; Realizat de Mișcoci Marielena Intreprindere Individuală; Cod AEP:11200025; portal- www.indiscret.ro

Facebook Comments