Deputatul Cocoș: ” România are nevoie urgentă de un pact pentru sănătate, adoptat de toate grupurile parlamentare”

" Partidul Social Democrat a transmis președintelui României, tuturor președinților partidelor parlamentare și liderului grupului parlamentar al minorităților naționale solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sănătate, care să garanteze românilor că, indiferent cine va fi la conducerea țării, sănătatea va fi prioritatea absolută.”, a anunțat Vasile Cocoș, deputat PSD de Vâlcea.

0

” În aceste momente dramatice pentru poporul român este imperios necesar să se renunțe la vrajbă și la conflicte.  Acum e nevoie de acțiune  unitară pentru viața și siguranța românilor, acțiune cerută, de altfel, și de cadrele medicale, de Colegiul Medicilor și de reprezentanții SANITAS.

Niciun român nu trebuie să mai fie lăsat fără asistență medicală. Niciun român nu trebuie să mai fie victimă a sistemului de sănătate în țara lui. Niciun medic, nicio asistentă medicală nu trebuie să mai fie învinovățiți pentru situația dezastruoasă a spitalelor.Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, trebuie să ne angajăm pentru  viitor și să ne asumăm acest pact.

Cine nu înțelege acest lucru și va continua să speculeze politic tragediile sistemului medical va fi judecat aspru de români”, a mai spus vasile Cocoș.

Facebook Comments