Champions League: Covidul amână meciul SCM Rm.Vâlcea cu Borussia

Federaţia Europeană de Handbal amână meciul din Liga Campionilor pe care SCM Râmnicu Vâlcea urma să îl joace în deplasare cu Borussia Dortmund în acest weekend. Echipa germană întră în carantină în urma întâlnirii cu Györ, unde câteva jucătoare au fost depistate Covid-19. Din cele cinci partide disputate în actualul sezon în Ligă, vâlcencele au pierdut patru partide în deplasare şi se află pe ultimul loc în grupă.

0

„Meciul cu formaţia BVB Handball Damen Borussia Dortmund programat în acest weekend nu se va mai disputa. Din cauza cazurilor pozitive Covid-19 în cadrul echipei din Györ (ultimul adversar al celor de la Borussia Dortmund), echipa germană a fost instruită de autorităţile sanitare din Germania pentru a aplica protocolul în vigoare, anume pentru a intra imediat în carantină. Ca urmare a informaţiilor disponibile la momentul prezent, nu a rămas nicio altă alternativă pentru Federaţia Europeană de Handbal decât să amâne acest joc”, au anunţat oficialii SCM Rm.Vâlcea.

Echipa vâlceană a suferit sâmbătă, 14 noiembrie, pe terenul campioanei Muntenegrului, încă o înfrângere în grupa B din Champions League, 28-29 cu Buducnost, după ce a ratat egalarea în ultimele secunde. Cu puţine şanse de reuşită din cauza problemelor cu virusul SARS-CoV-2, SCM Rm. Vâlcea a jucat însă foarte bine. Au lipsit şase jucătoare de bază (Fernandez, Glibko, Aardahl, Minevskaja, Florica şi Nikolic), precum şi antrenorul principal Florentin Pera, depistat şi el pozitiv.

Facebook Comments