Florin Prunea despre Mirel Rădoi: Din câte știu eu, va merge la Craiova

Universitatea Craiova și-a ales noul antrenor, după plecarea lui Cristiano Bergodi, în persoana lui Corneliu Papură. Cu toate acestea, sunt zvonuri că la cârma echipei ar putea veni un tehnician cu mai multă experiență.

0

Florin Prunea a anunțat la GSP live că este posibil ca Mirel Rădoi să o preia pe Universitatea Craiova, în curând. Prunea este de părere că Rădoi ar fi mai indicat la o echipă de club, decât la echipa națională.

„Eu cred că pleacă. Dacă dorim performanță, ne trebuie un antrenor cu experiență. Dacă vrem urna a treia sau a patra… Dacă se dorea să ne calificăm la Campionatul European organizat și de noi, cred că puneam un antrenor precum Dan Petrescu sau Hagi. Dar ei pun condiții când vin, nu așa… iar FRF, în colapsul financiar care se află din cauza acestor rezultate, nu cred că își permite. 
Nu vrea să iau din meritele lui Rădoi, care este un antrenor foarte bun, dar dacă aș fi în locul lui, mi-aș vedea de treabă. Din câte știu eu, va merge la Craiova”, a declarat Florin Prunea.

Facebook Comments