Universitatea Craiova vrea cele 3 puncte cu Chindia Târgoviște. Bergodi cere atenție

Universitatea Craiova vrea să obțină o nouă victorie, vineri, împotriva Chindiei Târgoviște. Jucătorii sunt motivați și vor să fac uitat meciul cu Academica Clinceni.

0

Antrenorul Cristiano Bergodi are motive de bucurie după ce Ștefan Vlădoiu și George Cîmpanu au revenit la antrenamente și sunt apți pentru meciul cu Chindia. Cei doi fotbaliști au avut coronavirus și au stat în izolare o bună perioadă de timp. Tehnicianul a mărturisit că echipa sa trebuie să fie atentă, pentru că Emil Săndoi cunoaște fiecare jucător în parte.

„Chindia e o echipă bună cu un antrenor valoros, îl cunosc foarte bine pe Emil Săndoi. Sper că va fi un meci frumos pe care noi să îl câştigăm. Nu va fi uşor pentru că Emil Săndoi a fost la Craiova şi cunoaşte aproape toţi jucătorii, dar asta nu trebuie să ne îngrijoreze.

Noi trebuie să ne facem jocul şi să fim echilibraţi între faza ofensivă şi cea defensivă. Ajungem destul de uşor în careul advers, însă le-am spus băieţilor că trebuie să fructificăm mai mult ocaziile pe care le avem”, a declarat Cristiano Bergodi.

Căpitanul Universității Craiova, Nicușor Bancu, a mărturisit că de când a venit Cristiano Bergodi jocul formației s-a schimbat mult în bine.

„De când a venit Cristiano Bergodi jocul nostru a crescut considerabil. La câte meciuri am avut, am pierdut doar de două ori, plus o dată în Europa League. Suntem acolo sus şi ne dorim să rămânem acolo până la finalul sezonului, dacă se poate”, a spus Nicușor Bancu.

Facebook Comments