Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, este infectat cu coronavirus

Guvernul României are probleme, în această săptămână, din cauza infecțiilor cu coronavirus. Dacă luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a mărturisit că este infectat cu Covid-19, acum a venit rândul și ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să anunțe că a fost testat pozitiv cu virusul din China.

0

Lucian Bode a scris un mesaj pe Facebook în care a anunțat că este izolat la domiciliu și urmează toți pașii ceruți de protocol, în acest caz. Până acum, starea acestuia de sănătate este bună.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, a scris Lucian Bode, pe Facebook.

Facebook Comments